Yuzarsf kullanıcısının son içeriği

1. Yuzarsf

Yardım 14 Pro 5G Kamera Sorunu

Ön Kamerada Fotoğraf Çekerken Sabit durduğunda Çok Net Kaliteli Çekiyor Ama Gareket Edince ISP (Görüntü İşlemcisi) Her Şeyi Siliyor Sanki Güzellik Efekti Açıkmış Gibi Bunu Nasıl Düzeltirim ISP Kapatılamaz mı
  2. Yuzarsf

Yardım Note 13 Pro 5G Bootloader Sorunu

Beyler Elimde 13 Pro 5G Var Çin Cihazı Ama Global Rom Atılmış Bootloader Kapalı Kilidi Açmak İçin Çin Hesabı İstiyor Sanırım Açamadım Kilidi Hyperios 1 Yüklü Kilidi Nasıl Açabilrim Ücreti Mukabilinde Yardımcı Olabilecek Varmı
  3. Yuzarsf

Yardım HyperOS

Arkadaşlar Note 10 Pro Cİhazım İçin HyperOS Updates Sitesinde OS1.0.1.0.THGEUXM Sürümü Gözüküyor Cihazım İçin HyperOs Çıktımı Aceba
  4. Yuzarsf

Yardım Qcn Yedeği İşe Yaramıyor

Arkadaşlar Cihazıma Qnc Yedeği Yüklüyorum Ama Eski İmei Değişmiyor Başına Gelen Varmı Aceba
  5. Yuzarsf

Çözüldü Dinamik Yenileme Hızı

Arkadaşlar Dinamik Yenileme Hızını Kapatmak için Set Edit Programını Kullanıyorum ama Şöyle Bir Hata alıyorum Nasıl Çözerim Aceba
  6. Yuzarsf

Yardım Note 10 Pro mobil veri kullanımı göremiyorum

Kontrol merkezi tarzını yeni sürüme aldığımda, bildirim çubuğunda ne kadar veri kullandığımı göremiyorum. bunu ayarlamanın bir yolu var mı aceba
  7. Yuzarsf

Yardım Simgeler Sıfırlanıyor

Cihazımda tema değiştirdiğimde veya simge değiştirdiğimde 5-10 dakika sonra stok haline dönüyor forumdan başka tema modülleri yükledim ama sorun aynı bu sorunu nasıl çözebilirim
  8. Yuzarsf

Yardım Stock Rom sonrası uygulamalarda hata

arkadaşlar stock roma döndüm ama whatsap gibi sms isteyen uygulamalarda giriş yapmak için resmi uygulamayı kullanmanız gerek hatası alıyorum nasıl çözebilirim cihaz rootsuz
  9. Yuzarsf

Çözüldü cuhazını bul depolama alanı bozuk

Arkadaşlar telefon açılınca altta böyle bir hata veriyor android data dosya dizinlerini göremiyorum magisk üzerinden modül yükleyemiyorum nasıl çözerim bu sorunu temiz kurulum yaptım stock rom attım custom rom attım sonuç aynı
  10. Yuzarsf

Yardım Kernel Bulamıyorum

Arkadaşlar Performans Odaklı bir Kernel arıyorum ama bulamadım yardımcı olma şansınız varmı cihaz Note 10 pro
  11. Yuzarsf

Yardım Note 10 Pro Seeetin Cihaza Sweet Rom Nasıl Atabilirim

arkadaşlar note 10 pro cihazımda sweetin india rom kullanıyorum ama takılmalar kasmalar kamera hataları var bu cihaza nasıl sweet rom kurabilirim
Üst Alt