YUSRA kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rehber vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada

tmm hallettım ama en sona geldım bloder klıdı ac dıyor devm ıcın enter dıyor o kılıt nasıl acılıyor
  2. Y

Uygulama vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar

sukur sonunda yaptım gozumun onundekını goremedım de bu en sonkı bloder acık olması gerek dıyor ya enterle dıyor o bloderı nasıl acılcak nereden oluyor
  3. Y

Rehber vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada

söyle anlatayım adb yı yukledımkurdum metayıda kurdum buraya kadar tamm metayı adb ye nasıl atacagım kusura bakmayın ılk defa hayatımda bu tur prgrmlar yuklmye calısıyorum
  4. Y

adb dosyasının ıcıne mı atıcaz yoksa atınca adbnın altına glıyor acıl yardım 1619800391 Muradovs, mrb acıl yardım adb yukledm dıgerınıde ama adbnın ıcıne nasıl atılıyor dıgerı altına gelıyor bu dosya acıl yardm bakrmsın
  5. Y

mrb adb yukledım ma vbmeta dosya dısk goruntusu bozuk dıyor ne yapmaşıyım
Üst Alt