yunussstokmak kullanıcısının son içeriği

1. yunussstokmak

Soru xiaomi 14 offical recovery ?

herkese iyi günler arkadaşlar. xiaomi 14 cihazımın bootloader kilidini güç bela açmayı başardım cpid server kayıtla imei atabildik. şimdi sırada twrp recovery kurma isteğim var. tabiki tek seferlik değil offical şekilde kurmak mümkün mü? bu arada cihaz hyperos 2
  2. yunussstokmak

Soru Xiaomi 14 Server Kayıt

geçenlerde ben teknomuaz dan yaptırdım. 55 dolara imei yi sen veriyosun sorunsuz hallediyorlar uzaktan.
  3. yunussstokmak

Soru Xiaomi 14 BL Kilidi Açma Sorunu

bende bilgi alabilirmiyim bu ücretli kilit açma muhabbetine
  4. yunussstokmak

Soru Xiaomi 14 Kayıt

günlük kullanıma uygun değil dediniz ya. 1- tam olarak ne açıdan uygun değil? 2- imei server kayıt işlemi sonrasında global roma geçmek mümkün mü veya engnin kullanışsızlığından dolayı geçmek zorunlu mu oluyor?
  5. yunussstokmak

Yardım hyperos bootloader kilidi (uygulama kota sınırına ulaşıldı)

Xiaomi 12t Global Hyperos 1.0.12.0ULQMIXM cihazımda bootloader kilidini açmak için xiaomi topluluğundan başvurduğumda sürekli uygulama kotası sınırına ulaşıldı durumuyla karşılaşıyorum. Toplulukta 1904 günüm var. php ve ayarlar uygulamasını yükleyip de denedim. Ayarların ingilizceye dönmesi...
  6. yunussstokmak

Yardım Mi8 Batarya Önerisi

maalesef öyle olacak gibi. bende deji taktırmıştım sonuç bu olmuştu
  7. yunussstokmak

Çözüldü Yt vanced video not available hatası

1 dkkadan sonra donma sorunun çözümü buldum galiba bende düzeldi. Youtube Revanced Manager ve MicroG 0.3.1.3.2409913 sürümünü yükledim. Manager içinden Youtube Revanced 19.09.37 sürümünü yükledim. Youtube Revanced dan Google hesabını ekledim. Youtube Revanced: Ayarlar / ReVanced / General...
  8. yunussstokmak

Çözüldü Yt vanced video not available hatası

Klavuzdakileri yaptım çalıştı oturum açtım ancak ortalama 1 dkka sonra video donma sorunu yaşıyorum. Çözüm öneriniz var mı
  9. yunussstokmak

Uygulama Revanced video geçmişi kaydetmiyor

Eline sağlık bende denedim bende de düzeldi 👍
  10. yunussstokmak

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

bu şekilde kabul edilir mi bilmiyorum ama kabul ederseniz minnettar olurum.
  11. yunussstokmak

Yardım HyperOS için Arama ve Mesajlaşma Uygulaması Var mı?

sen ne güzel bir insansın. o kadar güzelmiş ki uygulama mest oldum.
  12. yunussstokmak

Sohbet Mi10T İmei atma

hemen düzeltiyorum. 1627509805 haklısınız hocam ancak custom rom yükleme gibi durumlarda okuduğum kadarıyla efs yedeği almak gibi önlemler almak gerekiyormuş. bu ayrıntıları da öğrenmek amacıyla foruma yazmak istedim. zira telefoncunun bu sorularımla ilgileneceğini pek düşünmüyorum. Bu yüzden...
  13. yunussstokmak

Soru İzinsiz Xiaomi Bootloader kilidi Acma

Maalesef MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yunussstokmak

Soru Rootlu Mi8 i TWRP ile güncelledim. Hep twrp ye dönüyor açılmıyor

Yükleme işleminden önce kullandığın romu indir. TWRP den wipe yapmadan direk install dan yükle mi8 de başıma gelmişti eski versiyonda kalarak devam etmiştim. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt