Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikinci el 2500 civarında bütçe ile telefon alıcam
Bu devirde redmi note 8 pro mu tercih edilir yoksa note 9 pro mu?
eskiden note 8 pro vardı. Kız kardeşime hediye ettim uzun bir süre redmi note 7 kullandım.
Şimdide uygun fiyatlı olarak note 8 pro ile note 9 pro arasında kaldım kayıtsızlar siz...
Forumdaki twrp kurma rehberindeki yöntemler bende işlemiyordu ve bende youtubedan araştırdım ve ortaya bir karışım dosya attım benim işimi görüyor umarım sizde yöntem işler kurulumu sıfırdan alanlar için sürücüler kurmanız gerekli bunun için adb fastboot ve forumda bulduğum nimetlerden biri...
bugün sabah chrome silmem gerekiyordu root yardımıyla sildim yeniden başlattım ve telefon bir daha normal açılmadı ne zaman denesem bootloadera atıyor recovery durumuna aldım ama burdada dosya flashlıyamıyorum ne kadar denesemde olmuyor dosyalarda örnegin download yerine c4s2fja diye uzuya uzuya...
Arkadaşlar sadece bir diş olsa bile odada duyulcak kadar ses geliyor bunu nasıl azaltabilirim yani eski telefonumda 2 diş açsam bile şarkı açıp dinliyebiliyordum bunda en ufak sessizlikte herkes duyar yani bu beni çok zararsız ediyor umarım anlamışsınızdır
Merhaba telefonu daha bir gün önce kullanmaya başladım global rom/version telefon ve söyle bir sıkıntım var telefonda youtube'a girdiğinizde 720p ve altında sanki pixeller birbirine giriyor ilk defa böyle bir sıkıntı ile karşılaştım 1080pde mükemmel ama 720p ve altı sıkıntılı sizdede oluyor mu...