Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pro sunu bulamadım. Acaba link konusunda yardımcı olabilir misin. Çünkü pro olmayan bi işe yaramıyor sanırım.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi forumlar arkadaşlar. Zamanında wifikill kullanırdık. Ev arkadaşlarının wifiyi kitler keyfime bakardım. Şimdi de benzer bir durumu misafirlerimde yaşıyorum. Ancak artık android 9 kullanıyoruz ve wifikill i 9'da çalıştıramadım. WifiKill i 9 da kullanmanın bir yöntemi var mı yada alternatif bir...
Bende pasaport arıyorum mi 8 için de sanırım kendim pasaport alacam. Ancak bu ortaklık olayını anlayamadım anlata bilir misin
Açıyorum oraya kadar sıkıntı yok ama geri çıkıp girdiğimde yine kapalıya dönüşüyor. Açıp yeniden başlatıyorum yine çalışmıyor. Yine girip bakıyorum kapanmış.
İnternette arattım bu özelliği, xda da bi kaç konu buldum ancak aciz ingilizcem ile bir şey anlayamadım. Mi 8de bu özellik var mı yok mu. Yoksa gelebilme ihtimali var mı. Varsa bunu aktif etmek için ne yapmak gerekir. Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.
MI 8 cihazımdan...