Zekkki56 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Redmi Note 12 Pro 5g Twrp+root

Başlıkta da belirttiğim gibi uygun Twrp ve root varsa paylaşabilir misiniz
  2. Z

Rom Yardım EDİN

Merhaba Note 10 pro 256 gblık telefonuma sadece güncel rom yüklediğim zaman sorunsuz kullanabiliyorum fakat custom rom twrp veya fastboot ile 13.0 12.5 vs rom yüklediğim zaman dokunmatik çalışmıyor neden acaba ?
  3. Z

Yardım Redmi Note 10 Pro Root

Merhaba arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen 3 güne plaka gidiyor yeni çakmak için root lazım fakat root atınca veya 12-12.5 rom yüklediğim zaman dokunmatik çalışmıyor. Sadece 13.0.8 de çalışıyor ama root atınca dokunmatik gidiyor cü atom rom yüklediğim zaman ise twrp hata veriyor...
  4. Z

Soru Rom Dokunmatik Sorunu

Merhabalar Redmi Note 10 Pro 256gb lık sürümünü kullanmaktayım. miui 13 ve 14 bana göre değil 12 veya 12,5 yüklemek istiyorum yaklaşık 10 adet miui 12 12.5 farklı romlar yükledim hiç birinde dokunmatik çalışmıyor neden acaba ? sorunu nasıl çözebilirim
  5. Z

Çözüldü Modem Sorunu

Merhabalar cihaza imei repair yapildi modem yuklendi wifi volte sikintisiz fakat bluetooth acilmiyor ne yapmam lazim Surum: Miui 12.5.3 Endonezya
  6. Z

Yardım Redmi Note 10 Pro Kapanma Sorunu

Öncelikle merhabalar selamunaleykum arkadaslar Telefonum redmi note 10 pro 5 aylik cihaz onceden problem yoktu fakat yaklasik 1 1.5 aydir telefon donuyor 10-15 saniye sonra kendiliğinden kapanıp açılıyor. Fakat Çok nadir telefonla islem yapinca kapaniyor genellikle sabah uyandigim zaman telefon...
  7. Z

MIUI 12.5 12.5.3

Merhaba dün 12.5.3 romunu indirdim rom harika fakat bu illeti kapatmak istiyorum veri kullanimi yerine mobil verinin gelmesini istiyorum nasil yapabilirim acaba eski haline cevirmek istiyorum
  8. Z

Rom Joyeuse

Merhabalar 11.0.4.0 eu rom kurdum fakat YouTube video geçmişini göstermiyor nedeni ne olabilir acaba
  9. Z

Soru Note 9 Pro (Joyeuse) Root

MErhaba telefonu rootladım fakat hiçbir sistem uygulamalarına müdahale edemiyorum (yeterli alan yok ) hatası alıyorum. etc-hosts dosyasına değişiklik yapınca izin vermiyor çözüm nedir acaba
  10. Z

Rom Google arama ve mesaj

Merhabalar kardeşler Bl kilidin açıldı Arama ve mesajların Google arayüz olmasından dolayı telefondan soğudum Sürüm V11.0.1.0.QJZMIXM hangi romu yüklesem mi arama ve mesaj gelir acaba Telefon özelliklerini resimlerde belirttim Brick yapmaktan korkuyorum Yardımlarınız için teşekkürler
Üst Alt