yusufaky kullanıcısının son içeriği

1. yusufaky

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

ayşenur hanıma cihazınızın durumunu anlatın,gönderin derse gönderin..yukardaki sayfalarda delta garantili cihazlarını iade edenler var onlarla irtibata geçin..eğer cihazınız evo ithalatçı değilse zorluk çıkarıyorlar..en son thh'ye başvurun..
  2. yusufaky

ayşenurdan devam etmen daha uygun..
  3. yusufaky

27 kasım'da 3 adet mi 5s telefonun iade başvurusuna 29 kasımda cevap geldi ve tüm süreç 23 aralıkta para iademi almamla sonuçlandı..aslında daha önce de hepsiburada müş.hizmetleri başvurum olmuştu ama olumlu cevap alamamıştım..Bu konuda gerçekten tüketicinin yanında olan ayşenur hanıma teşekkür...
  4. yusufaky

aşağıdaki fotolardan ben bunu anlıyorum..hepsiburada Xiaomi Türkiye garantili olan cihazın kvk garantili olduğunu,Xiaomi Türkiye de kvk'nın kendileriyle alakalı olmadığını söylüyor artık ne anlarsanız..ya da ikinci bir şık şu olabilir aslında Türkiyede xiaomi Türkiye diye resmi bir kurum yok...
  5. yusufaky

bir aydır yaptığım araştırma ve incelemeler sonucunda Türkiye'de xiaomi marka bir ürün almamaya karar verdim..mi 5s'lerdeki sorunun ana sorumlusu evo bugün xiaomi Türkiye olmuş...ve bu firma yediği haltı düzeltmek adına bir tane Allah'ın kuluna yardımcı olmadı,başka sorunlarla da ilgili...
  6. yusufaky

yeni telefon alacaklar için bir bilgi paylaşayım..hepsiburada üzerinden xiaomi türkiye garantili olarak satılan ürünlerin bir çoğu kvk garantili,fakat xiaomi türkiye kvk ile anlaşmaları olmadığını söylüyor..kvk'yı aradım onlarda kendi ithal ettikleri ürünleri garanti ettiklerini söylüyorlar alın...
  7. yusufaky

yok sizin yazdıklarınıza cevap niteliğinde paylaşmadım bu bilgiyi,söylediklerinize katkı olabilir diye düşündüm..
  8. yusufaky

btk bana gönderdiği cevapta ''Ticaret Bakanlığı tarafından, tüm ithalatçıların tüm cihazlarına şamil olmamakla birlikte son iki yıldır ithalatı gerçekleştirilecek olan bazı mobil telefon cihazlarından numune cihazlar alınarak Kurumumuz Piyasa Gözetim Laboratuvarı Müdürlüğüne test amacıyla...
  9. yusufaky

garantisiz cihaz almanızı önermem çünkü xiaomi orjinal ürünlerinde bile toplama parça kullanıyor garantisiz ürünlerin ne olduğu-olmadığı nasıl ve ne şekilde ve de kimin için üretildiği belli değil.. 1577260110 kağıt üstünde öyle görünüyor ama btk'nın yazısında da belli olduğu üzere 'bazı...
  10. yusufaky

yok yok endişe etmeyin yeter ki ürün hepsiburadaya ulaşsın..hepsiburada ve ayşenur hanım sürecini ilk başlatan sanırım benim ama ücret iadesini baya geç aldım başkalarına göre.. 1577187190 burada ilk başvuru tarihim ve iademin onaylandığı tarihler var..mesela 13 aralıkta iadem onaylanmış ve bir...
  11. yusufaky

bir de sabırlı olun ama takibe de devam edin..hepsiburada'da işler bu aralar çok ağır ilerliyor kendimden biliyorum..mesela dün bana para iadesi yaptılar ama sayfada hala para iadesi yapılacak diyor yani hepsiburada'ya göre benim alacağımı göndermediler :) gerisini siz düşünün..
  12. yusufaky

kargo firmasından hepsiburadaya teslim edildiğine dair bir belge alın bu belgeyi de ayşenur hanıma gönderin..
  13. yusufaky

böyle olması lazım onlara ulaşmış olması için
  14. yusufaky

burada bildirim formu ulaşmış diyor..ellerine ulaştı derken bunu mu kastediyorsunuz..
  15. yusufaky

hepsiburada iade sayfasında ne görünüyor
Üst Alt