zaferaxu kullanıcısının son içeriği

1. Z

Soru Server kayıtlı 14T Pro ROM

Selamlar saygılar Yeni konu açamadım server veya direnç işlemi sonrası cihaz sıfırlanıyor mu? Teşekkür ederim
  2. Z

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

özelden neresi olduğunu yazabilir misiniz?
  3. Z

Yardım Xiaomi APK yüklenmiyor

Aynı sorunu yaşadım ve format tek çare maalesef çok uğraştım çözemedim. Formatta imei numaraları uçacağı için telefoncuma götürüp format attırdım
  4. Z

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

Hocam özelden yazabilir misiniz bana
  5. Z

Soru MI 11 Ultra'da RSA kilidi var mı?

Mi11 ultra plaka işleminde bir gelişme var mıdır? Saygılar
  6. Z

Rom Mi 10 Ultra - XiaomiEu MIUI 13 Android 12 Kararlı ve Haftalık beta

Teşekkür ederim ben de o sürüme geçtim cihaz kendine geldi, kamera çekimi çok farketti. Ekran süresi olarak ne kadar süre alıyorsunuz acaba?
  7. Z

Rom Mi 10 Ultra - XiaomiEu MIUI 13 Android 12 Kararlı ve Haftalık beta

Cihazı kullanan kimse kalmadı mı? Güncel versiyon nedir acaba?
  8. Z

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Ben de Redmi Note 10 pro dan geçtim. Tavsiye etmem imei kayıt edilemediği için geçtim ben sizde de durum aynıysa geçilebilir. Ekran bir kaç gün gözüme battı sonra alıştım. Ayrıca biraz daha büyük ve kendini belli ediyor.
  9. Z

Soru donma gibi saniyelik takılarak atmalar oluyor?

Telefonun kendi playerında oluyor Mx Player yükleyip kayıtları seyredince sıkıntı yok
  10. Z

Soru Global Mi 10T Pro alınır mı?

Twrp recovery yani kurtarma modudur basitçe yeni rom kurmak için, yedek almak ve yedeğe dönmek için kullanılır. İlk etapta ihtiyaç duymazsınız, önce cihazı bir süre kullanıp ne yönde bir kullanıcı olduğunuzu tespit etmeniz lazım mevcut işletim sistemi ve güncellemeler size yeterli geliyor...
  11. Z

Rom Xiaomi Mi 10T HELLAS Stabil Rom V12.0.12.0.QJDCNXM

Benim sim kartım iPhone la temas edecekse o özellikten vazgeçerim:D Selamlar üstad isim benzerliği yoksa Dh den tanıyorum sizi, burda da bir çok mesajınızı okudum bir slm vereyim istedim. Artık telefon değiştirme hastalığına son verip Mi10t Pro da kalmaya karar verdim, bir süreden beri root rom...
  12. Z

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

Vodafone için hazırlanan bir Eu rommuş. Redmi Note10 prodan geçtim, Rn10 pro da 12.5 rom kullanıyordum, bildirim sıkıntısı, sensör sorunu, akıllı saat bağlantısı hatalarıyla boğuşurken bu rom şaşırtıcı derecede stabil. Sensör sorunu da gözlemlemedim sanırım bl kilidi açtıktan sonra da rom...
  13. Z

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

Selamlar bugün itibari ile yurtdışı Mi10t Pro ya geçtim. Mevcut rom global görünüyor ama kodu değişik geldi bana anlayan birisi nerenin cihazı olduğunu söyleyebilir mi?
  14. Z

Haber Redmi Note 10 Pro İmei Tamiri Hakkında

Redmi Note 10 için eng rom çıkmış Pro için de çıkarsa bu birşeylerin başlangıcı olabilir mi?
  15. Z

Haber Redmi Note 10 Pro İmei Tamiri Hakkında

teşekkür ederiz çabalarınız için beklemeye devam ya da hiç istemeden Mi10t ye geçeceğim
Üst Alt