yusufsavm kullanıcısının son içeriği

1. yusufsavm

Yardım WhatsApp ayna

merhaba WhatsAppta fotoğraf çekince galeriye ayna görüntüsü kaydoluyor, tipim kayiyor. Ne yapabilirim?
  2. yusufsavm

Yardım Karşı tarafa ses gitmiyor

merhaba, telefonum Xiaomi 11T. bir kaç gün önce MIUI 14 Güncellemesi yaptım. bu sabah telefonla konuşurken karşıya ses gitmediğini fark ettim, önceden yoktu. telefon global, telefona IMEI atmadim. rom yüklemedim dümdüz telefon. ne yapmam lazım sorun nerede acaba? 1676887242 mikrofonda mi sıkıntı...
  3. yusufsavm

Yardım emoji

merhaba telefonu 2 gün önce formatladim, ama eskiden klavyedeki emojiler şimdi yok. sebebi ne olabilir, nasıl eskisine dönebilir? yardiminiz için teşekkürler
  4. yusufsavm

Rom Botloader kilidi

Merhaba arkadaşlar, ben telefonun botloader kilidini açmaya çalışıyorum telefon 11T. 1.5 hafta oldu daha acilmadi ayrıca telefon imeisiz şuan, sebep bu olabilir mi. Ne yapmak lazım acaba.
  5. yusufsavm

Yardım 11T Donma Sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonu 2 ay önce aldım global telefon. Telefon bazen kameradayken boşta bırakınca telefon donuyoyor ekrana bir şeyler yapamıyorum, ekran parlaklığı sıfıra iniyor, ne kapaniyor ne de düzeliyor. Bazen de kişileri kay ederken kişiyi kaydediyor ama kayıt yeri kalıyor böyle...
  6. yusufsavm

Yardım Sms gonderme

Google mesajlar uygulaması ile SMS ya gitmiyor ya da geç gidiyor, yardım eder misiniz
  7. yusufsavm

Yardım Youtube Öneri

Merhaba arkadaşlar youtube hesabımda artık izlemedğimi şeyleri görememek ve yeni bir hesapmış gibi kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? (yeni hesap aç demeyin premium var gitsin istemiyorum bir de kaç yıllık hesabım)
  8. yusufsavm

Yardım Paylaş menüsü

Merhaba arkadaşlar bazı uygulamalarda paylaş dediğimde bu menü ortaya kadar geliyor ve panoya kopyala seçeneği göremiyorum. Rica etsem yardim eder misiniz
Üst Alt