Zenonf kullanıcısının son içeriği

1. Zenonf

Yardım QPST ve Qfil Portu görüyor ancak cihazı görmüyor.

Qpst ile qcn backup almak isterken rootlu cihazımda kabuğa yetki verip adb üzerinden diag portu açtım. Bilgisayar sorunsuz olarak görmekte ancak QPST veya Qfile girdiğimde portu görüyor ancak No Phone yazıyor veya Phone kısmı boş oluyor. Ayrıca QPSTde port açıkken sürekli cihaz tak çıkart sesi...
  2. Zenonf

Rehber Xiaomi Genel Yazılımsal Rehber

Xiaomi Genel Rehber Bu yöntemler ile IMEI numaranız silinmez. İşlemleri yapmadan önce Bootloader kilidinizi açmanız gerekmektedir. KONU BAŞLIKLARI - Xiaomi cihazlara TWRP kurulumu -...
  3. Zenonf

Yardım Anx camera nasıl kurulur

Redmi note 9 pro 5g/mi 10i cihaza ANX kamera nasıl kurulur ? Biraz araştırdım ancak çözemedim. Bu cihaza uygun anx Yok sanırım
  4. Zenonf

Yardım Modem dosyası kamera sorunu çözer mi ve başka Romda alınan modem yedeği başka romdayken flashlanabilir mi.

mi 10 i /redmi Note 9 pro 5g cihazım var hint romundayım kamera pastel boya gibi çekiyor ancak eu romda bu sorun yok fakat ben hint Romda kalmak istiyorum. eu Romda modem yedeği aldım bu Romda flashlayabilir miyim veya flashlasam çözüm olur mu. veya buna ne gibi bir çözüm bulunabilir
  5. Zenonf

Yardım Rom değiştirirken yapılması gerekenler nedir?

öncelikle rom değiştirmek ile ilgili birkaç sorum olacak. memnun kalmadığından eu romdan stock roma geçmek istiyorum. 1- Çin cihazlarına global rom yüklenemez diye bir yazı okumuştum forumda ne kadar doğrudur. 2- Şuan eu romdayım miflash ile stock global roma veya endonezya roma geçmeyi...
  6. Zenonf

Rom Eu Romdan Global Roma Geçiş nasıl yapılır

Cihazım rootlu imei atılmış. Hindistan rom kuruluydu ve bende twrpden format data sonrası 3 wipe yapıp eu romu kurdum installden (3wipe yapma sebebim wipe menüsünde system gözükmüyordu bunun sebebini bilen de cevaplar ise sevinirim). ancak global roma geçmek istiyorum resmi global miui roma...
Üst Alt