Zeko10102010 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Bluetooth kulaklik ses cok az ve guncelleme

Hocam Kontrol icin asagidaki baglanti dediginiz yeri goremedim Gelistirici seceneklerinden bluetooth ayarlarindan degisiklik yapiyorm fakat cikis yapinca eski haline donuyor surekli sbc modunda diger secenekleri seciyorum ama cikis yapinca yeniden sbc oluyor TWRP de install a...
  2. Z

1587744714 Hocam Kontrol icin asagidaki baglanti dediginiz yeri goremedim Gelistirici seceneklerinden bluetooth ayarlarindan degisiklik yapiyorm fakat cikis yapinca eski haline donuyor surekli sbc modunda diger secenekleri seciyorum ama cikis yapinca yeniden sbc oluyor TWRP de...
  3. Z

Hocam oncelikle tesekkurler cevabin icin kulakligi o sekil deneyecegim Telefonu 2. El aldim yurt disi diye aldim sanirim imei atilacak şuan imei kayitsiz sekildeb 8 aylik sureyi kullaniyorum yani baktim guncelleme var indirdim o zaman karsima cikti simdi ne yapmam gerek bilmiyorum bende...
  4. Z

Selamlar arkadaslar ismim koray bursada yasiyorum 38 yasinda devlet memuru olarak calismaktayim sizlere 2 sorum olacak 1.samsung s10 telofinum var simdi mi 9t pro aldim begenirsem s10 u satarim begenmezsem mi 9t proyu satarim dusuncesiyle 10 yildir samsung disinda telefonn kullanmadim s3 den...
Üst Alt