Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Redmi Note 10 pro TR kullanıyorum MIUI 14.0.1 (TKFTRXM) sürümüne geçtiğimden beri sildiğim bildirimler bir süre sonra yeni bir bildirimmiş gibi tekrar geliyor. Bu telefonda bildirim tekrarlarını kapatma gibi bir ayar var mı ? Bu sorunun çözümü nedir ?
Arkadaşlar Merhaba redmi note 10 pro Türkiye romlu cihaz kullanıyorum. Cihazın şuan ki sürümü MIUI 13.0.5 . Whatsapp veya başka bir uygulamadan gelen linklere tıkladığımda şununla aç penceresi açılıyor ve ilk sırada Mi tarayıcı ikinci sırada ise diğer seçeneği bulunuyor. Diğere tıklayıp farklı...
Herhangi bir çekilme olmadıysa şuan cihazda güncelleme denetleyince neden güncelleme yok yazısıyla karşılaşıyorum onu anlamadım. Cihaz TR Rom ve iki buçuk haftalık bir cihaz. İki gün önce güncelleme denetlediğimde 12.5.1.0 sürümü gelmişti. Daha sonra indirip kurmak için tekrar denetlediğimde...
Merhabalar arkadaşlar ben Redmi Note 10 pro kullanıcısıyım cihaz henüz 2 haftalık ama Türkiye global romu(RKFTRXM) kurulu. Bu cihazın romunu global rom (RKFMXIM) ile değiştirirsem garanti dışı kalır mı ?