yunusdost34 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

dosya paylaşımı yap dediğimde yapmıyor, pc yi görüyor ama dosya paylaşımına tıklayınca telefonda olmuyor fotoğraf paylaşımında oluyor
  2. Y

rom yüklemeden root atamaz mıyım
  3. Y

telefona root atacağım da sorunsuz nasıl yapacağım, twrp olmadan olmuyor mu?
  4. Y

Arkadaşlar TWRP'yi hem telefona hem pc ye yükledim, magiski de hem telefona hem pcye yükledim. Sonra pcden twrp ile telefona yükledim. Magiski bulamadım o yüzden yükleyemedim. Telefonu yeniden açtığımda her defasında TWRP'ye geri attı çıkamadım. Magisk diski nasıl yükleyeceğim? Magisk diski...
  5. Y

Rehber Çin Romlu Xiaomi Telefonlara Google Play Yükleme

apk de virüs yok demi?
  6. Y

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

telefonda global rom yüklüyken bootloader kilidini kapattım, kapatınca telefonu açmaya çalıştım açılmıyor recovery mode ve fastboota giriyor this miui cant be installed yazıyor. hibçir şekilde unlock olmuyor tleeofnu açıp ayarlardan açmam gerekiyor ama telefon açılmıyor, lock yaparken telefona...
  7. Y

Yardım Stock Rom Hakkında

evet, yazıyor. herhangi bir telefoncuya götürsem yapabilir mi?
  8. Y

xiaomi nin unlock programını da kullandım olmuyor. yukarıda bahsettiğiniz programdı galiba o onunla denedim olmadı.
  9. Y

Rehber Xiaomi ADB Fastboot Tools(Xiaomi ADB / Fastboot Araçları)

XiaomiAdb açılmıyor. Java yükledim yine açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  10. Y

unlock yapmam için telefonu açmam gerek ama açamıyorum zaten telefonu. Xiaomi tools v2 ile denedim olmadı. ROM yok şuan telefonda
  11. Y

adb nasıl unlock yapacağım tekrar? kodu nedir
  12. Y

Öncelikle merhaba. Telefonun Bootloader kilidi açık olduğu için baika hiçbir şey yapmadan sadece bu kilidi kapatmaya çalıştım Adb vasıtasıyla. Kilidi kapattım fakat fakatırken ROM yüklemedim. Telefon kaçak ve hakkında kısmında global yazıyordu. Tekrar unlock ypamıyorum. Şuan ne yapmam gerekiyor...
  13. Y

Rehber Bootloader Kilidi Kapalı Cihaza Rom Yükleme Rehberi [UNBRİCK]

hayır programları yükledim xiaomiadb programını açmaya çalıştığımda anında geri kapanıyor. ama rom indirmedim henüz, romu klasöre de atmadım. romsuz xiaomiadb programı açılmaz kapanıyor. romsuz yaptığım için mi? 2) bu arada bu işlemi yaparsam tamamen brick olabilir diye düşünüyorum. 3) bu...
  14. Y

Rehber Bootloader Kilidi Kapalı Cihaza Rom Yükleme Rehberi [UNBRİCK]

merhabalar arkadaşlar telefonun adb ile bootloaderını kaldırmaya çalıştım ama telefon recovery modunda çalışıyor falan açılmıyor ve this miui is cant be installed this device tarzında mesaj alıyorum. unlock yapmaya çalıştım olmuyor telefondan bir ayar yapmam gerekiyormuş fakat zaten telefonu...
Üst Alt