zaferozkan39 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Soru Çift Sim Tek Seri Numarası

Aynı anda iki yuvaya da simkart takmiyorsun sanırım, bir problem olmaz, arkadaşında dediği gibi, çalışıyorsa birkalama. Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Z

Soru Çift Sim Tek Seri Numarası

Aynı IMEI farklı iki hat ile aynı anda açık olduğunda bir zaman sonra btk o IMEI kapatiyor, büyük ihtimalle sizin ki de kapanacaktır. Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Z

Yardım Kaçak Redmi Note 12 Pro 5G telefonum güncelleme almıyor

Bende de k60 pro var, manuel guncelleme yapman lazım diye biliyorum, bende bir yıldır kullanıyorum hiç güncelleme gelmedi, romu indirip uygun kernel ile birlikte yükleme yapmam lazım ama cihazım şuan süper stabil çalışıyor bozmak istemiyorum Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk...
  4. Z

Yardım K60 Pro Sim1 Sim2 Sorunsalı

Evet çünkü direnç kaydı olmasa temmuz ayındayız, illaki kapanirdir, yilzbasinda 4 aylık süre yeniden başlardı. Ama şuan ikiside ilginç şekilde aktif, şuan 2 takılı, telefonu kapatıp açınca 2 gidiyor. 1 geçmem gerekiyor, Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Z

Senden bir ricam var, ben araştırdım ama bir çözüm yada problemin tam olarak nereden kaynaklandığını bulamadım, eğer bir şeyler ogrenebilirsen, buradan paylaşım yapar mısın? Eminim bizim gibi bunu yaşayan ve çözüm üreten birileri mutlaka vardır, Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk...
  6. Z

Merhaba, birebir aynı durumdayım, şimdi sim2 taktım, şunu farkettim, şarjı kendi kendine bitecek kadar kullanırsam yani yüzde 1 e düşürüp kapanınca açtığında illaki diğer sim aktif oluyor, var bir problem ama anlamadım, aldığım kişi direnç kayıtlı dedi, Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk...
  7. Z

Yardım hyperOS güncellemesi kayboldu???

Geri cekilmistir büyük ihtimalle, ara ara kontrol edip tekrar verilmesini bekleyebilirsiniz? Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Z

Yardım redmi k60 pro hyperos

Cihazım dirençli, yüklemeye korkuyorum IMEI gider diye, bir o kadar da merak ediyorum yeni yazilimi. Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Z

Uygulama FM radyo uygulaması güncel

Teşekkürler, kurdum, radyo dinlemek için gayet güzel oldu. Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Z

Yardım Direnç Kayıtlı Telefonun imei gitmesi

Merhaba, kurulum yapabildiniz mi? Birebir aynı durumu yaşıyorum sizinle. 4 aylık süresi yaklaştığında yaptıracağım, kendim halledemem diye dusunuyorum, en son romu note 6 pro kullanırken atmıştım, o guzeldi, IMEI kesinlikle gitmiyordu, güncellemede alıyordu, K60 Pro dan korkuyorum, brick falan...
  11. Z

Tema Yeni ios tema

Dosya silinmiş sanırım, Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Z

Soru Google fotoğraflar

Fotoğraf ve videolar için ayrı bir ayar yok. Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Z

Çözüldü Note 9 pro uyandırmak için kaldır sorunu

Pil tasarrufu değil bu, uygulamaları belli bir müddet kullanmadiktan sonra, otomatik kısıtlaması. Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Z

Soru Poco X3 GT Root atınca IMEI gider mi?

Bende de aynı cihaz var, bende guncellemede IMEI gitti, 8 aylık süreyi bekliyorum tekrar IMEI attiracagim Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Z

Yardım Telefonuma fake romu yerine gerçek rom nasıl yükleyebilirim.

Teşekkür ederim. Redmi K60 Pro 12/256 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt