Yusuf^17^ kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Tercih Edilen Ağ türünü değiştiremiyorum. 4.5G olmuyor

Normalde 4.5G bağlantısı alırım ve hattım Turkcell 4.5g sim Ancak az önce bağlantımın h+ olduğunu gördüm. Tercih edilen ağ türü kısmından 4.5g yi seçtiğimde ise şuanda bağlanilamiyor tarzı bişi diyor. Ancak 3g ye bağlanıyor. Tekrar nasıl 4.5G bağlantı sağlayabilirim
  2. Y

Yardım Net kopması

Merhaba dostlarım, geçen ki şebeke sorunumu hat sıfırlama yaparak çözeceğim, ancak bir başka sorunum daha var Şöyle açıklayayım, mesela Googledayim internetim sıkıntısız çalışıyor ancak wpden bildirim ile mesaj gelirse Veya TikTok uygulamasından çıkıp Instagrama girersem Veya benzer şekilde...
  3. Y

Yardım Şebeke sorunu

Merhaba dostlar ilginç bir sorundan muzdaribim. Hattımı Vodafonedan Turkcell e taşıdım, başlarda iyidi cidden farkı görüyordum. Gerek video izleme gerek oyunlarda, sonrasında nette bulunan Ussd şebeke artırma adı altındaki kodları denedim, çünkü bir çok kişi ise yarar tarzında yorum yapmıştı...
  4. Y

Yardım Bildirim, Uyarıların geç kaybolması

Dostlar selamlar benim sorunum ekrana gelen uyarıların geç kaybolması bir uyarı 15-20 saniye ekranda kalıyor. Resimde gördüğünüz indirme tamamlandı yazısı yaklaşık 15-20 saniyedir ekranda bu süreyi kısaltabilme şansım var mıdır. Geliştirici seçeneklerine ve bildirim ayarlarına baktım pek bir şey...
Üst Alt