yusaozdemir kullanıcısının son içeriği

1. yusaozdemir

Yardım Çift uygulama bildirim

İyi günler, cihazımda çift uygulamalar özelliğini kullanıyorum, kopya olan 2.uygulamanın bildirimlerine kapatmak istiyorum fakat kapattığım zaman ana uygulamanın bildirimleride kapanıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. yusaozdemir

Tavsiye Mi note 10'a geçilir mi?

Selamlar herkese, yaklaşık 3 aydır mi note 10 lite kullanıyorum, cihazım yurtiçi garantili, sizce bu cihazı satıp aynı fiyata sıfır yurtdışı mi note 10 almak mantıklı mı? Açıkçası tamir işlemi yapılmış cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum, hem güvenlik hem yasal olmayışı açısından, daha önce...
  3. yusaozdemir

Soru Garanti dışı kalmadan downgrade

İyi günler, yaklaşık 45 gündür mi note 10 lite kullanıyorum başta 11-12 saat ekran süresi alırken şuan 10 saatin altında kalmaya başladım, okuduğum mesajlara göre miui 11 pil süresi çok daha iyi diyorlar, telefonun kilidini açmadan garanti dışı kalmadan downgrade yapabilirmiyim ve bu cihazda...
  4. yusaozdemir

Soru Mi Note 10 Lite, bazı sorular ve tavsiye isteği

İyi günler herkese, dün akşam trendyoldaki indirmle mi note 10 lite aldım, ana konu ve diğer konuların çoğunluğunu okudum ama aklıma takılan birkaç soru var, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 1) Telefon çok yüksek ihtimalle kutudan miui 11 ile çıkacak sizce 12'ye...
  5. yusaozdemir

Yardım Mİ5 batarya önerisi

zaten orijinal batarya bulamazsın o yüzden kaliteli batarya bak bu n11 deki bataryalarda ısı sensörü yok diye biliyorum
  6. yusaozdemir

Yardım Mİ5 batarya önerisi

eğer 10-15 gün beklerim dersen aliexpress den nohon alabilirsin
  7. yusaozdemir

Sohbet Sohbet köşesi

herkese günaydın... :)
  8. yusaozdemir

Soru Mi 5 Anakart Nereden Bulurum?

Sıfır sorunlu yani sorunsuz demek istemiş
  9. yusaozdemir

Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

Elimdeki mi 5 ölmek üzere gibi, ya samsunga yada Huawei ye geçmeyi düşünüyorum, aslında mi 8 çok güzel ama bir sorun olduğu zaman garantisi yok o yüzden garantili cihaz bakıyorum.
  10. yusaozdemir

Soru Mi 5 Anakart Nereden Bulurum?

Hocam sizin sorun power entegresinden değildir çünkü power ic den olan cihazlar hiç tepki vermiyor bence iyi bir telefoncuya verin incelesin, anakart nereden baksanız 500-600₺ imei kayıtta o kadar var bide pasaport bulmanız lazım yani anakart almak hiç bir türlü değmeyecek. tabi karar sizin ...
  11. yusaozdemir

Yardım Mi 5 64gb kapandı açılmıyor...

30 dakika önce batarya soketini çıkarıp taktım açıldı şarj oluyor şimdi ama şarjdan çıkarınca dün tamirden sonra olduğu gibi aşırı hızlı şarjı bitiyor tekrar kapanmadan taktım hemen, yarın test edeceğiz bakalım
  12. yusaozdemir

gittim paramı geri aldım, bataryanın gelmesini hala bekliyorum. batarya gelince güncelleme yapacağım..
  13. yusaozdemir

bugün teslim aldım, 150 tl olan fiyat tak diye 100 tl dedi ne işlem yaptığını sordum söylemedi 1-2 işlem yaptım işte dedi, yurda geldim kontrol ettim power ic değişmemiş bataryanın plastiği erimiş büyük ihtimalle bataryada işlem yaptı. anlayacağınız 2-3tl masrafla 100 tl kitledi bana, yarın...
  14. yusaozdemir

bursa da kent meydanındaki telefoncularda burhan usta diye bir yer var oraya verdim.
Üst Alt