Zaferksc78 kullanıcısının son içeriği

1. Zaferksc78

Yardım E-Sim Aktif Etme Sorunu

Merhaba arkadaşlar. *Mi 13 (12/512 GB) kullanıyorum, cihaz Çin cihazı ama Global ROM yüklü.* *Direnç ve SIM2 GM5 Plus cihaza ait kayıtlı, SIM1 Orjinal kendi Mi 13 IMEISİ gözükmekte.* *Bootloader Kilidi kapalı.* Azönce Vodafone'dan E-Sim aldım ama görselde ki hatayı alıyorum. Hattı Sim1-Sim2 ye...
  2. Zaferksc78

MIUI 13 POCO X3 NFC MIUI 13 Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı

Herkese İyi Forumlar.. An itibariyle herkesin beklediği MIUI 13 Global V13.0.1.0.SJGMIXM Kararlı sürüm güncellemesi dağıtılmaya başlandı.. Azönce telefonuma geldi şu an indirme aşamasında, kurup deneyip deneyimleri kısa da olsa aktarmaya çalışacağım.. **Konuyu tamamen bilgilendirme amaçlı açtım**
  3. Zaferksc78

Yardım Poco X3 Pro ve X3 NFC Şarj Soketi

Herkese merhaba, Hayırlı Forumlar.. Biraz tuhaf ve farklı birşey soracağım... Şarj Soketi sorunlu Poco X3 NFC cihazına, Orjinal Poco X3 PRO Şarj Soketi uyar mı? Taksam sorun çıkarır mı (Anakartta, Flexte vs falan)??? Sonuçta ikisi de tasarım olarak tamamen aynı cihaz ve 33 Watt destekliyor...
  4. Zaferksc78

Yardım Kulaklık Mikrofon Sorunu

Merhaba Hayırlı Forumlar.. Tuhaf bir sorun ile karşı karşıyayım. Bu sorun için Nette ve forumda ne araştırma yaptımsa bir çözüm bulamadım, o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim.. Cihazım; POCO X3 NFC Kulaklığım; KZ ZSX TERMİNATÖR Bluetooth Çevirici; KZ AZ09 Sorun ise şu; Telefon...
  5. Zaferksc78

Alış POCO X3 NFC Şarj Soketi

Merhaba.. POCO X3 NFC Şarj Soketi (ORJİNAL) arıyorum.. Sıfır yedek parça ya da eline hurda cihazı olup sadece Şarj Soketini satmak isteyen kişiler irtibata geçebilirse memnun olurum.. Hayırlı forumlar..
  6. Zaferksc78

Yardım Şarj Sorunu

Herkese Merhaba, İyi Forumlar.. POCO X3 NFC kullanıcısıyım ama son 15 gündür tuhaf bir sorun ile karşılaştım. (Bu sorun 12.5.4.0 Güncellemesinden sonra başladı) Şarj aletim ve kablom tamamen orijinal 33W Turbo Şarj destekli (Orijinal Kutusundan çıkan Kırmızı Uçlu) ama çok yavaş şarj ediyor...
  7. Zaferksc78

Yardım 33W Turbo Şarj Kablo

Herkese merhaba.. 33W Turbo Şarj Kablosu (Kırmızı Uçlu) nerede aradıysam bulamadım.. Eline olan ya da nereden temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi rica etsem.. Teşekkürler.. (Aciliyetim var)
  8. Zaferksc78

Rom MIUI 12.5.4.0 RJGMIXM Dağıtılmaya Başlandı

Merhaba, herkese iyi forumlar.. Konuyu sadece bilgilendirme amaçlı açıyorum, bu güncellemeyi bekleyen çok arkadaş var çünkü.. ••Bu güncellemeyle birlikte SANAL RAM ARTTIRMA da eklendi•• (POCO X3 NFC)
  9. Zaferksc78

Sohbet Xiaomi ve MIUI Yazılımı Hakkında Söylenenler..

Öncelikle herkese Merhaba, İyi forumlar.. Gerçekten uzun zamandır çok aklıma takılan ve ilgili konuda her gördüğüm yerde sinirlerimi hoplatan bir durumu dile getirmek istiyorum.. Amacım kimseye saldırmak, tartışma çıkartmak ya da huzur kaçırmak değil.. Bir kusurum saygısızlığım olursa Kusura...
  10. Zaferksc78

Alış POCO X3 NFC Almak İstiyorum..

Merhaba arkadaşlar, hayırlı forumlar.. POCO X3 NFC (YURTDIŞI) Almak istiyorum.. Önerebileceğiniz bir Satıcı, Site, Forum var mı? Çok teşekkürler..
  11. Zaferksc78

Yardım Poco F2 Pro Ekran Pır Pır Gidip Gelmesi

Arkadaşlar Merhaba, Hayırlı forumlar.. Cihazım POCO F2 PRO (8/256).. Cihazı alalı 2 gün oldu ve MIUI GLOBAL 11.0.10 Kararlı (QJKEUXM) sürümü mevcut.. Ama cihazda bu gece başlayan bir sorun var.. Whatsappı açtığımda ekranda bazı yerler pır pır gidip geliyor.. Videoyu alta bırakıyorum, bilgisi...
  12. Zaferksc78

Alış ALINIK 2. El Mi 9T/ 9T Pro

Merhaba, hayırlı forumlar.. 2. El Temiz Mi 9T PRO veya Mİ 9T arıyorum.. Mi 9T PRO için en fazla 2.000 civarı verebilirim (Konuşulur) Mi 9T için ise fiyat konuşulur.. Bir tarafları eğilmiş bükülmüş kırılmış çatlak hasarlı cihaz teklifleriyle gelmemenizi rica ediyorum.. Teşekkürler.. Bazı dar...
  13. Zaferksc78

Yardım Sound Bar - Tv Ses Sistemi

Merhaba arkadaşlar, hayırlı forumlar... Tv için Soundbar arayışındayım, 2+1 3+1 Ses Sistemi de olabilir.. Soundbar da Max 350 TL, Ses sisteminde 400 TL'ye kadar çıkabilirim.. Anlaşılacağı üzere fiyat performans ürünü arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.. Beni üzmesin kaliteli bir şey olsun...
  14. Zaferksc78

Alış Mİ 9T PRO En Güvenilir Nereden Alabilirim ..?

Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar.. Mi 9T PRO almak istiyorum ama kararsızım. En güvenilir nereden hangi satıcıdan alabilirim yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkürler ediyorum. (İMEİ ATILMIŞ olarak alacağım)
  15. Zaferksc78

Satıldı Xiaomi Mi Mix 2S

Merhaba arkadaşlar, hayırlı forumlar.. Xiaomi Mi Mix 2S GLOBAL (6 GB RAM - 64 GB ROM). Cihazın ilk sahibiyim. Cihaz 16.07.2019 Tarihinde Cepport Firmasından 24 Ay KVK Garantili alınmıştır.. "İMEİ ATILMIŞ CİHAZ DEĞİLDİR".. Resmi GLOBAL 24 Ay KVK Garantilidir ve 18 Ay daha garantisi bulunmaktadır...
Üst Alt