ZENGİN kullanıcısının son içeriği

1. ZENGİN

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Geçen günlerde mi galeri güncellendi. Büyük ihtimalle o yüzden gelmiş olabilir. Önceden yoktu. Siz yazınca baktım, benim telefonda da var.
  2. ZENGİN

Değerli hocalarım, kontrol merkezindeki çekmeceyi, eski kontrol merkezine çevirme imkanı yok mu? İlk çıktığından beri Sevemedim.
  3. ZENGİN

Tema Jiyan IzzyBRV15 MIUI / HyperOS 1-2 Uyumlu Tema

Emeğinize sağlık hocam.
  4. ZENGİN

Başka bir forum linkini vermek doğru olmayacağını düşündüğüm için yazmıyorum ancak benim global rom yüklü mi 15 te denedim mi arama ve rehber uygulamasını yükledim. Google kişiler uygulamasını kaldırdım. 3 gündür kullanıyorum. Ses kaydı da oluyor.
  5. ZENGİN

Şimdi denedim, öyle bir seçenek yok hocam. 1745650587 Bu arada ben de mi15 ile ekibinize dahil oldum. 13 kullanıyordum. Kullanmaya başlayalı 1 gün oldu şimdilik 13 ten farklı bir şey yok gibi.
  6. ZENGİN

Hocam portenin çekimi zaten tek bir nesneye odaklanıp diğerleri flu olmuyor muydu? Benim mi 13 garantili telefon onda da aynısı oluyor.
  7. ZENGİN

Uygulama Ücretsiz Dizi, Film, Canlı TV, Anime vs. | CloudStream

Emeğinize sağlık. Güzel bir paylaşım olmuş. 👏👏👏
  8. ZENGİN

Rehber YouTube Vanced Yüksek Kalite Müzik ve Video İndirme

Link alabilir miyim? Teşekkürler
  9. ZENGİN

Sohbet Bu bir veda olabilir.

Süreç içinde forumda sağladığınız destek ve emekleriniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum hocam.
  10. ZENGİN

Soru Xiaomi 13 Hyperos Taiwan Kullanan Var Mı?

HyperOS 1.0.6 Android 14
  11. ZENGİN

Soru Xiaomi 13 Hyperos Taiwan Kullanan Var Mı?

Hocam ben aldığımdan beri (Ağustos 2023) Tayvan romu kullanıyorum. Dediğiniz uygulamalar var. Batarya hakkında yorum yapamam zira global romu veya başkalarını hiç kullanmadım.
  12. ZENGİN

Sohbet Elveda...

Ben de Xiaomi sonrası, oneplusun 8 serisinden 2, oneplus Nord, samsung ve 1 günlük iphone macerası (hepsi 1 yıllık süreç) tekrar Xiaomi ye dönüş yapmıştım. Yaklaşık 2 yıldır rot, rom bende de yok. Geldiği gibi kullanıyorum. 1723284697 Hayırlı olsun hocam.
  13. ZENGİN

Sohbet Sohbet köşesi

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı nice bayramlara erişmenizi Yüce Allah'tan dilerim.
  14. ZENGİN

Tema Jiyan Blue MIUI 12 / 13 / 14 / HyperOS Uyumlu Tema

Temalarım içinde önceki haliyle yüklüydü ancak güncelleme gözükmüyor hocam. Telefon Mi 13 Tayvan hyperos yüklü.
Üst Alt