yunusemre43 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Turkcell Simkart Calısıyor TurkTelekom Calısmıyor Yardımcı Olursanız Cok Sevınırım.

evet suanda Turkcell hattımda calısmıyor cihazda. herhangi bir çözümü varmı? 1561643208 evet suanda Turkcell hattımda calısmıyor cihazda. herhangi bir çözümü varmı? 1561643260 yardımlarınız için teşekkür ederim.
  2. Y

Yardım Turkcell Simkart Calısıyor TurkTelekom Calısmıyor Yardımcı Olursanız Cok Sevınırım.

Yok estağfurullah olurmu öle şey. Sizinki yanlış yönlendirme değil doğrusunuz fakat benim cihazim o tarihten önce gelen cihazlardan ve benim telefonumu kapsamiyor. Telekom bayisi arkadaşıma simkarti soledim akşam getirecek. Peki gene açılmaz ise rom kurulumunu nasıl yapabilirim, güncelleme...
  3. Y

Hayır benim adıma kayıtlı değil pasaport. Telefonu aldığım yer pasaportuyla açtırdı. Ozaman ben bu cihazı kullanamayacak miyim. Başka bir yolu yokmu? 1561571360 Peki ozaman Turkcell hattım nasıl çalışıyor o hat benim üstüme? Başka bir çözümü varmı acaba?
  4. Y

Herkese Hayırlı aksamlar. Redmi Note 6 cihazım yurt dışı cihazıydı. İMEİ kaydını yaptırdım fakat suanda TurkTelekom hattım calısmıyor ama aynı cihaza Turkcell Hat takınca calısıyor. Dedim güncellemedenmı telefon guncellemede yapmıyor. TurkTelekom hattı baska bı marka cıhaza taktıgımda calısıyor...
  5. Y

Yardım Türk Telekom Şebeke Problemi 31.05.2019

Turk Telekom hatlarimizda bağlantı sorunu çözüldü. 1 sim telekom 2 sim Turkcell di ikisinde çalışmıyordu. Değiştirdim 1 Turkcell 2 Telekom yaptım ,Turkcell çalıştı Telekom gene çalışmadı. Şuanda 1 Telekom 2 Turkcell Telekom çalışıyor Turkcell yok sabahki problem ttelekom kaynakliydi...
  6. Y

mevcutta iphone takılı turktelekom hatta var ondada aynı sorun . 4441444 arayın ordada sıstemsel sorunu duzeltmeye vcalısıroz dıyor
  7. Y

turkcell hattı sim 1 e taktım suanda arama yapabılıyorm turktelekom sım 2 de sorun devam edıyor.
  8. Y

sim iki hattın ney bende hem turkcell patlamıs durumda hem telekom?
  9. Y

Yardım Şebeke Arama Yapmak İstediğimde Kapanıyor

Yardım - Hücresel Ağ Sorunu
  10. Y

Yalan haber bende hala aynı . bide bende hem turktelekom hem turkcell var ıkısıde kullanılmıyor.
  11. Y

Bu arada sim 1 turktelekom sim2 Turkcell bu kalıcı bir problemmı? 1559313255 bende kendı cep telefonu numaram yazıyor.
  12. Y

herkese merhabalar. 2 gun önce 1 hattım gıttı bugunde diğer hattım gitti çözüm onerisi olan varmı? mobil şebeke kullanılamıyor ve hücresel ağ mevcut değil sorunu??
Üst Alt