Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi fit uygulamasi ile gelen ekranları kullanıyorum harici bakmadım. Orjinal gelen ekranı seviyorum.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yeni aldım ilk isim forum sayesinde Türkçe yapmak oldu zor değil gayet kolay. Hayırlı olsun.
Mi band 4 um geldi. Note 6 pro ile eslestirdim. Ancak cihaz ingilizce global surum. Güncellemeyi kontrol ettiğimde son sürüm diyor. Türkçe yapmak için ne yapmak lazım.
Ben kullanıyorum arka planda çalışması guzel. Nasıl kurulacağı ile ilgili konular mevcut bende çok uğraştım çalışmadı hesap eklenmedi ama sonunda yaptım bir iki şey yapılması gerekiyor. Ama inan çok oldu kuralı hatirlamiyorum.
Çok ugrasmadigim için ismini tam bilmiyorum daha önce bl kilidi kapatmak için PC ile kurulum yapmıştım orada altta sağda seçenekler var kilit kapansın açık kalsın gibi
Orjinal rom indirim PC araciligi ile yüklerken seçenek var hem format atmış hemde kilidi kapatmış olursunuz
Sana zahmet ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Bulamadım 1 yıldır kullandığım cihaz da, kendimi aptal gibi hissediyorum ya [emoji16]
Şimdi bende girdim tarifeye kaldıramıyorum. Güvenlikten ağ ayarlarını sıfırlama da yaptım olmadı. Bari kullanalım. Telefona reset atmaktan başka çare yok sanırım.