yunussstokmak kullanıcısının son içeriği

1. yunussstokmak

Yardım WiFiKill alternatif aranıyor.

Teşekkürler MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. yunussstokmak

Sorun bende yada benim telde sanırım çalışdıramadım. Ama ilgin için teşekkür ederim. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yunussstokmak

Pro sunu bulamadım. Acaba link konusunda yardımcı olabilir misin. Çünkü pro olmayan bi işe yaramıyor sanırım. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. yunussstokmak

İyi forumlar arkadaşlar. Zamanında wifikill kullanırdık. Ev arkadaşlarının wifiyi kitler keyfime bakardım. Şimdi de benzer bir durumu misafirlerimde yaşıyorum. Ancak artık android 9 kullanıyoruz ve wifikill i 9'da çalıştıramadım. WifiKill i 9 da kullanmanın bir yöntemi var mı yada alternatif bir...
  5. yunussstokmak

Rehber [ROOT] Xiaomi Cihazlar için 3D Dokunma Aktif Etme

İyi fikir ama çalışmaz maalesef MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. yunussstokmak

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

daha kutusunu açmadan madalyanın derdine düştük haha--
  7. yunussstokmak

Soru Mi 8 kılıf önerisi

Mi 8 Explorer edition ın kılıfını al bildiğim kadarıyla boyutları aynı olması gerek ve arkası düz. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yunussstokmak

Yardım Mi8 Cihazını Kayıt Ettirecek Olan Var mı?

Bende pasaport arıyorum mi 8 için de sanırım kendim pasaport alacam. Ancak bu ortaklık olayını anlayamadım anlata bilir misin MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. yunussstokmak

Haklısın Benim hatam. Force u değiştiriyorum sanmışım. İlgin için teşekkür ederim. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. yunussstokmak

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Yeni bir madalya. Piston Basic Fresh MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. yunussstokmak

Bunu yaptım yeniden başlattım yine sonuç aynı Sistem başlatıcı MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. yunussstokmak

Açıyorum oraya kadar sıkıntı yok ama geri çıkıp girdiğimde yine kapalıya dönüşüyor. Açıp yeniden başlatıyorum yine çalışmıyor. Yine girip bakıyorum kapanmış. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. yunussstokmak

Herşeyi harfiyen yaptım sanırım ama ek ayarlarda çıkmıyor. Yardımcı olabilir misiniz MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yunussstokmak

Soru Xiaomi mi8 Vowifi (wifi ile arama) özrlliği var mı?

İnternette arattım bu özelliği, xda da bi kaç konu buldum ancak aciz ingilizcem ile bir şey anlayamadım. Mi 8de bu özellik var mı yok mu. Yoksa gelebilme ihtimali var mı. Varsa bunu aktif etmek için ne yapmak gerekir. Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler. MI 8 cihazımdan...
  15. yunussstokmak

Rehber Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0214 Otomatik Yükleme Aracı

Evet açık. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt