Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meraba
MIUI 14 güncellemesi yapanlar google maps yön göstermeme sorunu ortaya çıkarttı. Bazı arkadaşlardada olumş şuan 12T kullanıp google mapsda mavi nokta yönünüzü gösteriyormu? MIUI 14 güncellemsi yapanlar 12T veya başka model
gözükmeme sorunu ✘
olması gereken ✓
Meraba
Telefonu yurtdışı aldığımda ilk baş arapçaydı dili türkçe yaptıktan sonra yeni ir google play hesabı oluşturdum ama yarısı ingilizce yarısı türkçe oldu nasıl düzelir yardım lütfen. Ayarlar kısmı full ingilizce güncellemeler yazısı , indir(instaall ) güncelle (update) bunlar hep falan...
Meraba
Xiaomi telefonla birlikte takılı olarak gelen ekran koruyucu sağlam kalitelimidir , öyle kullanmak iyimidir. Yoksa zarar görmesin diye ince bir ekran koruyucumudur geçici ?
Meraba
telefonu yeniden başlatmak veya kapatmak isteyince power tuşuna basıyorum ama google asistan çıkıyor. Yani kapat veya yeniden başlat gibi seçenekler çıkmıyor. Nasıl oluyor
Dostlar bu telefonlar arasında kaldım yardım lütfen
mi 11 lite
redmi note 10 pro
mi 11 T
Yurtdışı alıcam hangisini önerirsiniz. Mi 11 T " nin işlemcisi meditek olması beni uzaklaştırdı biraz. Bunlardan hangisi iyidir veya sizin farklı öneririniz
Meraba , yurtdışı mi 11 lite aldım.
Daha ımeı falan atmadım telefon 12.0.5 sürümü yüklü olarak geldi. Şuan 12.5.8.0 bu sürüme güncelleştirmek için bekliyor. Sizce yapmalımıyım ımeı konusunda , parmak izi konusunda , kamera konusunda sıkıntı olurmu. Yapanlar varmıdır. Yapmam iyi olurmu?
Mi 11 lite " nin hoparlörü nerede. Ben youtubede müzik açtığım zaman ses telefonun üst kısmından geliyor , alttan hiç gelmiyor böylemi olması gerekiyor