zaferozkan39 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Mi Band 4 ile Yeniden Merhaba

Tapatalk ta resimler görünmüyor Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Z

Mi fit uygulamasi ile gelen ekranları kullanıyorum harici bakmadım. Orjinal gelen ekranı seviyorum. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Z

Sanmıyorum yazılan adımları sırası ile uygulayinca sıkıntı olmaz Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Z

Bende yeni aldım ilk isim forum sayesinde Türkçe yapmak oldu zor değil gayet kolay. Hayırlı olsun. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Z

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Mi band 4 um geldi. Note 6 pro ile eslestirdim. Ancak cihaz ingilizce global surum. Güncellemeyi kontrol ettiğimde son sürüm diyor. Türkçe yapmak için ne yapmak lazım. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Z

Rehber Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )

Ben kullanıyorum arka planda çalışması guzel. Nasıl kurulacağı ile ilgili konular mevcut bende çok uğraştım çalışmadı hesap eklenmedi ama sonunda yaptım bir iki şey yapılması gerekiyor. Ama inan çok oldu kuralı hatirlamiyorum. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Z

Soru BL Kilidi

Çok ugrasmadigim için ismini tam bilmiyorum daha önce bl kilidi kapatmak için PC ile kurulum yapmıştım orada altta sağda seçenekler var kilit kapansın açık kalsın gibi Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Z

Soru BL Kilidi

Orjinal rom indirim PC araciligi ile yüklerken seçenek var hem format atmış hemde kilidi kapatmış olursunuz Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Z

Yardım Çift tıklama

Cihaz garantili ise orjinal rom yukleyip servise vermekten başka çare kalmiyor o zaman Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Z

Çözüldü Not 7 Mobil Günlük-Toplam, Günlük- Kalan Ayarı

Teşekkürler çözüldü Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Z

Sana zahmet ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Bulamadım 1 yıldır kullandığım cihaz da, kendimi aptal gibi hissediyorum ya [emoji16] Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Z

Şimdi bende girdim tarifeye kaldıramıyorum. Güvenlikten ağ ayarlarını sıfırlama da yaptım olmadı. Bari kullanalım. Telefona reset atmaktan başka çare yok sanırım. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Z

Veri limitlerini kaldirman yani silmen gerekiyor Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Z

Resimde gösterdiğim gibi arkadaşım Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Z

Yardım Çift tıklama

Orjinal rom yukleyip öyle deneyin. Dokunmatik çalışırsa yüklediğiniz romla alakalidir. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt