zakheva kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım RN8PRO Bağlantı Noktası(Hotspot) Kanal Değiştirme Yapılabilir mi ?

Merhaba RN8PRO telefonumda internet paylaştığımda her cihaz telefonumu görmüyor.Bunun sebebinin yabancı forumlarda araştırmam sonucu telefonun hotspotunun interneti paylaştığı kanal ile etraftaki diğer wifi kanallarının çakışması olduğunu anladım.Mesela benim telefonun internetini Mi box s 4k...
  2. Z

Yardım Hotspot redmi note 8 pro PORT AÇMA NAT ayarı yapma

Merhaba arkadaşlar xbox one x ile oyun oynarken rn8pro ile hotspot açıp bağlanıyorum.Fakat Nat türü sıkı bunu open yapmam lazım fakat rn8pro ile nat ayarı olsun statik ip olsun gibi özelliklerin nerde olduğunu bulamadım.Yardımcı olur musunuz ?
  3. Z

Çözüldü Netflix ve Mc Donalds Sorunu Yardım Her şeyi yaptım...

Merhaba arkadaşlar benim telefonum RN8pro Çin sürümü MİUİ 12 endenozya stock rom yüklü.Cihaza root yaptım.Safetyden geçmesi için gerekenleri yaptım ve geçti.Play Storeda lisansladım.Normal Google Service Framework (GSF) kodu ile de kayıt ettim bu gün ama hala Netflix Play Store'da gözükmüyor...
  4. Z

Yardım Redmi Note 8 Pro Çin Versiyon Android 10 root atma

Merhaba Redmi Note 8 Pro 128 çin versiyonlu unlocked android 10 endonezya son sürüm yüklü telefonuma 3 gündür root atmaya çalışıyorum.Bir türlü yapamadım.Yardımcı olabilir misiniz? daha önce Bu konudaki TWRP'yi yükledim.Yine başka bir konudaki çin versiyonlarına root yüklemeyi denedim ama...
Üst Alt