Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 se cihazını kullanmaktayim geçenlerde ayarları karistirken bir info ekranı çıktı ve pilin 2500 mAh olduğunu yazıyordu normalde pil 3100 mAh falan anladığım kadarıyla bataryam normal olarak azalmaya başlamış her neyse bu ekrani tekrar bulmaya çalıştığımda bulamadım yardımcı olur musunuz ? Bu...
Normal depolama arayüzü birinci resimde attığım fakat benim ikinci resimde attığım arayüze girmem lazım bi uygulama aracılığıyla şans eseri buldum ama herhangi bir müdahale yapamıyorum acaba direk olarak ikinci resimdeki yere nasil girebilirim siyah olan yere
Arkadaşlar normalde tuşa basılı tuttuğunda açılır veya kapanirdi simdi surekli tek tek basmak zorundayım nasıl oldu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Cihazda normal bildirim aliyorum ama kilit ekraninda gozukmuyor ayarlardan o ozelligide aktif ettim ayrica otomatik baslatta yaptim ama hala yok bildirim
telefonu sıfırladım ve internetten indirmeye çalıştım ama 3 site buldum ve bunların en hızlısı 250 kbs ile indiriyor elinizde link varsa atar mısınız ? miuı 11.0.2.0
mi 8 se miuı 12 güncellemesinde 1080p için 60 fps gelicek mi ayrıca 4k için eis haberleride duydum ama kesinliği konusunda emin değilim. Sizlerin herhangi bi bilgisi var mı bu konularda ?
arkadaşlar cihazımı android 9 yapayım derken hem tüm verilerimi sildim hemde cihaz çin romu oldu twrp menusude kalktı tekrardan rootlamam gerekiyor ama nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz ?