yyusufemre kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru Yanmayan / Sararmayan Silikon Kılıf ?

Muhtemelen bu olması lazım. https://www.hepsiburada.com/wowlett-xiaomi-mi-10t-pro-5g-kilif-tam-uyumlu-korumali-yumusak-esnek-silikon-kilif-p-HBCV000001RCSY?magaza=WowlCraft Evet bi siyahta renk olarak problem yok :D onda da pütürleşme oldu hor kullanımdan dolayı
  2. Y

Soru Yanmayan / Sararmayan Silikon Kılıf ?

Merhaba Mi10T Pro için zamanla yanmayan sararmayan silikon kılıf öneriniz varsa memnun olurum. Kullandığım kılıfların son haller bu şekilde, özellikle silikon istiyorum daha spor daha şık oluyor benim için. O tank gibi bilim kurgu şekilli kılıfları sevemedim bi türlü. Spigende problem yok fakat...
  3. Y

Soru IMEI silinir mi ?

Teşekkürler, konuyu açtıktan sonra bi anlık cesaretle Ayarlar/Hakkında/Fabrika Ayarları yolundan kurulum yaptım ve imei uçmadı. Araştıranlar için bilgi olabilir.
  4. Y

Soru IMEI silinir mi ?

Selamlar, Bugün mi10t pro cihaza imei attırdım normal bir telefoncudan hangi yöntemle nasıl attı bilmiyorum. Sormak istediğim bu cihaza Ayarlar menüsünden fabrika ayarları yaptığımda imei patlar mı bunu öğrenmenin bir yolu varmı telefoncuya tekrar gitmeden ? Onların kurduğu şekilde de...
  5. Y

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı v11.0.2.0 QGGINXM İndirme Bağlantısı

Aynen onu araştırdım öğrendim globalmiş bu romu indirmiş oldum, bir de şöyle bir mesajım var incelersen sevinirim. https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-10-redmi-note-8-pro-global-kararli-v11-0-1-0-qggmixm-indirme-baglantisi.75105/page-42#post-944235
  6. Y

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.1.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Merhaba, tüm sayfaları okudum ama tam düşündüğüm cevapları alamadım, Global ile endonezya romları arasında bariz farklar nelerdir endonezyaya geçen ne için geçiyor ve geçtiğinde o bölgeye özel ne gibi davranışları var reklamlar yada başka şeyler olarak? Benim için önemli bi özellik olan çağrı...
  7. Y

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı v11.0.2.0 QGGINXM İndirme Bağlantısı

Teşekkür ederim hint olup olmadığını nasıl kontrol ediyoruz yoksa twrp için bl bekleceğim 1589568238 Teşekkür ederim hint olup olmadığını nasıl kontrol ediyoruz yoksa twrp için bl bekleceğim
  8. Y

Bu romu kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba arama kayıt özelliği varmı ? bl kilidim kapalı olduğu için twrp değil normal güncelleyiciden zip olarak yüklemeyi düşünüyorum bir sıkıntı çıkarır mı ?
  9. Y

Çözüldü Redmi note 8 Pro - Arama kaydı

Başlık çözüldü gözüküyor tam olarak çözüm nedir şimdi peki rom yüklemek mi ? bir arkadaş geri bildirim gönderdiğinde 2020de gelecek demiş hepsinin ucu açık rn8p arama kaydetme yapamıyor muyuz şimdi ?
  10. Y

Gcam Redmi Note 8 Pro - GCAM - MIUI 11

Benim karşılaştığım sorunlar; . Portre modunda ön kameraya geçiş yapmıyor . Ağır çekimde uygulamadan atıyor.
  11. Y

Çözüldü Önerilen Uygulamalar'ı nasıl kaldıracağım

Klasör ismini düzenleme yaparken altında önerilen uygulamalar kısmı çıkıyor kapatabilirsiniz.
  12. Y

Mod Redmi 5 Plus için Google Camera [17.07.2018]

Önceki versiyonu kaldırın sonra yüklemek istediğiniz apkyı kurun öyle yükleniyor. sağlam çalışan gcam 6 versiyonu olan varmı elinde acaba.
  13. Y

Rom Miui 10 Global 8.8.2 (Beta) Güncellemesi

Merhaba arkadaşlar paketi indirenler içinden recovery.img dosyasını yükleyebilirler mi acaba betaya geçtiğimden beri her seferinde adb'den powershell'le eski versiyonun recoveryisini atınca otadan gelen 150 200 mb'lık güncellemelerde hata veriyor bu sefer tüm güncellemeyi indiriyor, yardımcı...
Üst Alt