Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Letgo da mi9t pro ilanı gördüm. Ancak bootloader kilidi açık. Şimdi ben bu telefonu alsam sorun yaşar miyim. Sanırım mi hesabı ile aciliyormus. Tam bilmiyorum. Telefonu alsam kendi hesabimla tekrar kilidi açabilir miyim. Yoksa kilidi hangi hesapla açtıysa o hesap mi lazım. Ilerde sıkıntı yaşar miyim
Arkadaşlar yurdışı telefon alicam. Emre Albayraktan telefon alan oldu mu. Güvenilir mi. Kendisi xiaomi türkiye facebook grubunda yönetici. Kargo ile alacagim elden alma imkanım yok. Mi9t pro almayı düşünüyorum.
Garantiyle pek isim olmadığından imei kayıtlı telefon almaya karar verdim. Sıkıntısı olmayacağını birçok arkadaş söyledi. 2500 3000 tl gibi bir bütçem var. Mi 9 mu yoksa Mi9t pro mu almalıyım. Sosyal medya ve film izleme odaklı istiyorum. Birde kamera olarak tatmin etsin yeterli. Değerli...
Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Ilk basta not8 pro ve mı9 lıte almak gıbı bır planım vardı. Daha sonra ımeı atılan telefonlar gordum. Sızce almalımıyım. Sıkıntı yaşar mıyım ımeı konusunda telefon felan kapanır mı çekmeme gıbı bır durumla karsılasırmıyım. daha once ımeı atılan telefon...