Zannadar 49 kullanıcısının son içeriği

1. Zannadar 49

Yardım Huawei Şebeke Kapalı Tamirini Yapan Yardım Edebilir mi

Huawei P20 Lite Yurtdışı Açılma tamir görme yok daha önce imei repair yapılmış ve imei si sağlam emuı 8 deydi 9.1 e güncelledim güncelleme sonrası şebekeyi başta görüyor hat açılıyor arama yapmak için girdiğim zaman kapatıyor ve bir daha açmıyor sorunun çözümünü bilen veya uzaktan ücretli...
  2. Zannadar 49

Yardım Huawei Şebeke Sorunu

Huawei P20 Lite yurtdışı cihaz tamir açılma yok daha önce romu emuı 8 di 9 a güncelledim şebekeyi başta görüyor arama yapmaya çalıştığımız zaman şebekeyi kesiyor Rom sonrası ortaya çıkmış bir sorun Çözümünü bilen veya uzaktan ücretli yaparım diyen varsa iletişime geçerse memnun olurum
  3. Zannadar 49

Çözüldü Mi 8se fastboot çıkmıyor

Hocalarım bilgilerinize son derece ihtiyacım var çünkü çok çaresiz bir halde kaldım ve çözüm bulamıyorum daha önce cihazda twrp vardı fakat rom değiştirme sonrası twrp magisk olmadığı için gitmiş tekrar kurmaya çalışıyor oem kilidi açık usb hata ayıklama açık twrp aracını çalıştırdığım zaman...
  4. Zannadar 49

Yardım xiaomi mi 8 se twrp yüklenmiyor

xiaomi mi 8 se twrp yüklemeye çalıştığımda sürekli olarak hata veriyor modem dosyası atmam için twrp kurmam lazım yardımcı olurmusunuz
  5. Zannadar 49

Yardım Tüm sunucular çevrimdışı lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası

Üstadlar öncelikle herkese selamünalıntısız yapiyorken son gelen güncellemeyi yapmaya çalıştığım zaman Tüm sunucular çevrimdışı lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazısı çıkıyor 2 gün sonra tekrar denedim yine aynı hata ve guncellemiyor sizce bunun sorunu nedir neden kaynaklıdır boatlader kilidi...
  6. Zannadar 49

Yardım Xiaomi Mİ 8 SE Güncel Yada Bir Sunucu Sorunu Var

Telefonum kayıtlı yurtdışı bir mi 8 se kardesimdede var onunkide yurtdışı o o menüden güncelleyebiliyor ama ben yaptığım Zaman güncel yada bir sunucu Sorunu var yazısı çıkıyor cihazımı mi MIUI 12 ye geçirmek istiyorum ama o sorun çıkıyor kardesimdede var aynı tel o MIUI 12 de ama ben geçemiyorum...
Üst Alt