zaho66 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Durum çubuğu

Herkese selamlar elimde bir tema var ancak aylar öncede konu açmıştım konu kapatılmış hiç bir şekilde forumda çözüm uretilmedi. Bu temaya ait durum çubuğunun kullanılması için. Tekrar yardım rica ediyorum.tesekkurler tema mtz olarak ben de var.
  2. Z

Tema Videodaki temayı nasıl bulabilirim?

bunlar canlı duvar kağıdı ancak bataryayı su gibi içiyor çok önceden bende kullanmıştım
  3. Z

Tema NewPort Style Clock Theme

merhaba hocam bu temayı miuı 14 için günceller misin
  4. Z

Tema Widget Saat / Hava Durumu Dosyalarını Tema Mtz Formatına Çevirme

teşşekkür ederim hocam sağolun
  5. Z

Tema Widget Saat / Hava Durumu Dosyalarını Tema Mtz Formatına Çevirme

hocam merhabalar bendeki widgette saat ortada onu sola nasıl alabilirim
  6. Z

Tema Nokia S60 MIUI Teması (anılar canlanır gözümde)

hocam merhabalar elimde bir tema var onu miui 14 e uyarlama imkanın var mıdır
  7. Z

Yardım eski temayı miui14' e nasıl uyarlanabilir?

Tekrar merhaba durum çubuğundaki ikonlarınin boyutları MT manager ile com.android.systemui dosyasının içerisinde ki values dosyasına girip yapmaya çalışıyorum ikon boyutlarının kodları var yükseltiyorum ancak kaydetmeye rağmen değişen bişey olmuyor root mu gerek
  8. Z

Teşekkürler iyi çalışmalar
  9. Z

Tema Newport clock eski temayı miui 14 e uyarlama

merhabalar.elimde bir tema var ancak miui 14 için kullanılmıyor uyarlanabilir mi acaba teşekkürler temayı yükleyemiyorum boyut büyük uyarısı veriyor
  10. Z

Teşekkürler iyi akşamlar 1747330815 Denedim olmadı Sizden ricam mtz dosyalarını size atsam yapma imkanınız var midir
  11. Z

Merhabalar elimde eski bir tema var miui 10 ancak telefonum miui 14 nasıl uygun hale getirilebilir. veya bu temanın durum çubuğunu başka temaya geçirebilinir mi ? mt manager ile teşekkürler
  12. Z

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

twrp twrp ile yükledin hocam
  13. Z

Rehber Xiaomi 15'e HyperOS 2'de Xiaomi Dialer uygulamasını kurmak

rus rom en iyisi şikayet edenler taiwan dan şikayet çok var
  14. Z

Yardım Redmi note 13 pro Wİ-Fİ kapatınca şebeke gidiyor

direnç uygulanarak mı kayıt yapıldı.şayet yapıldı ise imey attıktan sonra sorun başladı ise direnç esnasında bir zarar verilmiş olabilir.
  15. Z

Çözüldü Ana Ekran Sorunlu

telefon ilk an itibariyle HyperOS 1.0.4 versiyonda mıydı güncelleme yapıldı mı.yapıldı ise öncesinde bu sorun var mıydı
Üst Alt