yusfrdem kullanıcısının son içeriği

1. Y

Recovery Mi Note 10 Tucana Orange Fox Beta Kurulumu

Bu kısa ve öz cevap için teşekkür ederim :)
  2. Y

Stoya hocam dediğim gibi android 11 ve MIUI 12.5 kurulu 21.2.3 sorun teşkil eder mi? Android 10a geçiş yapıp öyle mi Orange kurmam lazım yoksa. Çok aşırı bilgi sahivi değiliz sizler gibi bu konularda :) o yüzden bir şey olmasın diye soruyorum. Kusura bakma.
  3. Y

Bu arada telefonumda Beta 12.5 21.2.3 Anroid 11 yüklü.
  4. Y

Bu sıfırdan kurulum ile aynı kapıya mı çıkarıyor hocam? Üşendiğimden değil aynısı olacaksa öbür türlü yapmayayım. Hangisi daha sağlıklı olur. Diğer şekilde de yapabilirim.
  5. Y

Hocam selamlar. Şimdi bende twrp zaten yüklü. Stok recovery yok yani. O en altta verdiğiniz dosyayı telefona atıp recoveryden flash yapmam yeterli mi? Üstteki o Adb ler mi flashlara falan gerek yok sanırım. Öyle anladım.
  6. Y

Mod Mi Note 10/Pro Miui 12 Gelişmiş Kamera Modülü

Cevap için teşekkür ederim :) EU beta 12.5 kurdum az önce. Geri yüklemeler bittikten sonra deneyeceğim :) Sırf bu modlar için MASİK kurmuştum ama çok sorunlar vardı. Ekolayzır çalışmıyordu ki benim için çok önemli. BAzen çok gereksiz yerlerde donmalar takılmalar yaşıyordum. Birde üstten...
  7. Y

Mod Mi Note 10/Pro Miui 12 Gelişmiş Kamera Modülü

Hocam bunu kurduktan sonra kaldırmak istersek magiskten modülü silmemiz yeterli midir?
  8. Y

Sohbet MDY-09-EN (30w) mi note 10 şarj aleti

Selamlar Bunların orjinallik durumu nedir? Sahte olma ihtimalleri var mı hocam.
  9. Y

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Son sürüm ile whatsappta kişilerin isimlerinin gitmesi sorunu yaşıyorum. bazı kişilerin var bazı kişilerin yok. rehberde kayıtlılar. ancak whatsappta numara olarak görünüyorlar. isim olarak aratınca çıkıyor ama sohbet ekranında numaraları var.
  10. Y

Benzer şey sms gelince başıma geldi. 3 wipe ile kurmuştum. ama kurulum sonrası reboot diyince no os installed diye uyarı veriyordu. rom dosyasını yeniden indirdim. önceki indirdiğimde ara sıra duraklatma yapmıştım bir de internet gitmişti sonrasında geldiğinde yeniden devam etmişti. sanırım rom...
  11. Y

Abi bu nedir ya. Bana ateş edin beni öldürün. 3 saat falan alıyorum ben miui 12 ile. Önceden 4-4.5 saat arasıydı. :D Hocam maşallah diyelim. Alsam mı şu dejiden bilemedim. Kimi diyo şişti kimi diyo kabak uymadı kararsız kaldım
  12. Y

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Custom rom'u fastboot ile kuracağım demedim ki. Fastboot ile mi kuracağım diye sordum. Dosyanın uzantısının .zip olduğunu fark etmemiştim. .zip olanların twrp ile kurulduğunu biliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  13. Y

Cihazım rootlu hocam. Magisk kurdum. Magisk'i kullanıyorum şuan. Kalıcı twrp değil sanırım bendeki. Çok işim olmadığı için uğraşmadım onunla. Daha önce adb klasöründe sağ tık yapıp bios ekranından yapmıştım ama en son şu tek tuş ile yükleme konusundan yardım aldım. Twrp 'ye girebiliyorum yani...
  14. Y

Hemen atıyorum. Telefonu aldığımdan beri xiaomi nin kendi verdiği ota güncellemelerini yaptım ben. Hiç format atmadım. Temiz kurulum yapmadım. Sadece root atıyorum magisk ile o kadar. Sizin verdiğiniz rom'uda şu videoya bakarak kuracaktim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Y

Ya zaten ben yapamıyorum bunu kabul ediyorum :D Yoksa Mi 6 Reisin kabahati yok :P Gerçekten seviyorum bu telefonu. Bir hataya mahal vermemek adına sormak istiyorum. Bu bana attığınız rom fastboot rom değil mi? Sanırım bunların bir de recovery rom olanları var. Çok aşırı anlamıyorum bu işlerden...
Üst Alt