zaho66 'in en son etkinliği

• zaho66
    zaho66 , Soru Xiaomi 17 Pro Max Çok Isınıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    hyperos 2 ve 3 eu rom çok ısındığı için şanslıydım telefon hyperos 1 kullanıyor şuan serin serin devam ediyorum
  • zaho66
    zaho66 , Haberler forumunda Haber xiaomi 17 Max başlıklı bir konu başlattı.
    https://www.fonearena.com/blog/482704/xiaomi-17-max-launch-date.html Xiaomi 17 Max 6.9 "1.5K 120Hz OLED ekran, Snapdragon 8...
  • zaho66
    zaho66 , Sohbet Gümrükte sorun olur mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Geçen gün Aliexpresten 350 tl ye kılıf aldım gümrükten mesaj geldi link ile beraber gümrük sitesine yönlendirdi.form doldurmam...
  • zaho66
    zaho66 , Yardım mi 17 ultra başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben de bi ara düşündüm ama kamera tasarımı 4 lü ocak misali bir türlü beğenemiyorum.
  • zaho66
    zaho66 Yardım mi 17 ultra konusundaki Skorpi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yani bana telefona ayrıca kit almak saçma geliyor açıkçası 2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • zaho66
    zaho66 , Yardım mi 17 ultra başlıklı konuya cevap yazdı.
    mi 14 ultra kullanıyorum .mi 12s ultradan sonra kamera tasarımı sinir bozucu bir hal aldı 14t serisi ve sonrası 4 lü ocak gibi ultra...
  • zaho66
    zaho66 Yardım Çin Xiaomi 14 hakkında konusundaki ahmets1 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Global olsun biraz fazla olsun kafa rahat olur en azından band20 sorunu olur hiç gerek yok
  • zaho66
    zaho66 , Rom mi9t için hyperos rom nerden bulabilirim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben de vardı efsane telefondur.ayrılmak zor oldu.tr chazıydı önce kilidi açtım sonra da eu rom yüklemiştim.hyperos 1 ufak tefek...
Üst Alt