Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ilk sefer aldı sonra almadı söyledim arkasındaki bantı değiştirmiş biyerden sonra şarj almayı kesiyormus çözüldü sorun teşekkür ederim ilginiz için.
Poco f2 pro şarj soketi değiştirdim hiçbir şekilde hor kullanmama rağmen telefoncu oksitlenmiş dedi değiştirdik yarın oldu yine şarj yemiyor yardım lütfen.
İmei daha atılmadı bootloader açık değil 2 kere guncelleme geldi geri çektiler bidaha da gelmedi kendim kurarak yapamaz mıyım ?denedim bı iki kere doğrulanmadı gibi hatalar aldım yardımcı olursanız sevinirim.
Bide bende şöyle bir sorun oluştu video kaydı yaptığım zaman oyunda hem ses hemde dokunma ağırlaşıyor sanki FPS düşüyor gibi ama düşmüyor kasıyor gibi gözüküyor sıfırladım olmadı kare hızıyla falan oynadım olmadı dokunma tepkisi çok düşüyor kayıt yapamıyorum
Yok hayır yurtdışı alındı cihaz kasma da yok 865 bizahmet.sadece jiroskop sensordenmidir bilmem pubgde 400de ağır geliyor bana diğer cihazlara kıyasla. yazılımsal birşey bence çünkü diğer jiroskop uygulamalarında gayet verimli