Yusufzüya66 kullanıcısının son içeriği

1. Yusufzüya66

Yardım Poco f2 pro bootloader kilidi yardımcı olur musunuz?

Poco f2 pro cihaz 2 ay uzatma yaptım 20 gün kaldı bootloader randevu yapsam 21 günün üstüne çıksa yine açabilir miyim aydınlatır mısınız?
  2. Yusufzüya66

Yardım Poco f2 pro şarj soketi değişmesine rağmen şarj yemiyor.

Evet ilk sefer aldı sonra almadı söyledim arkasındaki bantı değiştirmiş biyerden sonra şarj almayı kesiyormus çözüldü sorun teşekkür ederim ilginiz için.
  3. Yusufzüya66

Yardım Poco f2 pro şarj soketi değişmesine rağmen şarj yemiyor.

Poco f2 pro şarj soketi değiştirdim hiçbir şekilde hor kullanmama rağmen telefoncu oksitlenmiş dedi değiştirdik yarın oldu yine şarj yemiyor yardım lütfen.
  4. Yusufzüya66

Yardım Poco f2 şebeke gitti bootloader nasıl açabilirim?

Geçici uzatma fiyatları ne kadar biliyor musunuz?
  5. Yusufzüya66

Yardım Poco f2 şebeke gitti bootloader nasıl açabilirim?

Poco f2 hat kapandı randevu alamadım bootloader nasıl açabilirim?
  6. Yusufzüya66

Yardım Poco f2 pro android 11 sonrası yansıtma özelliği hata veriyor yansıtmıyor nasıl çözülebilir?

Poco f2 pro android 11 sonrası yansıtma özelliği hata veriyor yansıtmıyor nasıl çözülebilir?
  7. Yusufzüya66

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Kararlı Rom V12.2.1.0.RJKEUXM İndirme Bağlantıları

guncelleme gelmedi mi buna 2 kere geri çekildi demiştiniz?
  8. Yusufzüya66

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Avrupa Kararlı V12.2.4.0.RJKEUXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

İmei daha atılmadı bootloader açık değil 2 kere guncelleme geldi geri çektiler bidaha da gelmedi kendim kurarak yapamaz mıyım ?denedim bı iki kere doğrulanmadı gibi hatalar aldım yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Yusufzüya66

Yardım poco f2 pro pubg

OneOS kurmak zormu? Güncellemeler hala geliyor mu?ben daha bootloader açmadım sistem Türkçe mi?
  10. Yusufzüya66

Yardım poco f2 pro pubg

Bide bende şöyle bir sorun oluştu video kaydı yaptığım zaman oyunda hem ses hemde dokunma ağırlaşıyor sanki FPS düşüyor gibi ama düşmüyor kasıyor gibi gözüküyor sıfırladım olmadı kare hızıyla falan oynadım olmadı dokunma tepkisi çok düşüyor kayıt yapamıyorum
  11. Yusufzüya66

Yardım poco f2 pro pubg

Yok hayır yurtdışı alındı cihaz kasma da yok 865 bizahmet.sadece jiroskop sensordenmidir bilmem pubgde 400de ağır geliyor bana diğer cihazlara kıyasla. yazılımsal birşey bence çünkü diğer jiroskop uygulamalarında gayet verimli
  12. Yusufzüya66

Yardım poco f2 pro pubg

Jiroskop bana ağır geliyor 400 de bile. bu ileriki güncellemeler ile düzelir mi?yada romu değiştirsem bahsettiğiniz Endonezya romu gibi?
  13. Yusufzüya66

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QJKEUXM İndirme Bağlantıları

Tamam hocam teşekkürler Endonezya romuna geçiş yapılabilir mi?
  14. Yusufzüya66

Yardım poco f2 pro pubg

Hocam Endonezya romunun ne farkı var?
Üst Alt