Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese iyi günler arkadaşlar. xiaomi 14 cihazımın bootloader kilidini güç bela açmayı başardım cpid server kayıtla imei atabildik. şimdi sırada twrp recovery kurma isteğim var. tabiki tek seferlik değil offical şekilde kurmak mümkün mü? bu arada cihaz hyperos 2
günlük kullanıma uygun değil dediniz ya.
1- tam olarak ne açıdan uygun değil?
2- imei server kayıt işlemi sonrasında global roma geçmek mümkün mü veya engnin kullanışsızlığından dolayı geçmek zorunlu mu oluyor?
Xiaomi 12t Global Hyperos 1.0.12.0ULQMIXM cihazımda bootloader kilidini açmak için xiaomi topluluğundan başvurduğumda sürekli uygulama kotası sınırına ulaşıldı durumuyla karşılaşıyorum.
Toplulukta 1904 günüm var.
php ve ayarlar uygulamasını yükleyip de denedim. Ayarların ingilizceye dönmesi...
hemen düzeltiyorum.
1627509805
haklısınız hocam ancak custom rom yükleme gibi durumlarda okuduğum kadarıyla efs yedeği almak gibi önlemler almak gerekiyormuş. bu ayrıntıları da öğrenmek amacıyla foruma yazmak istedim. zira telefoncunun bu sorularımla ilgileneceğini pek düşünmüyorum. Bu yüzden...
Yükleme işleminden önce kullandığın romu indir. TWRP den wipe yapmadan direk install dan yükle mi8 de başıma gelmişti eski versiyonda kalarak devam etmiştim.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi