YUSF.. kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rehber Call Of Duty Mobile Oyundan Atma Sorunu Çözümü

Sağolun hocam inşallah hallederim
  2. Y

Hocam bunları yaptıktan sonra ne yapacağım siz anlatırsanız birazdan telefoncuya gideceğim ona vericem o yapsın
  3. Y

Hocam iyi anlatıyorsunuz ama ben bu konulardan hiç anlamıyorum twrp nedir nasıl girilir efs nedir? Bilmiyorum hocam
  4. Y

Hocam bu uygulamayı silsem nasıl olur? Bi problem yaşar mıyım 1599230745 Daha önce vardı ama şu an var mı bilmiyorum nasıl bakılıyor? 1599230877 Hocam varsa instagram hesabınızı verir misiniz
  5. Y

Sağolun hocam ama verdiğiniz yerden yükledim bile sonra karşıma böyle bi sayfa çıktı ama ayarlar kısmı hala aynı
  6. Y

Hocam telefonum yurtdışı ve imei atan telefoncu bu uygulamaya karışm dedi bi problem çıkar mı acaba?
  7. Y

7.2.0 yazıyor 1599230188
  8. Y

Hocam magiskte sadece ayarlar var magisk hideyi aktif edin demiş nasıl yapacağım bilmiyorum
  9. Y

Magisk ayarlara girdim ama sadece bunlar var
  10. Y

Çözüldü Redmi Note 8 Oyundan Atma Sorunu

Hocam iyi günler CoD Mobile atma sorunu bende de var bu yazdığınızı biraz daha detaylı anlatabilir misiniz
  11. Y

Hocam iyi günler magisk gizli olmasına rağmen hâlâ oyundan atıyor uygulamanın adını değiştirin falan diyolar onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin hocam belki rom pronlemlidir diye 3 kez değiştirdim şu an miuı 12.0.4.0 kullanıyorum
Üst Alt