Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba cihazımı kullanamıyorum şebeke görmüyor
rom dan dolayı whatsapp sorunu yaşadım cihazı sıfırladım ve artık şebeke görmemeye başladı galiba hem rom hem imei sıfırlandı pek bilgim yok
ne yapmalı sizce elimde imei var
CİHAZ Mİ 9T
arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum whatsapp açmaya çalışıyorum whastapp uyarı veriyor açılamaz diye rom ve şebeke görmüyor rom yükleyeyim düzelir dedim mi flash
'couldn't find flash script' hatası veriyor ne yapıcam acil acil acil
arkadaşlar twrp yüklemeye çalıştım aslında başarılı bir şekilde adb üzerinden yükledim.iş boot yapmaya geldiği zaman twrp menüsüne giremiyorum.
ardından orenge fox yükledim girebildim rom attım. ama ne yeni romu boot ediyor ne de twrp menüsüne girebiliyorum.
tek girebildiğim yer fastboot menüsü...
Arkadaşlar az önce twrp yüklemeye çalıştım aslında başarılı bir şekilde yükledim ancak twrp modunda başlatmaya çalışırken telefon logosu geliyor ve orada kalıyor twrp modunda açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba note 9 pro için en son çıkan miui sürümü indirmek istiyorum. Şu an kullandığım arayüz hoşuma gitmiyor sizce sorun olur mu daha önce hiç rom indirmedim nasıl yapılır da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
İyi akşamlar dostlar. Az önce telefonumu 2 defa güncelledim şimdi tekrar güncelleyi yeniden gösteriyor. Daha yeni bir sürüme guncelleyemiyorum.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...