Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar TWRP'yi hem telefona hem pc ye yükledim, magiski de hem telefona hem pcye yükledim. Sonra pcden twrp ile telefona yükledim. Magiski bulamadım o yüzden yükleyemedim. Telefonu yeniden açtığımda her defasında TWRP'ye geri attı çıkamadım.
Magisk diski nasıl yükleyeceğim?
Magisk diski...
telefonda global rom yüklüyken bootloader kilidini kapattım, kapatınca telefonu açmaya çalıştım açılmıyor recovery mode ve fastboota giriyor this miui cant be installed yazıyor. hibçir şekilde unlock olmuyor tleeofnu açıp ayarlardan açmam gerekiyor ama telefon açılmıyor, lock yaparken telefona...
Öncelikle merhaba.
Telefonun Bootloader kilidi açık olduğu için baika hiçbir şey yapmadan sadece bu kilidi kapatmaya çalıştım Adb vasıtasıyla. Kilidi kapattım fakat fakatırken ROM yüklemedim. Telefon kaçak ve hakkında kısmında global yazıyordu. Tekrar unlock ypamıyorum.
Şuan ne yapmam gerekiyor...
hayır
programları yükledim xiaomiadb programını açmaya çalıştığımda anında geri kapanıyor. ama rom indirmedim henüz, romu klasöre de atmadım. romsuz xiaomiadb programı açılmaz kapanıyor. romsuz yaptığım için mi?
2) bu arada bu işlemi yaparsam tamamen brick olabilir diye düşünüyorum.
3) bu...
merhabalar arkadaşlar telefonun adb ile bootloaderını kaldırmaya çalıştım ama telefon recovery modunda çalışıyor falan açılmıyor ve this miui is cant be installed this device tarzında mesaj alıyorum.
unlock yapmaya çalıştım olmuyor telefondan bir ayar yapmam gerekiyormuş fakat zaten telefonu...