Yusufforuc kullanıcısının son içeriği

1. Yusufforuc

Soru Redmi note7 One OS K20 Pro - PORT | Android 10

Romu deneyen varmi arkadaşlar ekran görüntüleri Ekran süresi akıcılık vs. Bilgi verebilecek varmı
  2. Yusufforuc

Soru Minovo Rom Revos rom Hangisini Tavsiye edersiniz Redmi note7

Arkadaşlar redmi note7 için Revos rommu minovo mu hangisi daha sorunsuz ve akıcı tabi en önemlisi ekran süresi Veya başka onerebileceginiz rom varmı yardımlarınızı bekliyorum
  3. Yusufforuc

Çözüldü Arkadaşlar Cihazin pil göstergesini nasıl değiştirebiliriz

Telefon pil göstergesini değiştirme imkanımız varmi arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
  4. Yusufforuc

Rom Miui12 Redmi note7 En iyi ekran süresi aldığım Rom ve kernel

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Bir çok rom denedim gerek miui tabanli gerek aosp tabanli Hem arayüz konusunda hem hatasız bir rom arayanlar ozellikle ekran süresi Ve pil sorunu yaşayan arkadaşlar için Miuimix miui12 beta rom ve Predator Storembreaker 8.9 stable kernel En iyi Ekran...
  5. Yusufforuc

Çözüldü Redmi note7 Custom rom MIUI rom Şarj konusunda ve Hatasız rom

Arkadaşlar herkese kolay gelsin bir çok rom denedim eu beta stabil masik global pixel extended vs. Ama hicbiri istediğim gibi değil hem şarj konusundaki hem özellik hem hata konusunda hiçbiri beni tatmin etmedi istediğim romu bulamadim tecrubelerinizle onerebileceginiz Hem şarj konusunda üst...
  6. Yusufforuc

Çözüldü Redmi note 7 Pil konusunda Ve hatasız En iyi rom

Arkadaşlar herkese hayırlı Akşamlar Pil performansı Arayüz ve Hatasız Onerebileceginiz Rom varmı yardımcı olursanız sevinirim Şuan kullandığım MiRoom. Şarj şuan %30 4.30 saat ekran süresi veriyor ama alakasi yok AccuBattery die uygulama var orda 1.30 saat aliyorum şarj %100 Ken verdiği ekran...
Üst Alt