Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar redmi note7 için Revos rommu minovo mu hangisi daha sorunsuz ve akıcı tabi en önemlisi ekran süresi
Veya başka onerebileceginiz rom varmı yardımlarınızı bekliyorum
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Bir çok rom denedim gerek miui tabanli gerek aosp tabanli
Hem arayüz konusunda hem hatasız bir rom arayanlar ozellikle ekran süresi Ve pil sorunu yaşayan arkadaşlar için
Miuimix miui12 beta rom ve
Predator Storembreaker 8.9 stable kernel
En iyi Ekran...
Arkadaşlar herkese kolay gelsin bir çok rom denedim eu beta stabil masik global pixel extended vs. Ama hicbiri istediğim gibi değil hem şarj konusundaki hem özellik hem hata konusunda hiçbiri beni tatmin etmedi istediğim romu bulamadim tecrubelerinizle onerebileceginiz Hem şarj konusunda üst...
Arkadaşlar herkese hayırlı Akşamlar Pil performansı Arayüz ve Hatasız Onerebileceginiz Rom varmı yardımcı olursanız sevinirim
Şuan kullandığım MiRoom.
Şarj şuan %30 4.30 saat ekran süresi veriyor ama alakasi yok AccuBattery die uygulama var orda 1.30 saat aliyorum şarj %100 Ken verdiği ekran...