Yuzarsf kullanıcısının son içeriği

1. Yuzarsf

Çözüldü Redmi Note 14 Pro 5G Cihazıma Nasıl Root Atabilirim?

öncelikle kullandığınız romu bilgisayara indirip zip ile açın içindeki image klasöründeki init boot imaj dosyasını telefona aktarın chrome üzerinden magiski indirip açın kur kısmından bir dosya seçip yamalayın diyip init boot dosyasını seçin download klasörüne magisk init boot adında imaj...
  2. Yuzarsf

Yardım Hyperios3 Sürüm Düşürme

eywallah kral teşekkürler
  3. Yuzarsf

türke dil yok hocam onu nasıl çözdün
  4. Yuzarsf

mediatek işlemcili cihaz artık kullanmam dediğiniz gibi 120 hz bende de hissetirmiyor peki şuan çin romundamısınız
  5. Yuzarsf

hocam sizde de 4k da video çekerken anlık kasmalar oluyor mu çin cihazı için çin sürümü hariç stabil olan rom varmı
  6. Yuzarsf

OS2.0.208.0.VOOINXM geçmeyi düşünüyordum hocam direkt kullandığım sürüm ile bu sürümün anti versionu 1 aynı yani bir sorun çıkarmı eng ile hyperios 1 e mi düşeyim
  7. Yuzarsf

İMEİ Atılmadı Daha Ama Benim Cihaz Malachite Düz Pro 5g Sizin Linkte Pro Plus 5G Yazıyor Yanlışlık Olmasın
  8. Yuzarsf

Note 14 Pro 5g Çin cihazı Kullanıyorum Bootloader Açık Son Çıkan Hyperios 3 e Geçtim Ama Takılmalar Kasmalar Oluştu Hyperios 2 Ye Düşürmek İstiyorum Direkt Flash All Dersem Anti-Rollback Olur Mu Telefonu Brick Etmek İstemiyorum Yardımcı Olabilecek Biri Varmı
  9. Yuzarsf

Yardım Redmi Note 14 Pro 5g kamera kasma sorunu!!!

aynı sorun bende de var telefonun kendi kamera uygulaması özellikle 4k video çekerken anlık kasmalar yapıyor sorunu bende çözemedim gcam kullanıyorum hem daha iyi çekiyor hemde takılma yok sorunu çözebilen varsa yardımcı olursa iyi olur
  10. Yuzarsf

Yardım 14 Pro 5G Kamera Sorunu

Ön Kamerada Fotoğraf Çekerken Sabit durduğunda Çok Net Kaliteli Çekiyor Ama Gareket Edince ISP (Görüntü İşlemcisi) Her Şeyi Siliyor Sanki Güzellik Efekti Açıkmış Gibi Bunu Nasıl Düzeltirim ISP Kapatılamaz mı
  11. Yuzarsf

Yardım Note 13 Pro 5G Bootloader Sorunu

Beyler Elimde 13 Pro 5G Var Çin Cihazı Ama Global Rom Atılmış Bootloader Kapalı Kilidi Açmak İçin Çin Hesabı İstiyor Sanırım Açamadım Kilidi Hyperios 1 Yüklü Kilidi Nasıl Açabilrim Ücreti Mukabilinde Yardımcı Olabilecek Varmı
  12. Yuzarsf

Yardım HyperOS

Arkadaşlar Note 10 Pro Cİhazım İçin HyperOS Updates Sitesinde OS1.0.1.0.THGEUXM Sürümü Gözüküyor Cihazım İçin HyperOs Çıktımı Aceba
  13. Yuzarsf

Yardım Qcn Yedeği İşe Yaramıyor

Arkadaşlar Cihazıma Qnc Yedeği Yüklüyorum Ama Eski İmei Değişmiyor Başına Gelen Varmı Aceba
  14. Yuzarsf

Çözüldü Dinamik Yenileme Hızı

Arkadaşlar Dinamik Yenileme Hızını Kapatmak için Set Edit Programını Kullanıyorum ama Şöyle Bir Hata alıyorum Nasıl Çözerim Aceba
  15. Yuzarsf

Yardım Note 10 Pro mobil veri kullanımı göremiyorum

Kontrol merkezi tarzını yeni sürüme aldığımda, bildirim çubuğunda ne kadar veri kullandığımı göremiyorum. bunu ayarlamanın bir yolu var mı aceba
Üst Alt