yurttaşsalih kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru ekran koruyucu sorunu ve önerisi

Merhaba. İlk kullanıcısı olduğum Poco F3'ü 1 yıldır kullanıyorum. Dün fark ettim. Ekranın sol üst bölgesinde 5-10 mm çapında ekran kapalıyken mat bir nokta var. Ekranı kontrol ettim, ekranda veya piksellerde sorun yok. Fabrika çıkışlı telefon üzerindeki koruyucu film kabarmış. Büyük ihtimalle...
  2. Y

Çözüldü "Yüksek riskli özellik etkinleştirildi"

Poco F3'ü v12.5.2 global rom ile kullanıyorum. Ayarlar > ek ayarlar > erişilebilirlik > görüş > deneysel [yüksek kontrastlı metin] ayarı açık olarak kullanıyorum. Daha rahat görmek için. Bu özellik açıkken sürekli konu başlığında yazdığım gibi "yüksek riskli özellik etkinleştirildi" bildirimi...
  3. Y

Yardım Telefonumun GMAIL'e alerjisi var

resmi gmail uygulamasını kullanıyorum, bu uygulamada sorun yok.
  4. Y

Soru Mi Cloud Hafızası?

yandex disk, onedrive, google drive veya google fotoğraflar gibi bulut uygulamalar kullanılabilir. g.fotoğraflar uygulaması sınırsız depolamaya imkan veriyor ancak yanlış hatırlamıyorsam fotoğrafın orijinal kalitesinde değil. Diğer uygulamalarda da sunulan depolama alanı 5, 10, 15 gb gibi...
  5. Y

Yardım Whatsapp bildirim problemi

Hayırlı olur inşallah, memnun kalırsınız.
  6. Y

" ayarlar > kilit ekranı ve parola > gelişmiş ayarlar > kilit ekranında (bildirim göster / bil.göster ama içerik gizle / tüm bil.göster) " ayarını kontrol edin diyecektim. Cihaz önerim xiaomi; - redmi note 6 pro - redmi note 7 ama benim tercihim yine de mi max 3 olurdu. mi max 2 kullanmaktayım.
  7. Y

diğer uygulamalardan herhangi birinin bildirimi kilit ekranında çıkıyor mu? Bütün uygulamalar için mi kapalı bildirimler?
  8. Y

miui global 10.2 kararlı kullanıyorum. " ayarlar > yüklü uygulamalar > whatsapp > bildirimler > kilit ekranı bildirimleri " açık mı?
  9. Y

Çözüldü Mi Max 2 Batarya Nasıl Değiştirilir?

Batarya değiştirilse de alınacak sonucun pil performansı bozulmadan önceki durum gibi olmayacağını düşünüyorum. Önemli olan orijinal yedek parça (en önemlisi sıfır/kullanılmamış ürün) temin etmek. Yazılımsal bir sorun yoksa eğer, yaşadığınız sorun, batarya dışında başka bir donanım ögesine bağlı...
  10. Y

Soru Mi Max 2 Güncelleme

Güncelleme bildirimi aldım v10.2.1.0 için. Ama indirmedim. Telefonda başka uygulamalarda dolaştıktan sonra tekrar döndüm güncellemeye. Bildirim kayboldu. Kontrol ettim ama yeni güncelleme görünmüyor. Sağ üstteki üç noktadan baktığımda da yok. Bu güncellemeyi nasıl alabilirim. Belli bir süre...
  11. Y

Soru Numara engeli hakkında

evet, çağrılardaki gibi bildirim veriyor diye hatırlıyorum ya da mesajlar uygulaması içinde bir bildirim veriyordu, yanlış hatırlamıyorsam.
  12. Y

İpucu Only 4G(LTE) - Mı Max 2

global kararlı v9.6.3.0' da "LTE öncelikli" kullanıyorum, dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım hiç. Benim rom'daki seçenekler "LTE öncelikli", "3g öncelikli" ve "yalnızca 2g (pil tasarrufu sağlar)".
  13. Y

Yardım This device is locked hatası alıyorum

be Bu şekilde çözdüm sorunu teşekkür ederim.
  14. Y

Çözüldü Formattan sonra wifiye girme

teşekkür ederim. dediğiniz şekilde sorunu çözdüm. tekrar android kurulumu yaptım. sıkıntı yok. tekrar teşekkür ederim.
Üst Alt