zafer1015 kullanıcısının son içeriği

1. zafer1015

Yardım POCO X4 GT Bootloader Beklemeden Açılırmı?MTK CPU

Beyler 1 hafta süre veriyor internetde bazı yöntemler denedim cmd açılıyor anında kapanıyor hızlı açmanın yolu varmı teşekkürler.Amaç çin romuna geçmek.
  2. zafer1015

Soru Redmi note 8 pro için en iyi custom rom?

Merhaba şuan deodex rom var ama önerebileceğiniz custom rom varmı?
  3. zafer1015

Yardım Wifi Ekranına Girince Hata Kodu Yazan Wirelees Çıkıyor

Ne zaman wifi ye girsem böyle bir hata var sadece benim telefonda var başka ağlarda yok
  4. zafer1015

Soru Root Yüklü MIUI 12 Güncellesem Sıkıntı Çıkarmı?

twrp ile miui 12 yapmıştım telefonu suan miui 12 guncelleme gelmis güncellesem sıkıntı olurmu şuan twrp ve root yüklü cihazda sıkıntı çıkacaksada eğer bu güncellemeyi nasıl kaldırırım otomatik güncellemesin
  5. zafer1015

Soru Note 8 pro telefonun ekranını dönüştürücü ile yansıtabilirmiyim?

Beyler ben type c hdmi dönüştürücü ile denedim olmadı telefon destekliyormu onuda bilmiyorum ama root ile bu özellik kazandırılabilirmi.
  6. zafer1015

Soru Sistem Boot Animasyonu Değiştirme?

Telefon Açılırken Note 8 pro yerine özel bir animasyon yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  7. zafer1015

Soru MIUI optimizasyonu simge sorunu.

Beyler bi deniyim dedim miui optimizyonu kapalï şekilde bu sefer simgeler kötü gözükmeye basladı geri kapatsamda degişmiyo bide. 1591870541
  8. zafer1015

Soru Endonezya Romunda Güncellesek bl kapanırmı?

Beyler ben global rom kullanıyordum google uygulamalarından ötürü endonezya kurdum simdi buna android 10 güncellemesi geldi güncellesem bl kapanırmı bide sıkıntı çıkarmı?
Üst Alt