yx_84 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru yavaş çekim süre sıkıntısı

s.a yavaş çekimde 5 saniye çekiyor videoyu miui12 beta rom kurdum ingilizceydi onda bir sınır yoktu yavaş çekim modunda ondaki kamerayı portlayabilirmiyiz yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
  2. Y

Yardım mi 9 se magisk kurulumundan sonra twrp ye geçiyor açmıyor...

romdan kaynaklı bir sorunda olabilir bendede oldu farklı rom indirip yükledim sorun kalktı
  3. Y

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

kamerada galariye geçişte mi 9 se ve mi 9 t sorunlu
  4. Y

Yardım Twrp' siz, imei atılmış telefon Güncelleme

güncelleme dosyası ile veya güncelleme bölümünden gelen güncellemeyi yapabilirsin sadece orjinal twrp üzerinden fabrika ayarlarına dönersen imei ucuyor tavsiyem twrp yi tekrar yüklemen hatayla sıkıntı cıkmaması için birde efs yedeyini al ne olur ne olmaz diye kafan rahat olur
  5. Y

Çözüldü mi 9 T mobil ödeme NFC sorunu

teşekkürler bendeki rootlu denedim bi olmadı bıraktımm bende
  6. Y

Çözüldü mi 9 T mobil ödeme NFC sorunu

s.a rootlu cihazlarda mobil edeme çalışmıyor diye duydum çalıştıranlar rootlumu rootsuzmu yazarsa iyi olur kullandıgı rom vb.
  7. Y

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

6.5 yüklemiştim ama wowifi yok ve volte açılmıyordu 6.6 da aynı durummu acaba
  8. Y

Yardım Gcam sorunu

ben mi 8 için olan gcam kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yok hersey çalısıyor playground dahil 3 -4 çeşit mi 8 için olan kamera denedim sorun yok
  9. Y

Rehber Mi 8 SE Magisk ile Root

magisk 18.2 sıkıntısız kuruldu çalıştı zipi twrpden kur tamam apkya gerek yok
  10. Y

Yardım Redmi Note 5 hat çekmiyor. Bant ayarı yanlış

diag üzerinden sıfır rom kurup bi dene
  11. Y

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

olur tabiki driverları eksiksiz kur dili ingilizce yap dene hangi note 5 var sende china versiyonumu globalmi hintmi ona göre fasstboot romunu indir yoksa yükleme başarılı olmaz
  12. Y

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

yok ne yazıkki bende telefoncuyo actırdım her yerini çizdiler yapacak birşey yok
  13. Y

Soru VoWifi

volte icin efs gerek yok vodafon için ims girip magiskten voanablear modulunu yuklediyinizde direk geliyor avaeda hiç bir şekilde volte aktif olmadı vowifi için efs ile deneme yapmanız lazım
  14. Y

Soru VoWifi

bendede çalışmıyor vodafon efs dosyalarını denemedim yalnız buradali konuyu inceleyebilirsin Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme
  15. Y

Soru Kılıf Önerisi

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Xiaomi Redmi Note 5 Pro Kilif Zirhli Sert Rubber Kilif + ücretsiz Kargo GittiGidiyor'da 366296961
Üst Alt