Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
27 kasım'da 3 adet mi 5s telefonun iade başvurusuna 29 kasımda cevap geldi ve tüm süreç 23 aralıkta para iademi almamla sonuçlandı..aslında daha önce de hepsiburada müş.hizmetleri başvurum olmuştu ama olumlu cevap alamamıştım..Bu konuda gerçekten tüketicinin yanında olan ayşenur hanıma teşekkür...
aşağıdaki fotolardan ben bunu anlıyorum..hepsiburada Xiaomi Türkiye garantili olan cihazın kvk garantili olduğunu,Xiaomi Türkiye de kvk'nın kendileriyle alakalı olmadığını söylüyor artık ne anlarsanız..ya da ikinci bir şık şu olabilir aslında Türkiyede xiaomi Türkiye diye resmi bir kurum yok...
bir aydır yaptığım araştırma ve incelemeler sonucunda Türkiye'de xiaomi marka bir ürün almamaya karar verdim..mi 5s'lerdeki sorunun ana sorumlusu evo bugün xiaomi Türkiye olmuş...ve bu firma yediği haltı düzeltmek adına bir tane Allah'ın kuluna yardımcı olmadı,başka sorunlarla da ilgili...
yeni telefon alacaklar için bir bilgi paylaşayım..hepsiburada üzerinden xiaomi türkiye garantili olarak satılan ürünlerin bir çoğu kvk garantili,fakat xiaomi türkiye kvk ile anlaşmaları olmadığını söylüyor..kvk'yı aradım onlarda kendi ithal ettikleri ürünleri garanti ettiklerini söylüyorlar alın...
btk bana gönderdiği cevapta ''Ticaret Bakanlığı tarafından, tüm ithalatçıların tüm cihazlarına şamil olmamakla birlikte son iki yıldır ithalatı gerçekleştirilecek olan bazı mobil telefon cihazlarından numune cihazlar alınarak Kurumumuz Piyasa Gözetim Laboratuvarı Müdürlüğüne test amacıyla...
garantisiz cihaz almanızı önermem çünkü xiaomi orjinal ürünlerinde bile toplama parça kullanıyor garantisiz ürünlerin ne olduğu-olmadığı nasıl ve ne şekilde ve de kimin için üretildiği belli değil..
1577260110
kağıt üstünde öyle görünüyor ama btk'nın yazısında da belli olduğu üzere 'bazı...
yok yok endişe etmeyin yeter ki ürün hepsiburadaya ulaşsın..hepsiburada ve ayşenur hanım sürecini ilk başlatan sanırım benim ama ücret iadesini baya geç aldım başkalarına göre..
1577187190
burada ilk başvuru tarihim ve iademin onaylandığı tarihler var..mesela 13 aralıkta iadem onaylanmış ve bir...
bir de sabırlı olun ama takibe de devam edin..hepsiburada'da işler bu aralar çok ağır ilerliyor kendimden biliyorum..mesela dün bana para iadesi yaptılar ama sayfada hala para iadesi yapılacak diyor yani hepsiburada'ya göre benim alacağımı göndermediler :) gerisini siz düşünün..