Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de Redmi Note 10 pro dan geçtim. Tavsiye etmem imei kayıt edilemediği için geçtim ben sizde de durum aynıysa geçilebilir. Ekran bir kaç gün gözüme battı sonra alıştım. Ayrıca biraz daha büyük ve kendini belli ediyor.
Twrp recovery yani kurtarma modudur basitçe yeni rom kurmak için, yedek almak ve yedeğe dönmek için kullanılır. İlk etapta ihtiyaç duymazsınız, önce cihazı bir süre kullanıp ne yönde bir kullanıcı olduğunuzu tespit etmeniz lazım mevcut işletim sistemi ve güncellemeler size yeterli geliyor...
Benim sim kartım iPhone la temas edecekse o özellikten vazgeçerim:D
Selamlar üstad isim benzerliği yoksa Dh den tanıyorum sizi, burda da bir çok mesajınızı okudum bir slm vereyim istedim. Artık telefon değiştirme hastalığına son verip Mi10t Pro da kalmaya karar verdim, bir süreden beri root rom...
Vodafone için hazırlanan bir Eu rommuş.
Redmi Note10 prodan geçtim, Rn10 pro da 12.5 rom kullanıyordum, bildirim sıkıntısı, sensör sorunu, akıllı saat bağlantısı hatalarıyla boğuşurken bu rom şaşırtıcı derecede stabil. Sensör sorunu da gözlemlemedim sanırım bl kilidi açtıktan sonra da rom...
Selamlar bugün itibari ile yurtdışı Mi10t Pro ya geçtim. Mevcut rom global görünüyor ama kodu değişik geldi bana anlayan birisi nerenin cihazı olduğunu söyleyebilir mi?