zaf3r kullanıcısının son içeriği

1. Z

Soru Mi8 Lite Ses Yükseltme HK.

Merhabalar, Dün eu beta sürümüne geçtim fakat ses konusuda bir gelişme yaşanmadı. bluetooth ile müzik dinlerken ses en yüksekde tatmin edici gelmemektedir. Magisk üzerinden sesi yükseltmek için bir modül var mı? Teşekkürler.
  2. Z

Yardım Konuşma ve Ses Düşüklüğü HK.

Merhaba Arkadaşlar, mi8 lite telefonu bluetooth kulaklıkla müzik dinlerken ses seviyesi en yüksek yapmama rağman tatmin edici seviyeye gelmiyor. Diğer bir büyük sorunum ise kulaklıktan veya telefonla konuştuğumda xiaomi telefon malesef dışardaki tüm sesi karşıda konuştuğum kişiye aktarıyor yani...
  3. Z

Çözüldü ROM Yardım HK.

Merhabalar TWRP yüklemeye çalışırken şifre istediğinden dolayı komple yazılımı vs sildim ve telefon açılmıyor. TWRP üzerinden mi8 lite için rom sürümü linki varmı? elimde birtane var ama onda sürekli failed veriyor. Teşekkürler.
  4. Z

Yardım Mi8 Lite Sorunları HK.(Yardım Edebilir misiniz?)

bilgilendirme adına teşekkür ederim. deneme yapıp test ediyor olacağım.
  5. Z

Öncelikle geri dönüşün adına teşekkür ederim. Global beta geçinci sorun çözülecek mi ve geçiş nasıl yapalabilir.
  6. Z

hocam rom kullanmıyorum global versiyon. 10.3.2.0
  7. Z

Merhabalar, Öncelikle telefonu aldığıma pişman oldum ama yapacak birşey yok. Bu paraya, bu donanımda telefon başarılı fakat telefonun yazılım yada başka sorunlarından dolayı can sıkıcı hal alıyor. Benim sorunum kesin başkalarıda yaşamaktadır. Telefonda kulaklıkla konuştuğum dış seslerin...
Üst Alt