Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Redmi Note 12 Pro 5G yurt dışı çift hatlı yazılım ile kayıtlı olan telefonu satacağım için sıfırlamam gerekiyor. Kayıtlı im..ler kaybolmadan nasıl sırfırılama ya da fabrika ayarlarına dönebilirim? Rom atmam gerekiyor mu?
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama qcy dışında redmi dahil bir çok bt kulaklıkla aynı problemi yaşıyorum. bu telefonu satmadan bu problemden kurtuluş yok gibi. aynı problemi yaşayan benden başka birileri bu bluetooth mikrofon konuşma problemini yaşamıyor.
ben bu durumu önceki mesajlarımda belirtmiştim. modlu sürümler zaten çok riskli bir duruma gelmişti. 4 sendir modlu kullanıyordum. ama yolun sonu gözüktü. emekleri için teşekkürler.
android-media-com.youwhatsapp-YOUWhatsapp- içindeki backups,databes,media klasörlerini yedekleyin. Daha sonra google playden whatsappı kurun. Hesap bilgilerini girmeden android-media-com.whatsapp-Whatsapp klasörüne backups,databes,media klasörlerini kopyalayın. Burada kopyalanan klasörlerindeki...
whatsapp modlarını 2020 yılından beri kullanıyordum. her zaman modlu whatsappların engelleneceği ile ilgili bilgiler dolaşıyordu. ilk defa bu kadar sert bir müdahale gördüm. Artık fm yada gb whatsapp yeni güncelleme yapsa bile çok uzun süreli kullanım sağlanacağını düşünmüyorum. Whatsapp...
yedekleri android-media-com.whatsapp-Whatsapp klasörünün içine kopyaladım. normal whatsapp yükledim. dün gece aldığı yedekten geri döndü. en azından yazışmalar gitmedi. bir daha mod işine zor girerim. fm bu sefer ban işinde sınıfta kaldı. 2 versiyon geride olan arkadaşım problemsiz kullanıyor...
com.
com.fmwhatsapp ın içinden aldım güncel yedekleri. android-media-com.fmwhatsapp-FMWhatsapp- içindeki backups,databes,media klasörlerini yedekledim.
silmedim. fm whatsaap'ın backups,databes ve media klsörünü yedekliyorum. sonra whatsapp ana klasörün içine atmam yeterli galiba. kurulum sonrası yerel yedek dosyasını whatsapp görmesi gerekiyor diye biliyorum.
benim fm mod biraz önce whatssapttan çıkış yaptı. orjinal sürüme geçin diye uyarı veriyor. fm modsun güncellemesi gelen kadar wp bizi logout yaptı. ben şimdi orjinal whatsaapa geçerken fm datalarını nasıl yerel yedek olarak yükleyebilirim? bunun bir çözümü var mı?
ben bu konudaki arkadaştan global band 20 olan redmi note 12 pro 5g aldım.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/endonezya-uretimi-global-cihazlar.119554/