Zaferksc78 kullanıcısının son içeriği

1. Zaferksc78

Yardım Ana ekranda gri kopya uygulamalar

Ayarlardan İşletme Modu, Profili aktif mi bir kontrol edin
  2. Zaferksc78

Yardım Silemediğim klasör

İş Profilini aktif etmişsiniz.. Normal profile geçmeden gitmez o uygulamalar.. 1752356603 İş Profilini aktif etmişsiniz.. Normal profile geçmeden gitmez o uygulamalar.. Ayarlardan İşletme Modu aktif mi bir kontrol edin
  3. Zaferksc78

Rehber Fake ROM güncelleme rehberi (açıklamaya dikkat)

Tamamen aynı sorunu yaşıyoruz..
  4. Zaferksc78

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Buradan bakabilirsiniz hocam, aramanın üzerine dokununca da gözüküyor
  5. Zaferksc78

Bende Google Arama Uygulamasında mevcut. Ayarlar içinde de mevcut. Rom da bu.. Ama Fake Rom var.
  6. Zaferksc78

Hayırlı olsun cihazınız, evet var
  7. Zaferksc78

Olabilir.. Telefon içinde 1.0.9.0 gözüküyor ama sistemi kontrol eden 3. parti uygulamalarda 1.0.1.0 gözüküyor.. Nedendir bir şekilde çözemedik durumu..
  8. Zaferksc78

Yardım Güncelleme Doğrulanmıyor Sorunu

Maalesef çözemedim, hala arayış içindeyim.. Ama bazı arkadaşlar Mi Assistant ile çözmüşler, ben denedim olmadı. Siz de belki işe yarayabilir. https://forum.miuiturkiye.net/konu/fake-rom-guncelleme-rehberi-aciklamaya-dikkat.156326/page-5#post-1580137
  9. Zaferksc78

Sohbet watch saat önerisi (acil)

Mi 13 + GT 5 kullanıyorum. Tamamen uyumlu, her özelliğini kullanabiliyorum. Sadece DİKTE kullanılamıyor, şu an için sadece Huawei cihazlara özel bir özellik olduğu için. O da ileri de yeni güncellemelerle gelecek zaten.
  10. Zaferksc78

Sohbet watch saat önerisi (acil)

Huawei Watch GT 5 (Pro olan değil, düz) al geç derim.. Pro ile 5 arasında hiç fark yok, sadece tasarım farkı var. Huawei Watch GT 4'ten, 5 e geçtim.. Ciddi anlamda genel olarak her ihtiyacı görüyor. Şarj konusu, dayanıklık, şık tasarım vs zaten o konulara hiç girmiyorum bile.. Samsung Watch...
  11. Zaferksc78

Bende çözemedim bu durumu...
  12. Zaferksc78

Tavsiye 16-17K telefon önerileriniz nedir?

X6 Pro öneririm o fiyata.. Honor 200 ve Note 14 Pro'nun işlemcisi zayıf..
  13. Zaferksc78

Bunu dikkate alacağım hocam teşekkür ederim. Kısa sürede W11 den düşük bir yazılıma sahip cihazla deneyeceğim, sonucu buraya yazarım
  14. Zaferksc78

Güven iznini verdim hocam, yine görmeyince (Aslında görüyor ama 2. Rom yükleme penceresine ilerlemiyor) Geliştirici Seçeneklerinden USB Hata Ayıklama Yetkilerini kaldırıp telefonu PC ye bağlayıp tekrar güven izini verdim. Sürücüleri de Xiaomi Bootloader Unlock uygulaması üzerinden güncelledim...
Üst Alt