YusufArslan kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım SIM Kart Etkinleştirilemedi Hatası

Redmi Note 7 cihazıma Global Stabil MIUI 11.0.1.0 yükseldikten sonra SIM kart etkinleştirme yapamaz oldum. İnternette araştırdım ve birkaç farklı yol denedim ancak hiçbiri çözüm olmadı. - Mi Hesabımdan çıkış yapıp tekrar girdim. - Farklı SIM kart takarak denemeler yaptım. - Cihazı Bul...
  2. Y

Çözüldü Netflix ve Fastboot ROM Yükleme Sorunu

Global Redmi Note 7 cihazıma MIUI 11.0.1.0 sürümünü yükleyeceğim ancak bir türlü Netflix'i kullanamıyorum. Bölgeyi Hindistan yapıp indirmekten farklı bir çözümü olan var mı? Bir de MiFlash 2016 ile ROM yüklerken Flash All seçeneğini seçiyorum ancak "İşlem başarıyla tamamlandı" yazması gerekirken...
  3. Y

Yardım Arama Yapamıyor ve Alamıyorum

Herkese merhaba, Redmi Note 7 cihazım ile kırsal bir bölgede arama yapamıyor ve alamıyorum. İlçede ve şehirde arama yapabiliyor ancak maalesef bu kez de aramaları alamıyorum. Cihazımda en güncel Stabil sürüm yüklü, fabrika ayarlarına dönmem işe yarar mı? Cihazım Global versiyon. Başka hatlar ile...
  4. Y

Yardım ADB Command Write Failed (No Error) Hatası Yardım

TWRP ya da OrangeFox recovery kurmak istediğimde FAILED (command write failed (No error)) hatasını alıyorum, bunun ardından cihazın ekranında "Press any key to shutdown" yazısı beliriyor. Daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştım, cihazda MIUI 11 Global Stabil ROM kurulu. Yardımcı olursanız...
  5. Y

Yardım Kulaklığım Orijinal Mi?

Herkese merhaba, Hepsiburada üzerinden satın aldığım Mi Piston Basic kulaklığın üzerinde orijinal olup olmadığını sorgulamaya yaran kare şeklindeki pul çıkmadı. Arkada sonradan basılmış gibi bir etiket var, benim de aklıma acaba sahte olabilir mi sorusu geldi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi...
  6. Y

Yardım Pil değişiminden sonraki değerler

Pil değişiminden sonraki pil değerleri, normal mi? %96'dan %91'e 1 saat 27 dakika
  7. Y

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Selamlar, Redmi Note 5 için bir yönteminiz mevcut mudur?
  8. Y

Yardım RN5 camera2 API akitf olmuyor?

Teşekkür ederim bu kod ile çalıştırmayı başardım :) Daha önce TWRP'den foaşladığım dosyaları nasıl kaldırabilirim? Sorun olur mu bu dosyalar?
  9. Y

Xiaomi.eu kullanıyorum. Sizin verdiğiniz denemedim ama "Manuel Camera Com..." uygulamasindan kontrol ettiğimde bütün seçenekler çarpı çıkıyor. Ve gcam uygulaması açılmıyor. 1554065339 evet verdiğiniz zipteki camera 2 api dosyasını twrp ile flashladım ancak sorun aynı devam ediyor.
  10. Y

build.prop dosyasına eklediğim HAL3 enable koduyla camera2 api aktif olmuyor. Magisk root var nasıl aktif edebilirim? Ve Redmi Note 5 için önerdiğiniz GCAM var mı?
  11. Y

Yardım Bilgisayar Telefonu Görmüyor

Ve sonunda başardık :) cust.img yüklenirken telefon başladı yardım eden herkese başta sami karaca hocam olmak üzere çok teşekkür ederim :)
  12. Y

Hocam flash all ve diğer seçenekleri işaretlemeden mi-12 klasörünü flaşlayınca işlem başlıyor ama system.img dosyasında uzun süre boyunca kalıyor flash all and except seçeneğini seçince ise direkt hata veriyor.
  13. Y

C:/mi-12 bu şekilde verdim yine aynı hatayı veriyor nasıl yazmam gerekiyor tam olarak?
  14. Y

Mi-12 ve uzantısız iki dosyayı da flaşlamayı denedim bu hatayı veriyor Screenshot
Üst Alt