Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok estağfurullah olurmu öle şey. Sizinki yanlış yönlendirme değil doğrusunuz fakat benim cihazim o tarihten önce gelen cihazlardan ve benim telefonumu kapsamiyor. Telekom bayisi arkadaşıma simkarti soledim akşam getirecek. Peki gene açılmaz ise rom kurulumunu nasıl yapabilirim, güncelleme...
Hayır benim adıma kayıtlı değil pasaport. Telefonu aldığım yer pasaportuyla açtırdı. Ozaman ben bu cihazı kullanamayacak miyim. Başka bir yolu yokmu?
1561571360
Peki ozaman Turkcell hattım nasıl çalışıyor o hat benim üstüme? Başka bir çözümü varmı acaba?
Herkese Hayırlı aksamlar. Redmi Note 6 cihazım yurt dışı cihazıydı. İMEİ kaydını yaptırdım fakat suanda TurkTelekom hattım calısmıyor ama aynı cihaza Turkcell Hat takınca calısıyor. Dedim güncellemedenmı telefon guncellemede yapmıyor. TurkTelekom hattı baska bı marka cıhaza taktıgımda calısıyor...
herkese merhabalar. 2 gun önce 1 hattım gıttı bugunde diğer hattım gitti çözüm onerisi olan varmı?
mobil şebeke kullanılamıyor ve hücresel ağ mevcut değil sorunu??