Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar redmi s2 telofona nun içne yağ çözücü girmesi sonrası redmi yazısında açılıp kapanıyor.Bazen açılıyor telofon kilit ekranında kapanmıyor.Biraz oynanırsa kapanıyor redmi yazısı gelip gidiyor.İçini açtım fon makinesi ile kuruttum geceden sabaha kadar pirincin içinde telefon...
Merhaba arkadaşlar yeğenim tapletin şifresini unutmuş tableti sıfırladım daha önce kayıtlı gimail haspını girdim olmadı nette birçok uygulama var ama olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler.
Geçenlerde tema kısmı birden bire çince oldu tema aram kısmına LG tema aradım iki adet lg tema çıktı ama ağa bağlanmıyor hatası verdi sizden ricam bu temaları nereden bula bilirim
Merhaba arkadaşlar türk telkom faturalı geçtim mi5 telefonda ve hatımda volteyi aktif ettim ama yukarı kısımda volte yazı çıkmıyor yüklü rom eu miui11 stabil
Merhaba arkadaşlar daha önce lg g2 de hava durumu na göre kilit ekranı da animasyon değişiyor du ona benzer witget mtz yada tema varmı?
1573846407
Teşekkürler elinize sağlık
Öncelikle teşekkürler ederim hocam cevap verdiğiniz için uygulama yöneticisinden tema uygulamasın tüm verilerini temizledim tekrar dan ağa bağlanamadı hatası veriyor