Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
HyperOS Romlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Telefon yorumları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
Telefonlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
zaho66 'in en son etkinliği
zaho66
,
Soru
Xiaomi 17 Pro Max Çok Isınıyor
başlıklı konuya cevap yazdı.
hyperos 2 ve 3 eu rom çok ısındığı için şanslıydım telefon hyperos 1 kullanıyor şuan serin serin devam ediyorum
18 Mayıs 2026
zaho66
,
Haberler
forumunda
Haber
xiaomi 17 Max
başlıklı bir konu başlattı.
https://www.fonearena.com/blog/482704/xiaomi-17-max-launch-date.html Xiaomi 17 Max 6.9 "1.5K 120Hz OLED ekran, Snapdragon 8...
14 Mayıs 2026
zaho66
,
Sohbet
Gümrükte sorun olur mu?
Geçen gün Aliexpresten 350 tl ye kılıf aldım gümrükten mesaj geldi link ile beraber gümrük sitesine yönlendirdi.form doldurmam...
14 Mayıs 2026
zaho66
,
Yardım
mi 17 ultra
ben de bi ara düşündüm ama kamera tasarımı 4 lü ocak misali bir türlü beğenemiyorum.
13 Mayıs 2026
zaho66
Yardım
mi 17 ultra
konusundaki
Skorpi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yani bana telefona ayrıca kit almak saçma geliyor açıkçası 2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 Mayıs 2026
zaho66
,
Yardım
mi 17 ultra
mi 14 ultra kullanıyorum .mi 12s ultradan sonra kamera tasarımı sinir bozucu bir hal aldı 14t serisi ve sonrası 4 lü ocak gibi ultra...
12 Mayıs 2026
zaho66
Yardım
Çin Xiaomi 14 hakkında
konusundaki
ahmets1 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Global olsun biraz fazla olsun kafa rahat olur en azından band20 sorunu olur hiç gerek yok
8 Mayıs 2026
zaho66
,
Rom
mi9t için hyperos rom nerden bulabilirim?
ben de vardı efsane telefondur.ayrılmak zor oldu.tr chazıydı önce kilidi açtım sonra da eu rom yüklemiştim.hyperos 1 ufak tefek...
8 Mayıs 2026
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt