Yusufblr kullanıcısının son içeriği

1. Yusufblr

Diğer iPhone pil sağlığı düşmesi Hk.

Selamlar arkadaşlar iPhone 11 alalı 3 ay oldu. Pil sağlığı bugün 99'a düştü sizce iyi bir değer mi yoksa hızlı mı düşmüş? Garantisi var.
  2. Yusufblr

Sohbet Bluetooth Kulaklık Tavsiye

İyi Pazarlar 🌞 Memnun kaldığınız veya memnun kalındığını düşündüğünüz güzel bir Bluetooth kulaklık öneriniz var mı? Siz önerilerinizi söyleyin ben arasından seçerim. 500 fiyat bandında olabilir. 600 geçmese daha iyi olur. Çok teşekkürler 😊🙏🏻
  3. Yusufblr

Yardım Sony hardbrick hatta ayıklama yüzünden

Arkadaşlar Sony Xperia z5 premium cihazım hard brick oldu telefon açıkken USB hata ayıklamayı kapalı unuttuğum için flash moda girmiyor ve unbrick edemiyorum Fastboota geçiyor fakat hata veriyor çünkü USB hata ayıklama kapalı nasıl yapabilirim lütfen yardım edin 1667582134 Flash moda girdi ona...
  4. Yusufblr

Tavsiye Hangi GSM Operatörünü Seçmeliyim?

Şuan Vodafone kullanıyorum. Operatör değiştirmek istiyorum sizce en avantajlı, öğrenciye en uygun olan operatör hangisi?
  5. Yusufblr

Yardım Sony'den anlayan var mı?

Arkadaşlar Sony Xperia Z5 Premium Dual var bende... Stock rom çok kötü çalışıyor, nadiren cihazı açabiliyorum. Bl açmak istiyorum açamıyorum. Banabir şekilde anlatabilecek, dosyaları atabilecek biri var mı?
  6. Yusufblr

Yardım 1 Saat Arama Yapabiliyorum

Arkadaşlar sesli arama yaparken 1 saati geçtiği an kapanıyor. Hoparlöre alınca aşırı cızırtı geliyor bazen. Neden olur bu? Ne yapmalıyım?
  7. Yusufblr

Tema Harika İOS Tema (Pil Yüzdesi Yeni)

Selamlar Arkadaşlar. Tema mağazasında gezinirken süper bir tema buldum, çok hoşuma gitti. Sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle tema ismini şöyle atayım: Ben çentik kullanmayı da seviyorum. Onun için de şu uygulamayı kullanıyorum. (Bazen erişilebilirlik sorunu çıkabiliyor) : iCenter iOS...
  8. Yusufblr

Yardım Tuhaf Şarj Oluyor?

20'den sonra hızlı bitiyor. Şarja Taktığım zaman %2 den 24 e aşırı hızlı doluyor 6dk'da falan doluyor. IMEI'den sonra böyle oldu. Eskiden 8 - 10 saat ekran süresi alırken 6-7 ye düştü. Ne yapmalıyım? Sıfırlama yapmaya korkuyorum. Nvram ve nvdata yedeği nasıl alırım nasıl geri yüklerim...
  9. Yusufblr

Soru Otomatik Parlaklık vs Manuel Ayarlamak!

Selamlar! Sizce otomatik parlaklık mı şarjı daha fazla yer, yoksa yanlışlıkla yüksek seviyede unuttuğumuz parlaklık seviyesi mi daha fazla şarj yer? Ortam ışığı sensörü fazla şarj harcar mı?
  10. Yusufblr

Çözüldü Bu PDF'in rengi nasıl değişir?

Arkadaşlar bu PDF'in arkasını beyaz yapmak istiyorum. Fotokopi çıkartmam lazım ama olmuyor bir türlü yapamadım. Bunun için bildiğiniz güzel bir uygulama var mı? Acelem var biraz 😵
  11. Yusufblr

Tema MIUI 13 Durum Çubuğu Tema

Selamlar 🖐🏻 Hepinizin Kandilini Gönülden Kutluyorum. 🌹 Bildiğimiz üzre MIUI 13 ile durum çubuğunda hafif değişikler olmuştu. Bu değişiklik benim çok hoşuma gitmişti. Lakin cihazım MIUI 13'ü desteklemediği için kullanamamıştım. Fakat bir tema ile buna çözüm buldum! 😄 MIUI 13'te pil çubuğu daha...
  12. Yusufblr

Yardım Restart atınca şarj %30 azaldı.

Arkadaşlar annemin telefonuna IMEI atmıştık twrp var mı diye kontrol edeyim derken MIUI recovery çıktı ben de reboot system dedim cihazı açtım şarj 15'de düşmüştü. Bunun pile etkisi olur mu kalibre etmem gerekli mi çünkü şarj aslında 45. Bir de bu neden oluyor daha önce de olmuştu.
  13. Yusufblr

Tavsiye Yurt Dışı iPhone 13 Nereden Almalıyım?

Selamlar geçenki lansmandan sonra iPhone 13 bayağı ucuzladı yurt dışında. Ben de bulabilirsem almayı düşünüyorum. 1 yıl uluslararası garanti varmış. Bunu bilmiyordum. Nereden temin edebilirim? Güvenli bir şekilde almak istiyorum.
  14. Yusufblr

Yardım IMEI hakkında öneri

Arkadaşlar yarın Redmi Note 8 Pro'ya IMEI attıracağım. Evde kullanmadığım eski bir akıllı telefon var. Onun IMEI'sini attıracağım. Farklı IMEI atma yolları var sanırım. Ben hangisini seçmeliyim, telefoncuya ne demeliyim? Yanlış bir şekilde attırmamak adına size sormak istedim. Bu arada güncel...
  15. Yusufblr

Yardım Sonunda IMEI sürem bitti

Arkadaşlar IMEI atmayı unuttum hatlar ikisi de kapandı :/ sabah kalktım ki böyle Şimdi IMEI atılabilir mi?
Üst Alt