zd1907 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım MIUI 12.0.1 redmi Note 9 pro

Bir cozum bulabilecegimi sanmiyorum oturup yeni guncelleme bekleyecegiz gibi :/
  2. Z

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Türkiye Kararlı Rom V12.0.1.0. RJZTRXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

fabrika ayarlarına geri döndürdüm telefonu ama degişen bir sey yok uygulamalarda kasma ve titreme gibi bir sey oluyor 1 hafta bekleyeceğim bakalım düzelecek mi miui surumu 12.0.1.0(RJZTRXM) android sürümü 11 RKQ1.200826.002
  3. Z

MIUI 12 MIUI 12.0.1 redmi Note 9 pro

telefon berbat halde eski sürüme nasıl gecebiliriz tekrar?
  4. Z

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Türkiye Kararlı Rom V12.0.1.0. RJZTRXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

telefon bu guncellemeden sonra berbat durumda eski sürüme nasıl gecebilirim?
  5. Z

Yardım 12.0.1.0(RJZTRXM)

Dostlar selamlar bugün bu lanet olası güncellemeyi yaptım telefon berbat halde bir önceki sürüme nasıl tekrar geri gecebilirim yardımcı olabilir misiniz?
  6. Z

evet cihaz garantili gecen sene almıstım ilk defa böyle rezil bir güncelleme görüyorum fabrika ayarlarına döndürsem butun uygulamalar hersey sıfırlanacak ama :/
  7. Z

arkadaşlar güncellemeyi bugun yaptım ama yapmaz olaydım telefon berbat halde uygulamalar bariz şekilde kasıyor bir önceki sürüme nasıl geri gecebilirim yardımcı olabilecek biri var mı?
Üst Alt