Yusufcakar kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım İnstagramda bildirim çubuğu gözükmüyor

İnstagrama girdiğim nedense son zamanlarda bildirim çubuğu neredeyse hiç gözükmüyor yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
  2. Y

Soru xiaomi markası sizi pişman etti mi?

Yazılım konusunda hataları var bununda dışında telefon gayet iyi telefonum mi 4
  3. Y

Yardım Mi5s Ağır Çekim

Yalnızca hd de özellik aktif oluyor diye biliyorum
  4. Y

Yardım Kilit ekranında çıkan müzik çalar menüsü

Çalışan uygulamalarda yokken dahi çıkıyor
  5. Y

Yardım Kilit ekranında çıkan müzik çalar menüsü

Müzik dinlemediğim halde bazı zamanlar kilit ekranında müzik çalar menüsü açılıyor sebebi nedir?? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi
  6. Y

Mi4 8.2.1.0 Güncellemesi

Ağır çekim özelliği çalışmıyor
  7. Y

Rom V8.1.6.0 Güncellemesi

Güncelleme gelmiş bir sorun yok
  8. Y

Yardım Mi 4 kendiliğinden açılıp kapanıyor

Mi 4 telefonum bir kaç seferdir kendini açıp kapatıyor . Telefonda programlı açıp kapama özelliği de aktif değil . Telefon neden böyle yapıyor bir ? Bir bilgisi olan varmı ?
  9. Y

Bende de var
  10. Y

Peki bi çare bulabildinmi
  11. Y

Yardım Mi 4 ağır çekim

Video çekiyor ama video ağır çekim şeklinde olmuyor, normal bir şekilde çekiyor sorun bu
  12. Y

Çözüldü Dokunmatik kendi kendine calisiyor.

Aynı sorun bendede var arada dokunmatik kendi kendine çalışıyor büyük ihtimalle yazılımsal inş. düzeltilir çok can sıkan bi durum bu arada telefonum mi 4 lte
  13. Y

Bir çok hata var uygulamalara girerken oyun iynarken arada kasmalar oluyor, dokunmatik kendi kendine çalışıyor, ağır çekim özelliği çalışmıyor, arada video çekerken de ekranda dalgalanma oluyor ve ısınma sorunu hala var kısacası bunların düzelmesi lazım.. umarım bu hataları düzeltirler
  14. Y

Yardım Mi 4 ağır çekim

Yardımcı olabilecek yokmu
  15. Y

Yardım Mi 4 ağır çekim

Video kısmından modlardan ağır çekim özelliğini açmama rağmen ağır çekimde çekmiyor ama hızlandırılmış modunda çekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt