Yussuff kullanıcısının son içeriği

1. Yussuff

Soru Lineageos Üzerinde MIUI Uygulamaları

LineageOS yükledim, bir süredir kullanıyorum çok beğendim ancak telefon uygulamasını hiç beğenmiyorum. (Sanırım Google uygulaması) İngilizce forumdan biraz bakındım bir sonuca varamadım. Miui telefon (dialler) uygulamasını Lineageos üzerinde kullanmanın bir yolu olabilir mi? En azından ona...
  2. Yussuff

Soru Lineageos Mesaj Bildirim Tonu

Sizin mesajınızdan önce defalarca baktım, bulamamıştım, şimdi tekrar baktım ve buldum. Çok teşekkür ederim. Mesajlaşma uygulamasında "Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar > Gelişmiş > Ses" yoluyla ton değiştirilebiliyormuş.
  3. Yussuff

Soru Lineageos Mesaj Bildirim Tonu

Mi5'ime Lineageos yükledim. Mesajlar için farklı bildirim tonu ayarlamayı bulamadım. Nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  4. Yussuff

Yardım mi6 için kırılmaz cam öneriniz

Bence telefonda en önemli şeyler ekranın güzelliği ve kayganlığı. Üzerine film veya cam takarak ikisinden de mahrum kalacaksam Xiaomi değil gider General Mobile alırım. Bir de bir şey ilgimi çekti, son zamanlarda gördüğüm hemen herkesin ekranı kırık! Sorunca da "ekran değil kırılmaz cam...
  5. Yussuff

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Ben de... Telefon jet gibi oldu ve herhangi bir sorun yaşamadım.
  6. Yussuff

Yardım Görüntülü Görüşme Yapınca Telefonun Sesi Kesiliyor

Giriş seviye İngilizcemle dün İngilizce foruma da baktım, benim yaşadığımın aynısını yaşayanlar olmuş ama cevap yok. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, @Asaf04 hocamın dediği gibi MIUI 9 güncellemesini bekleyeceğim, inşallah düzelir. Bu arada, dün Viber ile bir görüşme yaptım herhangi bir...
  7. Yussuff

Ben sabah yaptım, hiçbir sorun yok, tıkır tıkır çalışıyor.
  8. Yussuff

Ben aldım güncellemeyi, açıkçası heyecanlanacak bir şey yok, telefon biraz hızlanmasa güncellenmiş olduğunu fark etmeyeceğim. Belki bazı yeni özellikler gelmiştir ama daha kontrol etmedim. En azından görünüm aynı. :)
  9. Yussuff

Yardım Görüntülü Görüşme Yapınca Telefonun Sesi Kesiliyor

Mi 5 kullanıyorum. Whatsapp ile görüntülü görüşme yapınca hiçbir sorun olmuyordu. Skype ile yaptığım bazı görüşmelerde, görüşme başladığı anda telefonun sesi kesiliyordu. Ne karşıdan ses geliyordu ne de benim sesim gidiyordu. Bu durum görüşmeyi sonlandırınca da devam ediyordu. Telefondan en ufak...
  10. Yussuff

İpucu MIUI 9 Güncelleme Tarihleri

Xiaomi'den GM'ye geçerseniz, kendinizi BMW'yi bırakıp sıradan dandik bir araya binmiş gibi hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın Xiaomi fanı değilim, satıp başka bir telefon almak mantıklı olabilir ama bu asla GM olmamalı.
  11. Yussuff

Macbook Air mi Xiaomi Air mi

Aslında Xiaomi'nin özellikleri daha iyi ama diğeri de sonuçta Apple ürünü. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Kullanım alanı daha çok ofis işleri. Kelime işlemci, pdf, vs. (Aşağıdaki linkteki ürün ile Apple Macbook Air 13.3 arasında 300 liralık bir fark var) Gearbest TR: Xiaomi Air 13.3...
  12. Yussuff

Gearbest Türkiye'ye Özel Alan Adı [ tr.gearbest.com ]

Resimde görüldüğü üzere notebookun fiyatına 753 dolar dediği halde tıkladığımda 1013 dolardan satılıyor.
  13. Yussuff

Duyuru [23.10.2017] MIUI 9 Global Beta Güncellemeleri Ertelendi

Ne yapalım artık "Kasımda MIUI 9 Başkadır" diye kendimizi avutacağız. :)
  14. Yussuff

Duyuru [23.10.2017] MIUI 9 Global Beta Güncellemeleri Ertelendi

Bundan, birkaç güne kararlı sürüm yayımlanır anlamı çıkar mı?
Üst Alt