Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevaplar için teşekkürler. Hepsini zaten kontrol etmiştim ancak sorun çözünürlük sorunu. Google play den "purr rootles resolution" isimli programla çözdüm. Ekran çözünürlüğünü fabrika ayarlarına döndürdü. Programın adresi Purr — Rootless Resolution Cha - Apps on Google Play
ilginç bir şekilde ekranımın küçüldüğünü farkettim ve ne zaman olduğunu bilmiyorum. küçüldü derken telefon ekranının altında ve üstünde siyah bir boşluk var. bildirim çubuğu da kamera çentiği ile aynı hizada değil yani kamera resmen ekran dışında. çentiği gizle ile alakası yok. gizle dersem daha...
android 14 ile o bataryayı bir gün kullanmanız mümkün değil. ben emekli ettim ama hala 1 günden fazla gidiyordu. sırrı android 10 miui 11 eu rom. tüm romları denedim. pili en uzun gideni o
benimkinin hala pili falan iyi gidiyor da Android auto da sorunlar yaşamaya başladım. sanırım artık gücü yetmiyor ve değiştirmeye karar verdim. 2019 ocak ayıncan beri 5.5 seneyi aşkın beraberliğimiz sonucunda yerini poco x6 pro ya bırakacak. elveda mi max 3 . umarım pişman olmam. :)
Biz yıkılmadık. Hala ayaktayız. 2019 model Mi Max ile birlikte 2023 model arabama geçtik. Android auto ile birlikte yine kusursuz hizmete devam. highfive~~
Katlanıır ekranlı telefonlar ekran olarak geçilebilecek tek alternatif bence ancak pilin alternatifi yok. yeni nesil telefonlar daha çabuk şarj olabildiği için maalesef pilleri küçük yapıyorlar
2019 da aldığım mi max 3 ü mü hala kullanıyorum hala alternatifi yok. piyasaya çıkmış neredeyse tüm romları denedim. a13 romlar dahil. ancak hepsi pil performansını yarı yarıya azalttı. denemelerimde en iyi pil performansı sunan rom ise MIUI 11.1 ile gelen miui eu 20.3.26 romu. hala da bunu...
Magiskin mi max 3 ile ilgili özel bir sürümü yok. resmi sitesi Download Magisk Manager Latest Version 26.1 For Android 2023 adresinden tüm telefonlarla uyumlu son sürümünü indirebilirsiniz. başka kaynaklardan indirilenlerin içinde kötü amaçlı yazılımlar bulunabilir.
Konuyu kişiselleştirme. İyi insan ol. normal hayatında seni kimler ezip bu şekilde sinirlendiriyorsa; neredeyse bütün postlarında kullandığın azarlayan bir dili; onlara karşı kullan. işine bak.!!!!!!!!!!!.
Magisk tüm dünyada milyonlarca kişinin kullandığı bir root uygulaması. Eğer Temiz kurulum yapmadan kurduysanız ya da kurduğunuz rom buglar içeriyorsa uygulamadan kuşku duyma gibi bir düşünceye kapılmak yanlış olur.
Siz de cihazı root yapmazsınız olur biter !!!!
hadi işine kardeşim hadi işine!!!!!!!!!!!!!! seni ilgilendiren bir şey yok. yardım isteyen olursa ona edersin. bu programı kurup böyle bir sorun yaşayan oldu mu onu merak ediyorum. yazan olursa da sevinirim. kalabalık etme!!!!!!!!!!!!!!!!!!