Yusuf 2727 kullanıcısının son içeriği

1. Yusuf 2727

Yardım Resmi S2 açılıyor kapanıyor

Merhaba arkadaşlar redmi s2 telofona nun içne yağ çözücü girmesi sonrası redmi yazısında açılıp kapanıyor.Bazen açılıyor telofon kilit ekranında kapanmıyor.Biraz oynanırsa kapanıyor redmi yazısı gelip gidiyor.İçini açtım fon makinesi ile kuruttum geceden sabaha kadar pirincin içinde telefon...
  2. Yusuf 2727

Yardım Huawei tap5 gimail sorunu

Merhaba arkadaşlar yeğenim tapletin şifresini unutmuş tableti sıfırladım daha önce kayıtlı gimail haspını girdim olmadı nette birçok uygulama var ama olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler.
  3. Yusuf 2727

Tema Status bar karanlık mod isteği

Merhaba arkadaşlar aşağıda paylaştığım foto daki status bar stilini mtz yada tema olak payaşırmısınız sizden ricam
  4. Yusuf 2727

Tema LG tema

Geçenlerde tema kısmı birden bire çince oldu tema aram kısmına LG tema aradım iki adet lg tema çıktı ama ağa bağlanmıyor hatası verdi sizden ricam bu temaları nereden bula bilirim
  5. Yusuf 2727

Soru VoLTE Xiaomi mi5

Merhaba arkadaşlar türk telkom faturalı geçtim mi5 telefonda ve hatımda volteyi aktif ettim ama yukarı kısımda volte yazı çıkmıyor yüklü rom eu miui11 stabil
  6. Yusuf 2727

Hareketli Hava Durumu Widget

Teşekkürler ederim hocam bir deniyim
  7. Yusuf 2727

Hareketli Hava Durumu Widget

Merhaba arkadaşlar daha önce lg g2 de hava durumu na göre kilit ekranı da animasyon değişiyor du ona benzer witget mtz yada tema varmı? 1573846407 Teşekkürler elinize sağlık
  8. Yusuf 2727

Soru Mi 5 prime muıu 11 güncellemesi

Mi 5 için güncelleme desteği kesildi miui 11 geçmek isterseniz miui eu rom kura bilirsin
  9. Yusuf 2727

Çözüldü Yüklu uygulamalar arka plan siyah olma sorunu SORUN ÇÖZÜLDÜ

Aynı sorun bende vardı bu birkaç gündür çok teşekkür ederim sorunu çözdüm classy arkadaşın anlattığı gibi
  10. Yusuf 2727

İpucu Miui11 Tema Güncelleme

1569914193 Bu kısmı hocam sadece duvar kağıdı ve zil sesi buluyor
  11. Yusuf 2727

İpucu Miui11 Tema Güncelleme

1569913133 Selamlar hocam bu şekilde yapmaya çalıştım tema arama kısmı hala çalışmıyor
  12. Yusuf 2727

Tema Bedel Tema Markette Yayında

Elinize sağlık hocam güzel bir çalışmaclap~~
  13. Yusuf 2727

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Öncelikle teşekkürler ederim hocam cevap verdiğiniz için uygulama yöneticisinden tema uygulamasın tüm verilerini temizledim tekrar dan ağa bağlanamadı hatası veriyor
  14. Yusuf 2727

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Merhabalar arkadaşlar temalar kısmında arama yaptığımda ağa bağlanamadı hatası veriyor varsılıyan temayı seçtigimde başka tema yükleniyor
Üst Alt