yusufle kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım MIUI 14 güncellemesi Google Maps Hatası (12T)

Meraba MIUI 14 güncellemesi yapanlar google maps yön göstermeme sorunu ortaya çıkarttı. Bazı arkadaşlardada olumş şuan 12T kullanıp google mapsda mavi nokta yönünüzü gösteriyormu? MIUI 14 güncellemsi yapanlar 12T veya başka model gözükmeme sorunu ✘ olması gereken ✓
  2. Y

Yardım one plus 9 pro IMEI mesajı

one plus 9 pro kayıtlı diye almıştım ama bu mesaj geldi. Önemsizmidir , herkesemi geliyor. Eğer olurda kapanırsa açılırmı tekrardan.
  3. Y

Yardım Google Play İngilizce Oldu

Meraba Telefonu yurtdışı aldığımda ilk baş arapçaydı dili türkçe yaptıktan sonra yeni ir google play hesabı oluşturdum ama yarısı ingilizce yarısı türkçe oldu nasıl düzelir yardım lütfen. Ayarlar kısmı full ingilizce güncellemeler yazısı , indir(instaall ) güncelle (update) bunlar hep falan...
  4. Y

Soru Telefonla Gelen Ekran Koruyucular

Meraba Xiaomi telefonla birlikte takılı olarak gelen ekran koruyucu sağlam kalitelimidir , öyle kullanmak iyimidir. Yoksa zarar görmesin diye ince bir ekran koruyucumudur geçici ?
  5. Y

Yardım Telefonu yeniden başlatamıyorum

Meraba telefonu yeniden başlatmak veya kapatmak isteyince power tuşuna basıyorum ama google asistan çıkıyor. Yani kapat veya yeniden başlat gibi seçenekler çıkmıyor. Nasıl oluyor
  6. Y

Yardım 12T güncellemesi

Meraba 12T yurtdışı telefon aldım. Güncelleme yapmalıyım bir sorun olurmu ımeı açısından
  7. Y

Soru 12T alınır mı? ve IMEI durumu?

Meraba 12T Yurtdışı alınır mı?? IMEI gelirmi şuan imei atılmıyor
  8. Y

Karşılaştırma 12T vs 11T ?

Hangi telefonu önerirsiniz Aralarında çok fark varmıdır? bir oyun oynarken fps olarak çok fark ederlerimi (pubg vs.) ?
  9. Y

Yardım 12T Imeı durumu

meraba 12T ımeı gelirmi gelmezmi nasıl olur. Sonradan gelirmi
  10. Y

Yardım telefon IMEI

Meraba Mi 11 lite 4G telefon almıştım yurtdışı ımeı atılmamış. Üzerinden 4 ay geçti ımeı atmadığım için kapandı şimdi hat çekmiyor ne yapmam lazım
  11. Y

Yardım Telefon öneri

Meraba dostar Telefon alacağım ama çok kararsızım ( Yurtdışı) Aklımda Mi 11T var sizce nasıldır. Yazılımsal olarak IMEI atılan telefon arıyorum
  12. Y

Yardım Hangisini Almalıyım?

Dostlar bu telefonlar arasında kaldım yardım lütfen mi 11 lite redmi note 10 pro mi 11 T Yurtdışı alıcam hangisini önerirsiniz. Mi 11 T " nin işlemcisi meditek olması beni uzaklaştırdı biraz. Bunlardan hangisi iyidir veya sizin farklı öneririniz
  13. Y

Yardım Güncelleştirmeyi yapmalımıyım?

Meraba , yurtdışı mi 11 lite aldım. Daha ımeı falan atmadım telefon 12.0.5 sürümü yüklü olarak geldi. Şuan 12.5.8.0 bu sürüme güncelleştirmek için bekliyor. Sizce yapmalımıyım ımeı konusunda , parmak izi konusunda , kamera konusunda sıkıntı olurmu. Yapanlar varmıdır. Yapmam iyi olurmu?
  14. Y

Yardım mi 11 lite hoparlörü

Mi 11 lite " nin hoparlörü nerede. Ben youtubede müzik açtığım zaman ses telefonun üst kısmından geliyor , alttan hiç gelmiyor böylemi olması gerekiyor
  15. Y

Yardım mi 11 lite CE yok

dostlar mi 11 lite alıcam ama telefonun arka kapağında CE logosu yok ama telefonun beyaz etiketinde CE yazıyor global mi demek
Üst Alt