Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garantili cihazım var 13.0.2 güncellemesi ile beraber Sahibinden Hepsiburada vb uygulamaları açınca kendiliğinden yeniden başlatıyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan hocalarım yardımcı olabilir mi garantiye mi yollamam gerekir?
Tr garantili cihazım var 13.02 güncellemesi ile artık kullanamaz hale geldim uygulamaları açınca kendiliğinden uygulamadan atıp telefonu baştan başlatıyor nasıl düzeltirim bilgisi olan hocalarım acil yardım edebilir mi?
Cihazım Tr garantili Türkiye romu yüklü 13.02 güncellemesi ile birlikte bir çok uygulamayı kullanamıyorum uygulamadan atıp telefonu baştan başlatıyor bilgisi olan hocalarım yardımcı olabilir mi?
X3 pro garantili BL kilidi kapalı cihazım var Pilot rom olarak 13 gelmiş ve ben pilot olduğunu bilmeden yükledim TR romunu indirip kursam daha stabil çalışır mı yada TR romunu indirip yükleyebilir miyim bilgili hocalarım yardımcı olabilir mi?
Garantili X3 pro cihazım var forumda anakart sorunu içeriklerini gördüm ancak bende o denilenler hiç olmadı rom atma islerinden vs de anlamam 13 surumundeyim şuan cihaz için birşey yapmam gerekir mi?
X3 pro Tr romu 12.5.4 kullanıyorum rezil bir güncelleme olduğu gibi şimdi de kendiliğinden kilit ekranının soluna duvar kağıdını ekledi ve kaldıramıyorum nasıl kaldırıldığını bilen hocalarım yardımcı olabilir mi?
Cihaza 12.5.4 güncellemesi geldiğinden beri karanlık moddayken bir çok uygulama karanlık moda geçmiyor defalarca karanlık modu aç kapa yaparak uygulamaları karartiyorum ve Instagram Google Chrome uygulamalarından atıyor ne zaman gelecek şu meret MIUI 13 kurup memnun olan var mı Tr romunu?
Garantili cihazıma bugün 12.5.4 güncellemesi geldi 13 beklenmiyor muydu kuran var mı bu güncellemeyi içeriği nedir 13 gelmeyecek miydi bilgisi olan hocalarım yardımcı olabilir mi ?
Redmi note 10 pro 8-256 GB cihazıma Huawei gt-2 akıllı saati bağlıyorum ancak bildirimler saate gelmiyor tüm izinleri sistem izinlerini herşeyi vermeme rağmen bildirimler gelmiyor bilgisi olan hocalarım yardımcı olabilir mi
Garantili tr romlu x3 pro cihazım var bildirim panelini indirince nadiren de olsa dalgalanma gibi bişey oluyor 12.5.2 ye güncelleyince ilk başlarda yapmamaya başlamıştı ama şimdi tekrar yapmaya başladı sorun yazılımsal mi aynı sorunu yaşayan var mı 12.5.5 global Roma güncelleme gelmiş ancak tr...
Cihazı sıfır garantili olarak aldım 12.5.1 güncellemesi aldığımda gelmişti ancak bir kaç YouTube videosunda 12.5.2 de batarya ve ısınma sorunları çözüldü ibareleri gördüm doğru mudur ve telefonuma 12.5.2 güncellemesi gelmedi ota yoluyla kuracağım 12.5.2 kullanan hocalarım yardımcı olabilir mi?
Yeni bir cihaz aldım ve volte aktif değil nasıl aktif edileceği hakkında bilgisi olan var mı cihaz poco X3 pro Android 11 bilen hocalarım yardımcı olabilir mi?