Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar redmi s2 telofona nun içne yağ çözücü girmesi sonrası redmi yazısında açılıp kapanıyor.Bazen açılıyor telofon kilit ekranında kapanmıyor.Biraz oynanırsa kapanıyor redmi yazısı gelip gidiyor.İçini açtım fon makinesi ile kuruttum geceden sabaha kadar pirincin içinde telefon...
Merhaba arkadaşlar yeğenim tapletin şifresini unutmuş tableti sıfırladım daha önce kayıtlı gimail haspını girdim olmadı nette birçok uygulama var ama olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler.
Hocam magisk son sürüm 20.3 de modül çalışmıyor 20.0 sürümünde çalışıyor.Magisk güncelledim denedim son sürüm de modül yükleniyor miui arama ve mesaj lar uygulaması ana ekrana gelmiyor.Magisk 20.0 sürümünde miui arama ve mesaj lar uygulaması çalışıyor.
Merhabalar hocam yabancı bir arkadaşa tüm yapılması gereken leri anlattım.Öncelikle google uygulamalarını donduruyor sonra magisk de hazırladığınız modülü yüklüyor.Telefon yeniden başlattığında miui arama mesajlar uygulamaları ana ekrana gelmiyor acaba nerede hata yapıyor teşekkürler.