YusufArslan kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım SIM Kart Etkinleştirilemedi Hatası

Denedim ancak sonuç alamadım maalesef. Evet, yayınlanan son iki sürümü denedim şu anda en güncel olan MIUI 11.0.1.0 Global Stabil sürümündeyim.
  2. Y

Cihaz garantili degil ama daha once boyle bir sorun yoktu, telefonu yeni almadim cozecegjne guvenen varsa ucret de odeyebilirim.
  3. Y

Hocam ben servisi kullanmak ve senkronize etmek istiyorum, şu anda aldığım hatalardan bir tanesi de telefon numarası doğrulanamadı hatası. Videoda yazanları uyguladım ancak çözüm olmadı.
  4. Y

Redmi Note 7 cihazıma Global Stabil MIUI 11.0.1.0 yükseldikten sonra SIM kart etkinleştirme yapamaz oldum. İnternette araştırdım ve birkaç farklı yol denedim ancak hiçbiri çözüm olmadı. - Mi Hesabımdan çıkış yapıp tekrar girdim. - Farklı SIM kart takarak denemeler yaptım. - Cihazı Bul...
  5. Y

Çözüldü Netflix ve Fastboot ROM Yükleme Sorunu

Global ancak IMEI yazılmış cihaz, kapatmamakta fayda var o halde. Tekrardan teşekkür ederim yardımınız için, iyi geceler.
  6. Y

Cevabınız için çok teşekkür ederim, MIUI 11.0.1.0 yükledikten sonra Bootloader kildiini kapatabilir miyim? Cihazım Global Version ancak emin olamadım. Daha önce yanlışlıkla Çin cihazımda Bootloader kilidini kapattığımda çok sorun yaşamıştım.
  7. Y

Global Redmi Note 7 cihazıma MIUI 11.0.1.0 sürümünü yükleyeceğim ancak bir türlü Netflix'i kullanamıyorum. Bölgeyi Hindistan yapıp indirmekten farklı bir çözümü olan var mı? Bir de MiFlash 2016 ile ROM yüklerken Flash All seçeneğini seçiyorum ancak "İşlem başarıyla tamamlandı" yazması gerekirken...
  8. Y

Yardım Arama Yapamıyor ve Alamıyorum

4,5G'de arama yapınca hiç ses gelmiyor "Aranıyor" olarak kalıyor yani bağlanmıyor, daha sonra telefonu kapatınca internet "G"ye düşüyor. 3G olarak denedim onda da yine arama yapamadım. Uzaktan yapılabilir mi bu işlem? Kime yaptırabilir ve ortalama maliyet ne olur?
  9. Y

Yardım Arama Yapamıyor ve Alamıyorum

Herkese merhaba, Redmi Note 7 cihazım ile kırsal bir bölgede arama yapamıyor ve alamıyorum. İlçede ve şehirde arama yapabiliyor ancak maalesef bu kez de aramaları alamıyorum. Cihazımda en güncel Stabil sürüm yüklü, fabrika ayarlarına dönmem işe yarar mı? Cihazım Global versiyon. Başka hatlar ile...
  10. Y

Yardım ADB Command Write Failed (No Error) Hatası Yardım

Evet hocam başka bilgisayardan deneyince çözüldü, teşekkür ederim yardımınız için :)
  11. Y

Zenex hocam bir fikriniz var mı, siz deneyimlisiniz aydınlatırsanız sevinirim :)
  12. Y

TWRP ya da OrangeFox recovery kurmak istediğimde FAILED (command write failed (No error)) hatasını alıyorum, bunun ardından cihazın ekranında "Press any key to shutdown" yazısı beliriyor. Daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştım, cihazda MIUI 11 Global Stabil ROM kurulu. Yardımcı olursanız...
  13. Y

Yardım Kulaklığım Orijinal Mi?

Hocam kutuda SN ile başlayan bir kod yok, görsele tekrar bi bakabilir misiniz kod nerede tam olarak?
  14. Y

Yardım Kulaklığım Orijinal Mi?

Herkese merhaba, Hepsiburada üzerinden satın aldığım Mi Piston Basic kulaklığın üzerinde orijinal olup olmadığını sorgulamaya yaran kare şeklindeki pul çıkmadı. Arkada sonradan basılmış gibi bir etiket var, benim de aklıma acaba sahte olabilir mi sorusu geldi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi...
  15. Y

Yardım Pil değişiminden sonraki değerler

Pil değişiminden sonraki pil değerleri, normal mi? %96'dan %91'e 1 saat 27 dakika
Üst Alt