Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Qpst ile qcn backup almak isterken rootlu cihazımda kabuğa yetki verip adb üzerinden diag portu açtım. Bilgisayar sorunsuz olarak görmekte ancak QPST veya Qfile girdiğimde portu görüyor ancak No Phone yazıyor veya Phone kısmı boş oluyor. Ayrıca QPSTde port açıkken sürekli cihaz tak çıkart sesi...
Xiaomi Genel Rehber
Bu yöntemler ile IMEI numaranız silinmez.
İşlemleri yapmadan önce Bootloader kilidinizi açmanız gerekmektedir.
KONU BAŞLIKLARI
- Xiaomi cihazlara TWRP kurulumu
-...
mi 10 i /redmi Note 9 pro 5g cihazım var hint romundayım kamera pastel boya gibi çekiyor ancak eu romda bu sorun yok fakat ben hint Romda kalmak istiyorum. eu Romda modem yedeği aldım bu Romda flashlayabilir miyim veya flashlasam çözüm olur mu.
veya buna ne gibi bir çözüm bulunabilir
öncelikle rom değiştirmek ile ilgili birkaç sorum olacak. memnun kalmadığından eu romdan stock roma geçmek istiyorum.
1- Çin cihazlarına global rom yüklenemez diye bir yazı okumuştum forumda ne kadar doğrudur.
2- Şuan eu romdayım miflash ile stock global roma veya endonezya roma geçmeyi...
Cihazım rootlu imei atılmış. Hindistan rom kuruluydu ve bende twrpden format data sonrası 3 wipe yapıp eu romu kurdum installden (3wipe yapma sebebim wipe menüsünde system gözükmüyordu bunun sebebini bilen de cevaplar ise sevinirim). ancak global roma geçmek istiyorum resmi global miui roma...