Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben artık paylaşım yapmayacağım benden habersiz açtığım konuyu kapatmışlar bey yokum ben kendime yetrim siz neyin pesindesiniz
Diğer açtığım konuyu neden sildiniz buradaki insanlara yardımcı olmayali mi nedir sizin bilmisliginiz ben çıkan romları dahi kendime uyarlayip düzenleme yapa biliyorum...
Çin stabil rom çıkmış, ben yüklemedim bilgi amaçlı paylaşıyorum yüklemek isteyenler öncelikle TWRP'lerini güncelleştirmeleri gerekir.
Önemli : Telefon Android 11 olacağından bu TWRP'yi yüklemeniz gerekmekte.
twrp-3.5.2_9-0-cepheus.img
Adresteki 3.5.2-9-0 TWRP'i indirin telefonu twrp modunda...
Yeni eu beta romlar yükleniyor ancak bizim mi 9 cihaz gecikmeli deniliyor nedir bu 9 serisinin cihazlarına destek verilirken amiral gemisi olan mi 9 öksüz evlat muamelesi yapıyorlar
Bende yok yeni romu yüklerken temizle kısmına gelip ilk 2 seçeneği seçin ön bellek ve diğer davlink keş belleği temizleyip öyle romu flaşların eski buğ lar silinir ben öyle yapmıştım her rom guncellerken bu şekilde yapıyorum sisteme ve depo ya birşey olmuyor
Evet önceki romda bu dediğiniz hata mevcut idi 21.5.12 de böyle bir sorunla henüz karşılaşmadım ilerisini bilmiyorum bu son rom ayrı bir sistemle çalışıyor gibi çünkü twrp bin en son sürümü olan 3.5.0 üstü isteniyor bu da bize sistemin MIUI 13 hazırlığı yapliyor gibi geldi biliyorsunuz söz...
21.5.12 beta romu yüklemeden önce twpr yi güncellenmesi gerekiyor twro 3.5.2._9-0linkini aşağıda ve ilk sayfada indirme linkini veriyorum nasıl guncelnecegi ilk sayfada yaziyor
https://dl.twrp.me/cepheus/twrp-3.5.2_9-0-cepheus.img
İlgili sitedeki ekran görüntüsü
21.5.12 eu beta rom güncellendi
Sistemi
Yeni - Redmi K40 / POCO F3 (alioth) için Xiaomi.eu TWRP ROM. TWRP, ROM kurulumundan sonra da devam edecek
Optimizasyon - Widevine L1 anahtarını alma olanağı eklendi (örn. HD çözünürlükte Netflix) [Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Mi 10 Lite Zoom); Parmak...
Kusura bakmayın ilk yüklemede sorunsuz çalışıyor sonradan link adresini aldığımız sitede guncellendiginden burda sorun oluyor kusura bakmayi link yenilendi
https://mgb1.androidfilehost.com/dl/25hh1U1Jn6SPmWfkt6WiHQ/1620403314/2188818919693791080/xiaomi.eu_multi_MI9_21.4.29_v12-11.zip
Link güncellendi 21.4.29
Dün indirdim telefonuma flasladim ancak telefonla siteye bir turlu görmediğinden paylaşım yapamadım kusura bakmayın gayet hızlı ve akıcı sanki şebeke ve wifi biraz daha güçlenmiş gibi pil konusunda gayet iyi 21.4.21 de de iyi di
Teşekürler hocam Evet belki de daha stabildir ama üretici firmanın sunduğu romdan iyi olmaz ille bir yerde eksiği vardır neticede sunulan bu romlarin tamami üreticinin verdiği rom üzerine inşa edilmiş romlardir eskiden çok yuklerdim hatta zip içerisine bende program ekler ve kaldiridim öyle...