yusuf00300 kullanıcısının son içeriği

1. yusuf00300

Soru Repair sonrası mi hesabı

Herkese hayırlı bayramlar. Bu konu hakkinda elimden geldigince arastirma yapmaya calistim ancak tam olarak bir sonuca ulasamadim. Biliyorsunuz mtk islemcili cihazlar zaten sıkıntı bir de uzerine repair islemi eklenince sıkıntılar katlanarak artiyor. Suan icin cok sukur hic bir problemim yok...
  2. yusuf00300

Soru Bildirim gelmemesi

Android 10'a gectigimden beri bazı uygulamalarin bildirimlerini bazi zamanlar alamiyorum. Her zaman degil bazi zamanlar gelmiyor bildirimler. Mesela mi fit uzerinden bilekligime mesajlarin iletilmesi de uygulama ilk yuklendigi zaman oluyor, birkac saat sonra verileri temizlemezsem bilekligime de...
  3. yusuf00300

Yardım 4.5g vodafone uyumu

Arkadaşlar merhaba ben redmi note 8 pro kullanicisiyim. Suanda turk telekom kullaniyorum. Ancak vodafone gecmeyi dusunuyorum. Bir arkadasimdan vodafone xiaomi cihazlara 4.5 g vermiyor diye bir sey duydum. Kirsal kesimde degilim buyuk sehirde yasiyorum. Ozellikle vodafone kullanan arkadaslarimiz...
  4. yusuf00300

Yardım Mi band 4 bildirim alamıyorum

Öncelikle herkese merhaba, bugün kararli hindistan android 10'a gectim. Guncellemeden sonra mi fit uzerinden bileklik bildirimlerini alamiyorum. Mi fit icin bildirim izni verildigi halde sanki izin verilmemis gibi izin vermemi istiyor. Android 9da hic bir sikinti yoktu. Bu sorunla karsilasan...
Üst Alt