yunuscinar kullanıcısının son içeriği

1. yunuscinar

Yardım Mi 13T Miui14 çift whatsapp bildirim kapatma

Merhaba arkadaşlar. Mi13T miui 14 rom kullanıyorum. Çift uygulamalar ile Kullandığım ikinci bir whatsapp var. Bu ikinci whatsappın bildirimlerini kapatınca birincil whatsappta kapanıyor. Bunun çözümü yok mudur ? Sadece ikincil whatsappı kapabilir miyim ?
  2. yunuscinar

Yardım HyperOs Miui Dönüşüm.

hocam pubg mobilede aşırı lag yapıyor oyun.
  3. yunuscinar

Yardım HyperOs Miui Dönüşüm.

Arakdaşlar Merhaba. Bugün cihazıma direnc ile imei attırdım hyperos yüklemişler. Telefonu yeniden başlattığımda kilit açık görünüyor. Pubg oynuyorum. En stabil rom hangisidir. Kurulum için takip etmem adımlar nelerdir. Bu konuda fikir verir misiniz ?
  4. yunuscinar

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Şöyle bi paylaşayım ben de :) Oyun oynamayı bırakınca baya süre veriyormuş.
  5. yunuscinar

Yardım Poco x3 NFC çok kasıyor

Dostum ben de o sorunları yaşadım. Aşağıda vereceğim linkteki rom ve kerneli kuruyosun daha sonra magisk ile gameunlocker flashlıyorsun cihazın drop sorunları kalkıyor. https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-a10-destekli-chaeyoung-kernel-surya-poco-x3-nfc-icin-en-iyi-oyun-performansi.122985/
  6. yunuscinar

Yardım Poco x3 NFC çok kasıyor

X3 NFC android 11de çok kasıyor. En kesin çözüm android10 versiyona dönmenizdir yoksa drop yemeye devam edersiniz.
  7. yunuscinar

Oyun X3 NFC için PUBG Mobile Sabit 88-93 FPS

Kernel - MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı) bu linkteki adımları uygula dostum. Memnun kalırsın eğer bilgisayarın var ise hepsi çok basit. İmei gitme gibi bi durum olmaz.
  8. yunuscinar

Kernel MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı)

Bu da bu konuya ait olan rom ve kernelin performansı. Önceden derece 44leri buluyordu suan 38 den yukarı cıkmıyor ve oyun aşırı akıcı. Çok memnunum. Şarj edildi kısmı telefonu bilgisayara bağladım sadece o aldatmasın sizi :)kafeinsiz dostum sağolasın gerçekten :)
  9. yunuscinar

Mod MIUI Debloater

teşekkürler yükledim.
  10. yunuscinar

Mod MIUI Debloater

O rehberi de denedim fakat aldıgım hatayı ekliyorum.
  11. yunuscinar

Mod MIUI Debloater

magisk 24.3 de modul çalısmıyor galiba. Unzip error hatası veriyor.
  12. yunuscinar

Rehber MIUI Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware)

Magisk 24.3 kullanıyorum busybox kuramadım.
  13. yunuscinar

Kernel MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı)

Sabah 7.40 da 100% iken telefonu şarjdan çıkardım. Sabun Extrem kerneli kurdum. 8 de işe gitmek için yola koyuldum. Servisteyken olağan şekilde twitter, instagram ve forumda takıldım. 9.30 gibi 10 dk pubg mobile girdim. Sonra ara ara tekrar sosyal medyaya girdim ve 1 el tekrar oyun oynadım. Şarj...
  14. yunuscinar

Mod Pubg mobile tüm grafik ayarlarını açmak (her zaman güncelve kalıcı)

Aynı sorun bende de oldu. Ultra sesleri aktif etmek için oyunu yeniden başlatıyorum ayarlar gidiyor.
Üst Alt