Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlatacağım yöntemle Oneplus telefonlarda yazı fontu değiştirmek için telefonun rootlu ve magiskin yüklü olması gerekmektedir.
Benim oneplus 8 ve 8t de denediğim ve sorunsuz kullandığım fontlardan 3 tanesini aşağıya ekleyeceğim. Bununla birlikte sizler de kullandığınız ve sorun olmayan fontlar...
Değerli forumdaşlarım. Oppo reno 3 pro telefon kullanıyorum. Yazı karakteri değiştirme ile ilgili bilgi paylaşımı yapacağım. Kendim bizzat denedim sorunsuz çalışıyor.
Karakteri uygulayabilmek için "dil ve bölge" den bölge olarak Myanmar seçiyoruz. Dili değiştirmeye gerek yok. Bölge değişikliği...
Forum içinde arayıp bulamadığım için paylaşmak istedim. Forumda varsa konu silinebilir.
Ekrana 3 parmak ile hafifçe birkaç saniye basılı tutuyoruz hafif bir titreşim oluşunca üst sağda almak istediğimiz şekilde 3 değişik stil beliriyor istediğimizi seçip görüntü almak istediğimiz alanı seçip...
Mi9 Lite telefonumda miui 10 da iken forumda paylaşılmış olan dolby kurulum konuları ile telefonuma yüklemede ve kullanmakta sorun yaşamadım. Telefona eu 9.11.28 sürümünü yükleyince bir türlü dolby kuramadım. Eğer sakıncası yoksa xda da mi9 lite için paylaşılan konunun linkini ( [Guide] [magisk...
Değerli dostlar mi 6 dan mi 9 Lite ye geçeceğim. Batarya ve performans olarak en iyi rom hangisidir? Şu an bootloder kilidinin açılmasını bekliyorum. Açınca rootlayıp Çin tabanlı rom kurmak istiyorum. Özellikle eu rom düşünüyorum ancak hangi sürüm daha iyi görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-vowifi-volte-calistirma-rehberi-root-gerektirmez-tum-cihazlar.53578/page-25#post-715199
Buradaki bilgileri dikkatli bir şekilde uygularsanız olur kanaatindeyim.