yusuff.altnyy kullanıcısının son içeriği

1. yusuff.altnyy

Yardım pil yüzdesi sorunu

bilmiyorum bana yazı tipi başka gibi gözüktü şarj yüzdesinin bi ayarlara bak istersen belki yüzdeliğin baska secenekleri de vardır Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. yusuff.altnyy

Yardım pil yüzdesi sorunu

herhangi bir tema kurdun mu telefona ? Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yusuff.altnyy

Yardım sarj sorunu

önceden de bataryada sorun çıktı o yüzden telefonun arka kapağını açtım bataryayi hagif çektim çıktı acaba tam girmemesinden mi kablonun yerine taktım tekrar Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. yusuff.altnyy

Yardım Arkaplan uygulaması hemen kapanıyor

miui 11 de düzelir inşallah ya Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. yusuff.altnyy

Yardım Arkaplan uygulaması hemen kapanıyor

o sorun bende de var çözümü yok araştırdım [emoji29] Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. yusuff.altnyy

Yardım Xiaomi mi 9se modelim oyunlarda çok kasma yapıyor

pubgde akıcı grafik aşırı kare hızı var mı eğer varsa onu seç bi de öyle dene ben bagt kullanarak asırida oynuyorum Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. yusuff.altnyy

Yardım sarj sorunu

iki gün önce bi anda sarj 26 iken kapandı telefonum. sarja taktiğimda çok hızlı bir şekilde 10 oldu ve 2 dk içinde %10 şarj daha oldu yarım saat içinde fullendi sonra ise çıkarttım sarjdan ama sarj dakikada %2 düşmeye başladı bu yazıyı yazmaya başlarken 69 du şimdi iste 64 lütfen yardım...
  8. yusuff.altnyy

Yardım Uygulama arası geçiş sorunu [emoji29]

eğer şundan bahsediyosan her zaman böyleydi
  9. yusuff.altnyy

Yardım Uygulama arası geçiş sorunu [emoji29]

Uygulamalar arası geçiş yaparken diğer uygulama kapanıyor. Örneğin Pubg oynarken WhatsAppa geçiyorum 10 snlik işin sonunda oyuna geri döndüğümde baştan açıyor uygulamayı. Sadece oyunda değil başka uygulamalarda da öyle. Yardım lütfen [emoji21] miui 10.3 global Redmi 4X cihazımdan Tapatalk...
  10. yusuff.altnyy

Yardım Mi 9SE Netflix Sorunu

Ayarlar > Uygulamaları yönet > Google Play > Tüm verileri temizle Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. yusuff.altnyy

Yardım Mi 9SE Netflix Sorunu

Google Play verilerini temizle bende de instagram gözükmüyordu şimdi düzeldi ! Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt