Z1atan kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Miui theme editör | Sürekli eski temaya dönüyor

Merhaba arkadaşlar. Telefonum note 10 lite ve garantili cihaz. Harici tema yüklemek istediğimde theme editörden yaklaşık 1 saat sonra varsayılan temaya dönüyor. O kadar güzel tema var ama yükleyemiyorum bu durumdan ötürü. Var mı çözümü olan arkadaşlar ?
  2. Z

Yardım Mi note 10 lite ısınma sorunu yardım

Merhabalar. Daha telefonu alalı 4 gün oldu sürüm 11.05 Oyunlarda sanki gereğinden fazla ısınıyor gibi.. Örnek allataki ssler.. Sizce normal mi ? Çok oyun oynayan biri değilim ama bazı oyunlarda ısınması beni üzüyor. Var mı yapacak bir şey ? (Oyun dream league soccer 10 15 dkklik sonuç)
  3. Z

Yardım Note 10 lite ısınma !

Merhabalar. Telefon daha dün elime geldi garantili note 10 lite. İlk başta uygulama, güncelleme vs yaparken telefonun ısındığını fark ettim. Ardından CPU Z diye bir uygulama var ve ordan sıcaklık değerleri min. 38 derece ve max. 43-44 derece gördüm ve bana sanki fazla gibi geldi. Bulunduğum...
  4. Z

Yardım Xiaomi Mi Note 10 lite Ekran koruyucu öneri

Merhaba herkese. Mi note 10 lite için cam tercihimdir ekran koruyucu arıyorum. Önerisi olan ya da kullanan varsa lütfen yorum olarak yazsın. Nette doğru dürüst pek yok. Lensun var ama oda darbeye korumasız çok ince plastik tarzı. Önerilerinizi bekliyorum..
  5. Z

Yardım Boatloader Kilidi hakkında soru ..

Dostlar garantisiz bir xiaomi telefonu almayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç soru var. İlk olarak imei atılabilmesi boatloader kilidi root vs. işlemleri yapılması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla root kaldırılıyor ama kilid açık kalıyor diye biliyorum bu durum güvenlik vb zararlı...
  6. Z

Yardım Garantisiz mi9t güncelleme nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi garantisiz mi9t alacağım ama aklıma takılan birkaç sorum var. - İlk olarak ilk defa garantisiz cihaz alıyorum. Telefonuma gelen güncellemeleri sanırım twrp denen bir program gibi bir şeyden yapıyormuşuz.Boatloader vs. açıldıktan sonra. Şimdi...
Üst Alt