ZENGİN kullanıcısının son içeriği

1. ZENGİN

Rehber Oneplus Telefonlarda Yazı Karakteri Değiştirme

Anlatacağım yöntemle Oneplus telefonlarda yazı fontu değiştirmek için telefonun rootlu ve magiskin yüklü olması gerekmektedir. Benim oneplus 8 ve 8t de denediğim ve sorunsuz kullandığım fontlardan 3 tanesini aşağıya ekleyeceğim. Bununla birlikte sizler de kullandığınız ve sorun olmayan fontlar...
  2. ZENGİN

Tema Oppo yazı karakteri değiştirme

Değerli forumdaşlarım. Oppo reno 3 pro telefon kullanıyorum. Yazı karakteri değiştirme ile ilgili bilgi paylaşımı yapacağım. Kendim bizzat denedim sorunsuz çalışıyor. Karakteri uygulayabilmek için "dil ve bölge" den bölge olarak Myanmar seçiyoruz. Dili değiştirmeye gerek yok. Bölge değişikliği...
  3. ZENGİN

İpucu Miui 12 de seçilen bölümde ekran görüntüsü alma.

Forum içinde arayıp bulamadığım için paylaşmak istedim. Forumda varsa konu silinebilir. Ekrana 3 parmak ile hafifçe birkaç saniye basılı tutuyoruz hafif bir titreşim oluşunca üst sağda almak istediğimiz şekilde 3 değişik stil beliriyor istediğimizi seçip görüntü almak istediğimiz alanı seçip...
  4. ZENGİN

Uygulama Xiaomi Mi9 Lite için Dolby

Mi9 Lite telefonumda miui 10 da iken forumda paylaşılmış olan dolby kurulum konuları ile telefonuma yüklemede ve kullanmakta sorun yaşamadım. Telefona eu 9.11.28 sürümünü yükleyince bir türlü dolby kuramadım. Eğer sakıncası yoksa xda da mi9 lite için paylaşılan konunun linkini ( [Guide] [magisk...
  5. ZENGİN

Soru Mi9 lite kullananlar

Değerli dostlar mi 6 dan mi 9 Lite ye geçeceğim. Batarya ve performans olarak en iyi rom hangisidir? Şu an bootloder kilidinin açılmasını bekliyorum. Açınca rootlayıp Çin tabanlı rom kurmak istiyorum. Özellikle eu rom düşünüyorum ancak hangi sürüm daha iyi görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
  6. ZENGİN

Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Magisk ile rootlayın daha sonra google play den indirin. Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
  7. ZENGİN

Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. Ücretli olanı play de bulamadım nerden indireceğim?
  8. ZENGİN

Yardım E posta gmail

Aynı durumla karşı karşıyayım. Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
  9. ZENGİN

Satış Mİ 6 6/128 Siyah Aldım Diyene 1.400 ₺

Hayırlı olsun Ahmet kardeşim. Ben de mi 6 dan mi9 T ye geçmeyi düşünüyorum proyu istiyorum aslında ne var ki fiyat farkı var.
  10. ZENGİN

Çözüldü Miui 11 ile yazı tipi olayı yok

Rom ile gelen yazı karakterinde oluyor farklı yazı tipi kullanılınca pasif durumda
  11. ZENGİN

Sohbet Zenex'e Teşekkürler

Bu konuda 10 numaradır.
  12. ZENGİN

Yardım Xiaomi mi 6 volte nasıl etkinleştirilir?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-vowifi-volte-calistirma-rehberi-root-gerektirmez-tum-cihazlar.53578/page-25#post-715199 Buradaki bilgileri dikkatli bir şekilde uygularsanız olur kanaatindeyim.
  13. ZENGİN

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Hocam mi9 t pro sizin aldığınız yeri özelden atabilir misiniz?
  14. ZENGİN

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

Facebook sayfasını bağlamaya çalışıyorum hata veriyor. Düzeltme: mavi simge gelmiş.
Üst Alt