Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön Kamerada Fotoğraf Çekerken Sabit durduğunda Çok Net Kaliteli Çekiyor Ama Gareket Edince ISP (Görüntü İşlemcisi) Her Şeyi Siliyor Sanki Güzellik Efekti Açıkmış Gibi Bunu Nasıl Düzeltirim ISP Kapatılamaz mı
Beyler Elimde 13 Pro 5G Var Çin Cihazı Ama Global Rom Atılmış Bootloader Kapalı Kilidi Açmak İçin Çin Hesabı İstiyor Sanırım Açamadım Kilidi Hyperios 1 Yüklü Kilidi Nasıl Açabilrim Ücreti Mukabilinde Yardımcı Olabilecek Varmı
Cihazımda tema değiştirdiğimde veya simge değiştirdiğimde 5-10 dakika sonra stok haline dönüyor forumdan başka tema modülleri yükledim ama sorun aynı bu sorunu nasıl çözebilirim
arkadaşlar stock roma döndüm ama whatsap gibi sms isteyen uygulamalarda giriş yapmak için resmi uygulamayı kullanmanız gerek hatası alıyorum nasıl çözebilirim cihaz rootsuz
Arkadaşlar telefon açılınca altta böyle bir hata veriyor android data dosya dizinlerini göremiyorum magisk üzerinden modül yükleyemiyorum nasıl çözerim bu sorunu temiz kurulum yaptım stock rom attım custom rom attım sonuç aynı