yusuf baydogan kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Cihazın kalan pilini öğrenme

Mi 8 se cihazını kullanmaktayim geçenlerde ayarları karistirken bir info ekranı çıktı ve pilin 2500 mAh olduğunu yazıyordu normalde pil 3100 mAh falan anladığım kadarıyla bataryam normal olarak azalmaya başlamış her neyse bu ekrani tekrar bulmaya çalıştığımda bulamadım yardımcı olur musunuz ? Bu...
  2. Y

Yardım Depolama arayüzü

Normal depolama arayüzü birinci resimde attığım fakat benim ikinci resimde attığım arayüze girmem lazım bi uygulama aracılığıyla şans eseri buldum ama herhangi bir müdahale yapamıyorum acaba direk olarak ikinci resimdeki yere nasil girebilirim siyah olan yere
  3. Y

Yardım Ses acma ve kisma tuşu

Arkadaşlar normalde tuşa basılı tuttuğunda açılır veya kapanirdi simdi surekli tek tek basmak zorundayım nasıl oldu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
  4. Y

Çözüldü Kilit ekraninda saatin rengini degistirme

Arkadaşlar kilit ekranindaki saatin rengini nasıl degistiririz ?
  5. Y

Soru Mi 8 se android 11 Gelir Mi?

Baslik sanirim biraz clickbait oldu kusura bakmayın Acaba mi 8 se ye android 11 gelir mi ?
  6. Y

Yardım Mi 8 se Kilit ekraninda bildirimler gözükmüyor

Cihazda normal bildirim aliyorum ama kilit ekraninda gozukmuyor ayarlardan o ozelligide aktif ettim ayrica otomatik baslatta yaptim ama hala yok bildirim
  7. Y

Yardım Mİ 8 SE miuı 11.0.2.0 sürümünü atar mısınız ?

telefonu sıfırladım ve internetten indirmeye çalıştım ama 3 site buldum ve bunların en hızlısı 250 kbs ile indiriyor elinizde link varsa atar mısınız ? miuı 11.0.2.0
  8. Y

Soru mi 8 se 1080p 60 fps gelicek mi ?

mi 8 se miuı 12 güncellemesinde 1080p için 60 fps gelicek mi ayrıca 4k için eis haberleride duydum ama kesinliği konusunda emin değilim. Sizlerin herhangi bi bilgisi var mı bu konularda ?
  9. Y

Rom Mi8 SE android 9 miuı 11 rom verirmisiniz

Mi8 SE android 9 miuı 11 rom verirmisiniz kurmam lazım
  10. Y

Yardım Mİ 8 se Çin sürüme geçti ve twrp silindi

arkadaşlar cihazımı android 9 yapayım derken hem tüm verilerimi sildim hemde cihaz çin romu oldu twrp menusude kalktı tekrardan rootlamam gerekiyor ama nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz ?
Üst Alt