Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle kullandığınız romu bilgisayara indirip zip ile açın içindeki image klasöründeki init boot imaj dosyasını telefona aktarın chrome üzerinden magiski indirip açın kur kısmından bir dosya seçip yamalayın diyip init boot dosyasını seçin download klasörüne magisk init boot adında imaj...
OS2.0.208.0.VOOINXM geçmeyi düşünüyordum hocam direkt kullandığım sürüm ile bu sürümün anti versionu 1 aynı yani bir sorun çıkarmı eng ile hyperios 1 e mi düşeyim
Note 14 Pro 5g Çin cihazı Kullanıyorum Bootloader Açık Son Çıkan Hyperios 3 e Geçtim Ama Takılmalar Kasmalar Oluştu Hyperios 2 Ye Düşürmek İstiyorum Direkt Flash All Dersem Anti-Rollback Olur Mu Telefonu Brick Etmek İstemiyorum Yardımcı Olabilecek Biri Varmı
aynı sorun bende de var telefonun kendi kamera uygulaması özellikle 4k video çekerken anlık kasmalar yapıyor sorunu bende çözemedim gcam kullanıyorum hem daha iyi çekiyor hemde takılma yok sorunu çözebilen varsa yardımcı olursa iyi olur
Ön Kamerada Fotoğraf Çekerken Sabit durduğunda Çok Net Kaliteli Çekiyor Ama Gareket Edince ISP (Görüntü İşlemcisi) Her Şeyi Siliyor Sanki Güzellik Efekti Açıkmış Gibi Bunu Nasıl Düzeltirim ISP Kapatılamaz mı
Beyler Elimde 13 Pro 5G Var Çin Cihazı Ama Global Rom Atılmış Bootloader Kapalı Kilidi Açmak İçin Çin Hesabı İstiyor Sanırım Açamadım Kilidi Hyperios 1 Yüklü Kilidi Nasıl Açabilrim Ücreti Mukabilinde Yardımcı Olabilecek Varmı