Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar poco f2 pro telefonumda Mıuı Global 12.5.6 sürümü yüklü acaba bu sürümde mi kalsam yada Mıuı14 mi yukseltsem önerilerinizi alabilirmiyim (telefonumda yazılımsal olarak şuanlik herhangi bir sorun yok yalnızca son sürümde belki ek özellikler olur diye güncellemek istiyorum...
Merhaba arkadaslar poco f2 pro telefonum Main Menu ekraninda kaliyor, Reboot dedikten sonra Reboot to System sonrasında Poco yazisi cikiyor ve 5g yazisi ardindanda MIUI logosunda yaklasik 2dakika kaliyor sonrasinda tekrardan basa donuyor hep ayni siralama tekrar edip duruyor.
Yardımlarınızı...
Merhaba arkadaşlar pocophone f2 için İphonedeki gibi Apple'ın iTunes programı gibi orjinal bilgisayar programı var mı?
Poco' nun resmi uygulamasından yazılım yüklemek, güncelleme, fabrika ayarlarına getirme programı var mi.
Merhaba arkadaşlar pocophone f2 için İphonedeki gibi Apple'ın iTunes programı gibi orjinal bilgisayar programı var mı?
Poco' nun resmi uygulamasından yazılım yüklemek, güncelleme, fabrika ayarlarına getirme programı var mi.
Merhaba arkadaşlar "Ayarlar/Çağrı ayarları/Arama Yönlendirme ayarları/ Ulasilmadiginda" kısmında rehberimde kayıtlı olmayan bir telefon numarası kayıtlı olduğunu fark ettim.
Bu numara operatör numarası mi acaba anlamadım sizde de durum böyle mi acaba
Merhaba arkadaşlar "Ayarlar/Çağrı ayarları/Arama Yönlendirme ayarları/ Ulasilmadiginda" kısmında rehberimde kayıtlı olmayan bir telefon numarası kayıtlı olduğunu fark ettim.
Bu numara operatör numarası mi acaba anlamadım sizde de durum böyle mi acaba