zalkren kullanıcısının son içeriği

1. zalkren

Soru mi9t cihazımın depolama alanının hepsini sistem kullanıyor

cihazımın 128 gb depolama alanı var ve 125 gb ı sistem tarafından kullanılıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  2. zalkren

Yardım mi 9t imei ve rom sorunu

arkadaşlar merhaba cihazımı kullanamıyorum şebeke görmüyor rom dan dolayı whatsapp sorunu yaşadım cihazı sıfırladım ve artık şebeke görmemeye başladı galiba hem rom hem imei sıfırlandı pek bilgim yok ne yapmalı sizce elimde imei var CİHAZ Mİ 9T
  3. zalkren

Yardım mi9t whatsapp açılmıyor ve şebeke görmüyor

arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum whatsapp açmaya çalışıyorum whastapp uyarı veriyor açılamaz diye rom ve şebeke görmüyor rom yükleyeyim düzelir dedim mi flash 'couldn't find flash script' hatası veriyor ne yapıcam acil acil acil
  4. zalkren

Yardım twrp yükleyemedim

arkadaşlar twrp yüklemeye çalıştım aslında başarılı bir şekilde adb üzerinden yükledim.iş boot yapmaya geldiği zaman twrp menüsüne giremiyorum. ardından orenge fox yükledim girebildim rom attım. ama ne yeni romu boot ediyor ne de twrp menüsüne girebiliyorum. tek girebildiğim yer fastboot menüsü...
  5. zalkren

Yardım mi flash hatası

note 9 pro global rom yüklemeye çalışırken "couldn't find flash script hatası alıyorum nasıl çözebilirim
  6. zalkren

Yardım Twrp yüklenmeme sorunu

Arkadaşlar az önce twrp yüklemeye çalıştım aslında başarılı bir şekilde yükledim ancak twrp modunda başlatmaya çalışırken telefon logosu geliyor ve orada kalıyor twrp modunda açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. zalkren

Yardım kendini resetliyor

arkadaşlar magisk yüklerken telefonum yeniden başlatmam gerekti yeniden başlattım ve şu an açılırken sürekli resetleniyor çözümünü bilen var mı ?
  8. zalkren

Rom Sorun olur mu

Merhaba note 9 pro için en son çıkan miui sürümü indirmek istiyorum. Şu an kullandığım arayüz hoşuma gitmiyor sizce sorun olur mu daha önce hiç rom indirmedim nasıl yapılır da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  9. zalkren

Yardım Hep aynı güncelleme

İyi akşamlar dostlar. Az önce telefonumu 2 defa güncelledim şimdi tekrar güncelleyi yeniden gösteriyor. Daha yeni bir sürüme guncelleyemiyorum.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
Üst Alt