Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar merhabalar. Herkese iyi geceler dilerim.
Kısaca özet geçeyim. 2016 temmuz ayı gibi mi 6 almıştım. Halen kullanıyorum.
Başlarda şarjı filan gayet iyiydi. Memnundum yani her halinden.
Geçen aylar askere gittim geldim. Sonra yurt dışı işleri şu bu derken telefon 11 ay kadar evde durdu...
Daha önce defalarca root yapmıştım bu yöntem ile ama miui 10 güncellemesi ile ilk kez yapıyorum.
fastboot device diyince telefon fastboot a geçmiyor. Sizde de öyle mi?
1541351546
Dostum önce fastboot device diyeceksin. Adımları kaçırıyorsun. İyi oku.
Burada bulunan root rehberi 10 sürümü içinde geçerli değil mi? Daha önce iki kere rootladım her güncelllemeden sonra ama versiyon 9 du hep o zaman.
Şimdi versiyon 10 olunca işe yarar mı emin olmadan root denemesi yapmayayım dedim. Kısa sürüyor zaten hiç kalıcı root falan arama derdine...
Olmayan şeyin ne olduğunu tahmin ediyorum sanırım.
Çok bu işlerden anlamam ama. Bu şekilde telefona bişiler yükleneceği zaman komut satırına yazılan twrp ismi ile twrp dosyasının adının aynı olması gerekiyor diye biliyorum. Bİrazdan bende deneyeceğim.
Şimdi konu sahibinin bize verdiği twrp...
Selamlar. Tüm bunları yaparsak telefona gelen otomatik güncellemeler gidiyor değil mi?
Kendimiz manuel olarak güncelleştirmeliyiz sanırım
Bootloader kilidim henüz açılmadı. Açıldığı zaman root denemesi yapacağım.
Ben magisk'i telefona Playstation için Remote Play kullanmak amacıyla yapacağım...